Onze Bedden

  • Alle bedden
  • Bedden met hoofdbord
  • Slaapbank
  • Minimalistische bedden
  • Boxsprings
  • Lattenbodems
  • Onze huidige promoties
materialsandquality_desktop[1].jpg

De beste materialen

Onze stoffen zijn comfortabel en tegelijkertijd zeer duurzaam met een elegant design, waardoor je geniet van maximaal comfort tijdens het slapen.

Het Metalen bed

Modern minimalisme

Het Metalen Bed is puur minimalisme met een strakke structuur en een tijdloos design. Het is ideaal om je ruimte te accentueren en de inrichting van je slaapkamer een frisse look te geven.

Simpelweg sterk

Maak je leven gemakkelijker met een gemakkelijk te onderhouden bed dat de tand des tijds zal doorstaan. De lattenbodem, gemaakt van duurzaam berken multiplex, ondersteunt je gedurende de nacht. De antisliptapes op de lattenbodem zorgen dat je matras op zijn plek blijft, zelfs tijdens een wild kussengevecht. Het Metalen bed biedt ook een grote opbergruimte onder je matras.

Stijlvol

Kies voor zijn eenvoudige vintage look. De strakke lijnen zorgen voor een sterk en stijlvol karakter in je slaapkamer. Een comfortabele en luxueuze kwaliteit voor een redelijke prijs.

Het Original Boxbed


Scandinavisch chic

Speciaal ontworpen om jouw slaapkamer naar een hoger niveau te tillen met hoogwaardige materialen en een tijdloze en minimalistische stijl.

Superieure allround comfort

De luxueuze bekleding van het bed plus de dikke vulling van het hoofdbord maken dit bed belachelijk comfortabel.

Simpel op te bouwen

Het Original Boxbed is gemakkelijk en handig, je kan het bed eenvoudig zelf in elkaar zetten. Het opzetten van jouw bed duurt niet langer dan het nemen van een dutje.

Slaapbank

Modern Design

Scandinavisch of boho-chic, onze Emma Slaapbank is ontworpen om perfect in jouw huis te passen, met haar staalgrijze en roombeige kleuren.

Samen of apart?

Of je nu 2 gasten ontvangt of er zelf op slaapt, de Emma slaapbank kan met een klipper worden aangepast.

Zeg het maar!

Corduroy en Polaris (fluweel) zijn beide zachte, water- en vuilafstotende stoffen.

Het Houten bed

Stijlvol en uitnodigend

Het Houten bed heeft een unieke stijl die een vleugje warmte geeft aan de inrichting van je slaapkamer. Het is een klassiek houten bed dat geschikt is voor het hele gezin en uitnodigt om heerlijk te slapen.

Gemakkelijk en snel te monteren

Het Houten bed, dat als bouwpakket wordt geleverd, is speciaal ontworpen om snel en gemakkelijk in elkaar te worden gezet. Je hoeft alleen maar de stukjes in elkaar te passen. Je hebt geen gereedschap nodig en het bed opmaken mag niet langer duren dan een dutje (minder dan 20 minuten).

Sterk en duurzaam

Het Houten bed is bijzonder stevig, hij blijft op zijn plaats en piept niet. Een bed waar je dag en nacht op kunt vertrouwen en dat gebouwd is om lang mee te gaan.

Waarom klanten van Emma houden