🤗 👩 JE HEBT NOG: Bekijk onze aanbieding van de Week

Aanbieding van de Week
00
Dagen
00
Uur
00
Minuten
00
Seconden
5% korting op jouw eerste bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling!

Achter de schermen bij Emma matras

De Emma matras wordt met trots bij onze buren in Duitsland geproduceerd. We gebruiken alleen de beste materialen van onze leveranciers om jou de perfecte nachtrust te kunnen geven. 

Youtube

Het R&D proces

Het R&D team van Emma werkt vooral met onze beste vrienden: echte klanten. Zo kunnen wij de beste matrassen en meest innovatieve slaapproducten ontwerpen en produceren. Door ons getalenteerde en gedisciplineerde team dat bestaat uit engineers, products designers, technische managers en product managers, hebben we een perfecte balans om aan elk product de juiste aandacht te geven. Dit doen we allemaal met onze team values in gedachte: curiosity, agility en solidarity. We zijn voortdurend onze matras aan het verbeteren door elk prototype te testen met onze klanten. Dit doen we niet voordat we begrijpen wat onze klant nodig heeft. Ons veelvoudig winnende matras vertegenwoordigt ons doel om jouw slaap te verbeteren, zodat je productiever bent als je wakker bent. En stiekem ook iets langer te blijven liggen...

Wij gebruiken alleen het beste van het beste

En dan hebben we het niet alleen over de beste materialen. Ook onze partnerleveranciers zijn pareltjes door hun jarenlange ervaring in de matras industrie. Hierdoor delen we allemaal dezelfde visie: de slaapkwaliteit verbeteren door te werken met hoge kwaliteit en innovatie. Zijn we geen power team? 

Onze innovatieve vacuüm technologie

De Emma matras wordt in de laatste fase van het productieproces opgerold en vacuüm gezogen zodat het op een handige en compacte aan je voordeur wordt geleverd. Dit wordt gedaan door een grote machine die de matras eerst zal platdrukken en daarna oprollen. Dit wordt op een veilige manier gedaan waarbij de de kwaliteit van de matras net zo hoog is als bij het begin van de productie.

Meer informatie nodig?

Onze Help sectie zal je alle antwoorden geven.

Zoek antwoorden
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: