Verbeter je slaap met een Emma topper

FR_Toppers_CateogryPage3

Verlengt de levensduur van je matras

Is je matras al jaren je trouwe metgezel en wil je hem behouden? Onze toppers helpen je daarbij: leg ze gewoon bovenop je oude matras om de levensduur ervan met een paar jaar te verlengen!

FR_Toppers_CategoryPage4

Breng je slaap naar een hoger niveau

Heb je het gevoel dat er nog iets ontbreekt om je slaap perfect te maken? Of je nu op zoek bent naar een betere bedtemperatuur of drukpunten wilt verlichten, onze Emma matrastoppers zijn de sleutel tot jouw comfort.

FR_Toppers_CategoryPage

Kwaliteit staat centraal in ons bedrijf

Bezorgd over onderhoud? Vrees niet, want we hebben ervoor gezorgd dat de hoes gemakkelijk te verwijderen en te wassen is, waardoor hij perfect is voor slapers met allergieën. En het beste van alles is dat de hoes 100% veganistisch en dierproefvrij is.

Verbeter je slaap met een Emma Topper!

Medium-Emma_Photo_titel0042.png

Levensduur

Verleng de levensduur van je matras

Onze Emma toppers zijn de reddingslijn die je zoekt: leg de topper op je matras om de levensduur te verlegend.
Medium-Emma_Photo_titel0607.png

Comfortabel

Upgrade je comfort

Heb je het gevoel dat je iets mist in je ideale slaapervaring? Waar wacht je nog op? Vul je meest bekroonde Emma matras aan met onze toppers en ervaar comfort op zijn best.
Brand_Blocker_1_desktop_(1).png

COMFORT

Voor een ideale slaapervaring

Maak je je zorgen over onderhoud? Vrees niet, want we hebben de hoes gemakkelijk afneembaar en wasbaar gemaakt, waardoor hij perfect is voor slapers met allergieën. Als kers op de taart is hij ook nog eens 100% veganistisch en dierproefvrij.

ONZE EMMA BELOFTE

Een echt zorgeloze slaapervaring

BigUsps_Toppers.png
BigUsps_Toppers.png
Emma_sleep_App_Giff.gif

Emma Up - Verbeter je slaapkwaliteit en start de dag met nieuwe energie

Ontdek hoe je jouw slaapkwaliteit kunt verbeteren en ontvang duidelijke instructies van onze sterk gepersonaliseerde AI-slaapcoach. Onze slaap-app is anders dan alles wat je eerder hebt gebruikt - en we garanderen resultaat.
Ontdek de app

FAQ