Onze Boxsprings

Tot 100 nachten proefslapen
Gratis levering en retour
Tot 10 jaar garantie
Structuur van een boxspring

Structuur van een boxspring

De dubbele veerkern maakt het boxspringbed extra comfortabel en vangt je bewegingen nauwkeurig op, voor een extra rustige slaap.

Voordelen van boxspringbedden

Voordelen van boxspringbedden

Vergeleken met gewone bedden bieden boxspringbedden een aangepast slaapsysteem. Dit systeem geeft je optimale ondersteuning in alle slaaphoudingen en laat je dieper slapen.

Het gevoel van slapen op een boxspring

Het gevoel van slapen op een boxspring

Op onze boxspringbedden slaap je net als in een hotel, maar dan in je eigen huis. Onze bedden zijn ontworpen om comfortabel te zijn, ongeacht je slaapvoorkeuren of grootte.

Kwaliteit en comfort

Ervaar goddelijk slaapcomfort met een Emma boxspringbed. Onze bedden bieden je niet alleen een luxueus slaapgevoel, maar ook een onovertroffen kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar het perfecte bed voor jezelf of voor jou en je partner, bij Emma vind je het bed van je dromen. Gun jezelf het boxspringbed waarmee je elke ochtend uitgerust en vol energie wakker wordt.
Screenshot_2024-01-24_122303.png

Meteen in jouw slaapkamer

We bieden gratis bezorging van al onze boxsprings, zodat je zeker bent van een soepele en probleemloze ervaring. Leun lekker achterover en ontspan terwijl ons enthousiaste team je boxspring direct in je slaapkamer aflevert. Je hebt er geen omkijken naar! Kies je voor de Emma One Boxspring, dan kun je deze gemakkelijk zelf in 20 minuten in elkaar zetten. Onze Emma Deluxe, Deluxe Storage en Signature Boxsprings worden zonder extra kosten door ons ervaren team in elkaar gezet. En geen zorgen, wij regelen alle details voor je.
Screenshot_2024-01-24_122009.png

De boxspring die bij je past

Ons assortiment boxsprings is zo ontworpen dat het aan de behoeften van elke gebruiker voldoet. Het zorgt voor een comfortabele en rustgevende slaap. Boxsprings bieden niet alleen ondersteuning, maar geven je ook het gevoel dat je omhuld wordt, doordat ze zich perfect aanpassen aan de vorm van je lichaam. De combinatie van veren in de bedbodem én de matras verbetert de drukverdeling, met ultiem comfort als resultaat.

ONZE EMMA BELOFTE

Een echt zorgeloze slaapervaring

Beds_bigUsp.png
Beds_bigUsp.png
Emma_sleep_App_Giff.gif

Emma Up - Verbeter je slaapkwaliteit en start de dag met nieuwe energie

Ontdek hoe je jouw slaapkwaliteit kunt verbeteren en ontvang duidelijke instructies van onze sterk gepersonaliseerde AI-slaapcoach. Onze slaap-app is anders dan alles wat je eerder hebt gebruikt - en we garanderen resultaat.
Ontdek de app