🎉 TOT 50% KORTING OP DE GEHELE SITE. KLIK HIER 🎉

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Betten

De Emma matrassen serieSlaap beter, Slaap gelukkiger!

Benefits Demo 1

Jouw vertrouwde partner voor slaap

Wist je dat onze matrassen talrijke prijzen hebben gewonnen van onafhankelijke consumentenverenigingen in België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Europa? De reden waarom het zo veel prijzen heeft gewonnen, is dat onze ingenieurs er alles aan doen om een product te ontwerpen dat comfortabel en duurzaam is voor een rustige nachtrust. Maar de beste manier om jezelf te overtuigen is om het 100 nachten te testen!

Benefits Demo 1

Producten van hoge kwaliteit

Emma matrassen worden in Duitsland ontwikkeld. Wij testen al ons schuim op comfort, ademend vermogen en duurzaamheid om u een uitzonderlijke slaapkwaliteit te bieden.

Benefits Demo 2

De beste materialen

Onze slaapexperts combineren innovatieve materialen tot in de perfectie om matrassen te maken die steeds comfortabeler worden.

Vind de perfecte matras voor je!

Vanaf

249€

Comfort en kwaliteitsslaap voor een betaalbare prijs.

Noot : ⭐⭐⭐ (3.6/5)

Vanaf

251 €

Europa's meest bekroonde iconische matras.

Noot : ⭐⭐⭐⭐ (3.7/5)

Vanaf

335.50 €

Hoogste comfort met deze nieuwe generatie matras.

Noot : ⭐⭐⭐⭐ (4/5)

Vanaf

364 €

Onze nieuwste en meest innovatieve matras, een combinatie van hoogwaardig schuim met pocketveren.

Noot : ⭐⭐⭐⭐⭐ (4.6/5)

Lichaamsondersteuning / Comfort ⭐⭐⭐ (3/5)

Ontworpen om u een bijzonder stevigere ondersteuning te geven. Op een schaal van 1 tot 10 heeft het een stevigheidsscore van 8.

Ademend vermogen⭐⭐⭐⭐(4/5)

De speciale coating van Emma One en het Airgocell®-schuim dat door zijn zuiverheid de luchtcirculatie bevordert, de ophoping van vocht voorkomt en de afvoer van overtollige warmte bevordert.

Duurzaamheid ⭐⭐⭐⭐ (4/5)

Hoogwaardige schuimen, onderworpen aan verschillende sterktetesten, garanderen het beste comfort en de beste ondersteuning, nacht na nacht, met een garantie van 5 jaar.

3 lagen voor een totale hoogte van 18 cm

100 nacht proefslapen

10 jaar garantie

Lichaamsondersteuning / Comfort ⭐⭐⭐⭐ (4/5)

De Emma Original matras biedt een perfect evenwicht tussen ondersteuning van het lichaam en comfort dankzij een combinatie van schuim en visco-elastische materialen. Het wordt beschouwd als een matras met gemiddelde hardheid, met een hardheidsscore van 6 op een schaal van 1 tot 10

Ademend vermogen⭐⭐⭐(3.5/5)

Airgocell® schuim zorgt voor ventilatie en ademend vermogen. Het zorgt ook voor een betere luchtcirculatie en voert vocht af voor uw comfort.

Duurzaamheid ⭐⭐⭐ (3.5/5)

Ons koudschuim zorgt voor tegendruk in elke positie. Hierdoor krijg je meer steun voor je rug, schouders en nek.

3 lagen voor een totale hoogte van 25 cm

100 nacht proefslapen

10 jaar garantie

Lichaamsondersteuning / Comfort ⭐⭐⭐⭐ (4/5)

De Emma O2 matras wordt beschouwd als een semi-rigide matras. Dankzij de combinatie van hoogwaardige schuimsoorten en materialen is het ideaal voor wie op zoek is naar comfort en ondersteuning. Op een schaal van 1 tot 10 heeft het een stijfheidsniveau van 6

Ademend vermogen ⭐⭐⭐⭐(4/5)

De nieuwe generatie Airgocell® schuim is een geperforeerd schuim dat zorgt voor een optimaal ademend vermogen. Je zult het nooit meer te warm of te koud hebben.

Duurzaamheid ⭐⭐⭐⭐ (4/5)

Ons HRX-koudschuim bied je tegendruk in elke positie. De optimale aanpassing aan het lichaam en de comfortabele matras ondersteunen je rug, schouders en nek nog beter.

3 lagen voor een totale hoogte van 25 cm

100 nacht proefslapen

10 jaar garantie

Lichaamsondersteuning / Comfort ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

De Emma Hybrid matras biedt een onvergelijkbaar comfort dankzij een unieke combinatie van schuimen en Bonnell-veren. De AeroFlex stalen pocketveren zorgen voor een uitstekende luchtcirculatie, optimale ondersteuning en meer flexibiliteit tijdens de nacht. Op een schaal van 1 tot 10, heeft het een stijfheidsniveau van 4

Ademend vermogen ⭐⭐⭐⭐ (4/5)

De nieuwste generatie Airgocell® schuim is een innovatief open-cel schuim, ultra-ademend en temperatuur-regulerend. Het is flexibel en duurzaam, laat een betere vochtafvoer toe en bied je een perfecte ondersteuning.

Duurzaamheid ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

Ons nieuwe HRX-koudschuim geeft je extra stabiliteit voor een geweldige nachtrust. Hij verlicht de druk waar je die het meest nodig hebt, dankzij onze nieuwe ergonomische uitsparingstechnologie.

4 lagen voor een totale hoogte van 25 cm

100 nacht proefslapen

10 jaar garantie

De Emma Belofte

Een echt zorgeloze slaapervaring

Waar we het over hebben wanneer we over zorgeloos praten: Wanneer je één van onze producten bestelt, bezorgen we het zo snel en makkelijk mogelijk rechtstreeks naar je voordeur. En het beste: op dit punt is de beste slaapervaring van je leven nog niet eens begonnen.

100 nachten proefslapen

100 Nachten Proefslapen

Of een matras perfect voor jou is, kan je niet binnen 10 minuten weten. Dit kan je wel binnen 100 nachten weten, vooral als je het lekker thuis mag uitproberen. Dit is dan ook precies wat wij jou bieden. Probeer Emma zonder risico voor 100 nachten thuis uit.

10 jaar garantie

10 Jaar
Garantie

Een goede kwaliteit is belangrijk voor zowel je comfort als de duurzaamheid van de matras. Daarom gebruikt Emma alleen de beste materialen van de beste leveranciers. Dit materiaal is zelfs zó goed, dat we 10 jaar garantie op de Emma Original bieden.

Gratis bezorging

Gratis Bezorging en Retour

Wij denken dat je nog nooit zo lekker hebt geslapen als op de Emma Matras. Is het toch niet precies wat je zocht? Geen probleem. Neem contact met ons op, en wij zullen ervoor zorgen dat de matras gratis bij je wordt opgehaald en jij je geld gewoon terugkrijgt.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: