Metalen Bed Set

Stabiliteit ontmoet stijl

Alles wat je nodig hebt om beter te slapen, maar zonder te betalen voor het bed

  • 1 Emma Metalen Bed
  • 1 Emma matras, kies jouw favoriete !
  • 2 Emma Original Kussens
  • 1 Emma Matrasbeschermer

Formaat

Helemaal zeker van de juiste maat?

1 op de 4 klanten maakt een foutje bij het kiezen van de juiste maat.


Hybride_II_3D_render_layers_sh.png

Kies jouw favoriete matras

140x200 cm | Aant.: 1


Metalen Bed Set

Stabiliteit ontmoet stijl

Alles wat je nodig hebt om beter te slapen, maar zonder te betalen voor het bed

  • 1 Emma Metalen Bed
  • 1 Emma matras, kies jouw favoriete !
  • 2 Emma Original Kussens
  • 1 Emma Matrasbeschermer

Formaat

Helemaal zeker van de juiste maat?

1 op de 4 klanten maakt een foutje bij het kiezen van de juiste maat.


Hybride_II_3D_render_layers_sh.png

Kies jouw favoriete matras

140x200 cm | Aant.: 1


Loading
Incl. Milieubijdrage € 17,00
Gratis levering en retour

Gratis levering voor alle bestellingen

Verstuurd binnen:  6 - 8 werkdagen

BUNDEL DETAILS

Metal_USP_1_Desktop.png

METALEN BED

Gemakkelijk en snel te monteren!

Het Emma Original bed, dat als bouwpakket wordt geleverd, is speciaal ontworpen om snel en gemakkelijk in elkaar te kunnen worden gezet. Je bed opmaken mag niet langer duren dan een dutje (minder dan 20 minuten). Ons Emma Metalen Bed is puur minimalisme. De interessante combinatie van metalen spijlen maken dit bed een echt pronkstuk. Als je voorkeur verandert of wanneer je beweegt, past dit bed zich zonder problemen aan jou aan. Zo kan jij je energie besteden aan de essentiële dingen.

LAAG VOOR LAAG

Emma One!

Emma_One_Layers_Details.jpg
1

Ademende hoes

Dankzij de extra lichte hoes kan je volop genieten van het comfort van jouw Emma One. De luchtdoorlaatbaarheid van de matrashoes zorgt ook voor een aangenaam slaapklimaat. De antisliplaag aan de onderkant voorkomt dat de matras weg kan glijden en geeft je een goede grip op bijna elk oppervlak.

2

Vooruitstrevend Airgocell® schuim (2cm)

Het puntelastische Airgocell® schuim biedt je een uitstekende aanpassing aan jouw lichaam. Door de gel-achtige structuur lig je heerlijk zacht, de matras geeft mee waar dat nodig is en biedt daarnaast ook alle ondersteuning. Bovendien ademt het en blijft het dus koel en droog. Dit zorgt voor een sterke ventilatie en bevordert een optimaal slaapklimaat.

3

Adaptief Visco-schuim (2cm)

De middelste laag van de matras bestaat uit visco-elastisch schuim. Dankzij jouw lichaamswarmte zal dit schuim zich precies naar je lichaam vormen en zorgt het zo voor de verlichting van je pijnlijke drukpunten. Je zakt door dit schuim lichtjes in de matras waardoor je heerlijk comfortabel ligt.

4

HRX-schuim voor een ergonomische houding (14cm)

De onderste laag, HRX-schuim, stabiliseert jouw lichaam en ondersteunt je in jouw favoriete slaaphouding. Je wervelkolom blijft zo in zijn natuurlijke positie, of je nu op je zij, rug of buik slaapt. Juist omdat de meeste mensen afwisselend slapen, is dit erg belangrijk. Daarnaast is dit één van de meest duurzaamste schuimlagen.

BE_PILLOWS_SP2.jpg

Verstelbare kussens

Elke persoon is uniek en heeft specifieke behoeften op het gebied van ondersteuning en stevigheid tijdens de nacht. Kussens moeten dus worden aangepast aan de kenmerken van elke persoon. Daarom heeft Emma verstelbare kussens ontwikkeld, aangepast aan elke slaper! Onze hoofdkussens hebben verschillende lagen uitneembaar schuim, die u kunt verwijderen om de voor u optimale hoogte te verkrijgen. Uw Emma-kussen past zich aan uw lichaamsvorm en slaaphouding aan, waardoor het het beste kussen voor uw nachten is!
BE_SS_main.png

EMMA MATRASBESCHERMER

Ademend, comfortabele, en waterdichte matrasbeschermer.

Onze matrasbeschermer is gemaakt met revolutionaire AllergyShield-technologie en we hebben klinisch laten testen dat hij je beschermt tegen huisstofmijt en allergenen van honden- en kattenhaar. Onze ongelooflijk zachte beschermer is zeer ademend en houdt je de hele nacht fris en koel. Hij blijft perfect op je matras liggen dankzij de 360°Grip en is kreukvrij - je voelt het comfort maar je hoort niets.

Ze houden van onze producten!

ONZE EMMA BELOFTE

Een echt zorgeloze slaapervaring

Beds_bigUsp.png
Beds_bigUsp.png
Emma_sleep_App_Giff.gif

Emma Up - Verbeter je slaapkwaliteit en start de dag met nieuwe energie

Ontdek hoe je jouw slaapkwaliteit kunt verbeteren en ontvang duidelijke instructies van onze sterk gepersonaliseerde AI-slaapcoach. Onze slaap-app is anders dan alles wat je eerder hebt gebruikt - en we garanderen resultaat.
Ontdek de app

FAQ