Après Ski

TOT 50% KORTING

Aanbieding van de Week
00
Dagen
00
Uur
00
Minuten
00
Seconden
5% korting op jouw eerste bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling!

Gratis bezorging

De Emma Matras wordt gratis in een compacte doos thuisbezorgd. Emma wordt in de laatste fase van het productieproces opgerold en vacuüm gezogen. Vervolgens verpakt de producent Emma samen met een gebruiksaanwijzing en een foliesnijder in een compacte kartonnen doos. Thuis is het alleen maar een kwestie van uitpakken en kort op adem laten komen. Emma is na een paar minuten al klaar voor de eerste powernap!

Ben je niet thuis als de pakketbezorger bij je langskomt? Geen zorgen! Het pakket zal dan worden afgeleverd bij je buren of bij een afhaalpunt in de buurt. Hier kan je je pakket dan zelf ophalen. De bezorger zal een briefje in je brievenbus achterlaten waarin staat waar je je pakket op kan halen. Zo krijg jij je pakket alsnog snel thuis!

Bed-in-a-box
Zelfs de bezorging is heel slim

 • 1.
  Uitpakken

  Emma wordt bezorgd in een beschermende doos. Ruimtebesparend betekent ook milieubesparend!

 • 2.
  Uitrollen

  Je haalt het heel makkelijk uit de verpakking: er zit een speciaal mesje bij om het voorzichtig te openen.

 • 3.
  Uitslapen

  Verwijder de beschermde folie en je matras is klaar. Slaap lekker.

Veelgestelde vragen

 • Hoe zit het met de verzendkosten?

  We zouden de voorpret niet willen bederven! De kosten voor verzending en retour komen dus volledig voor onze rekening.

 • Hoe verzenden jullie Emma?

  De Emma matras wordt in de laatste fase van het productieproces opgerold en vacuüm gezogen. Vervolgens verpakt de producent Emma samen met een gebruiksaanwijzing en een foliesnijder in een compacte kartonnen doos. Emma zal door DPD of GLS worden bezorgd. Zij versturen een verzendbevestiging zodra de matras door hen in behandeling is genomen. De matras wordt tot aan de huisdeur geleverd.

 • Hoe pak ik mijn Emma uit?

  De Emma matras wordt in een compacte kartonnen doos thuisbezorgd. Open de doos aan de bovenkant en haal de matras eruit. Leg de matras op de grond en snij voorzichtig het plastic van de matras. De matras rolt zich nu vanzelf uit. Binnen enkele minuten is Emma klaar voor het eerste dutje!

 • Hoelang duurt het voordat Emma wordt bezorgd?

  In de shop en in de winkelwagen wordt de verwachte levertijd vermeld. Deze levertijd geldt vanaf het moment dat wij de betaling hebben ontvangen. Hoelang dat duurt verschilt per betaalmethode.

 • Kan ik na het uitpakken direct op Emma slapen?

  Emma is binnen een paar minuten na het uitpakken klaar voor het eerste dutje. We raden aan om van de unboxing een leuk filmpje te maken!

Nog steeds niet overtuigd?
Bekijk de Emma Matras zelf!

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: