SOLDEN BIJ EMMA! NU TOT 40% KORTING OP DE EMMA PRODUCTEN! KLIK HIER🎁

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

emma matelas meilleur matelas teste

De Emma bedLaat dromen uitkomen, elke nacht weer

Ontdek de Boxspringbed

De Emma Boxspringbed

Hotelstyle comfort en ultieme kwaliteit. Verwen jezelf met een vakantiegevoel, maar dan iedere nacht weer. Dit is het speciale gevoel wat je van het Boxspringbed krijgt.

Ontworpen met jou in gedachte

Kwaliteit

We willen dat jij in alle rust slaapt. Onze materialen zijn daarom OEKO-TEX gecertificeerd.

Vakmanschap

We laten niks over aan toeval. Ervaring en innovatie gaan bij ons hand in hand.

Onze missie

Jou een betere nachtrust bezorgen en daarmee ook je dagen te laten omarmen.

De Emma Belofte

Een echt zorgeloze slaapervaring

Waar we het over hebben wanneer we over zorgeloos praten: Wanneer je één van onze producten bestelt, bezorgen we het zo snel en makkelijk mogelijk rechtstreeks naar je voordeur. En het beste: op dit punt is de beste slaapervaring van je leven nog niet eens begonnen.

100 nachten proefslapen

100 Nachten Proefslapen

Of een matras perfect voor jou is, kan je niet binnen 10 minuten weten. Dit kan je wel binnen 100 nachten weten, vooral als je het lekker thuis mag uitproberen. Dit is dan ook precies wat wij jou bieden. Probeer Emma zonder risico voor 100 nachten thuis uit.

10 jaar garantie

10 Jaar
Garantie

Een goede kwaliteit is belangrijk voor zowel je comfort als de duurzaamheid van de matras. Daarom gebruikt Emma alleen de beste materialen van de beste leveranciers. Dit materiaal is zelfs zó goed, dat we 10 jaar garantie op de Emma Original bieden.

Gratis bezorging

Gratis Bezorging en Retour

Wij denken dat je nog nooit zo lekker hebt geslapen als op de Emma Matras. Is het toch niet precies wat je zocht? Geen probleem. Neem contact met ons op, en wij zullen ervoor zorgen dat de matras gratis bij je wordt opgehaald en jij je geld gewoon terugkrijgt.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: