MicrosoftTeams-image-22-V2.png

Het Emma 4 Seizoenen Dekbed

Het Emma 4 Seizoenen Dekbed is ontwikkeld door onze experts om zich aan te passen aan alle seizoenen en aan jouw wensen. Het bestaat uit twee dekbedden, een licht dekbed perfect voor warme zomernachten en een gematigd dekbed voor de lente en herfst. Combineer de twee en je hebt een derde, extra warm dekbed voor die lange winternachten. Je zult niet uit bed willen komen!

Ontdek het Emma 4 Seizoenen Dekbed!
BE_Duvet_Mood.png

Het Emma Wolken Dekbed

Het Emma Wolken Dekbed is gemaakt van een lichte, ademende microvezel en biedt je het comfort dat je nodig hebt voor een goede nachtrust in de zomer of de winter. Het Wolken Dekbed is machinewasbaar tot 60°. Geen risico dat het dekbed zijn vulling verliest dankzij de speciale naden.

Ontdek het Emma Wolken Dekbed!
BE_MP_Acc_2.png

De Emma Matrasbeschermer

Wist je dat huisstofmijt verantwoordelijk is voor 70% van de ademhalingsallergieën en astma? Onze 100% waterdichte Matrasbeschermer is gemaakt met de revolutionaire AllergyShield technologie en is klinisch getest om je te beschermen tegen huisstofmijt en allergenen van huidschilfers van katten en honden.

Ontdek de Emma Matrasbeschermer!
BE_Hug_Main.jpg

De Emma Hug Verzwaringsdeken

De Emma Hug Verzwaringsdeken bestaat uit 7 lagen comfort voor een perfect verdeeld gewicht van 7 kg. Hij helpt je in slaap te vallen en verbetert de kwaliteit van je slaap door stress te verminderen. Kies de Emma verzwaarde deken in enkel of dubbel formaat en geniet van een ontspannende ervaring.
Ontdek onze Emma Hug Verzwaringsdeken!

ONZE EMMA BELOFTE

Een echt zorgeloze slaapervaring

Verpasse unsere erfrischenden Schlaf-Deals nicht!
Verpasse unsere erfrischenden Schlaf-Deals nicht!
Emma_sleep_App_Giff.gif

Emma Up - Verbeter je slaapkwaliteit en start de dag met nieuwe energie

Ontdek hoe je jouw slaapkwaliteit kunt verbeteren en ontvang duidelijke instructies van onze sterk gepersonaliseerde AI-slaapcoach. Onze slaap-app is anders dan alles wat je eerder hebt gebruikt - en we garanderen resultaat.
Ontdek de app

FAQ