Onze Matrassen

Untitled design.jpg

Hulp nodig bij het kiezen?

Vind het perfecte Emma-product voor jou door deze snelle quiz te beantwoorden!

Doe de quiz
Best geteste matras volgens Testaankoop

Nieuwe Generatie

Ruim 10 jaar aan onderzoek en ontwikkeling heeft geleid tot onze nieuwe generatie van nóg betere matrassen. Het is niet voor niets dat we de best geteste matras van België hebben.

Ontdek de best geteste matras van België

Temperatuurregulerend

Emma Hybrid Premium matras is gemaakt van ademend grafietschuim dat jouw lichaamswarmte over het matras verdeelt. Dit zorgt de hele nacht lang voor een constante slaaptemperatuur.

Ontdek de Hybrid Premium matras
Schuim

Traagschuim

Gun jezelf de slaap die je verdient. De Original matras van is geschikt voor alle slapers. De verschillende schuimlagen zorgen voor een ideale ondersteuning terwijl je slaapt.

Ontdek de Emma Original matras

Ongeëvenaard comfort en ondersteuning voor hernieuwde energie

Deskundig ontworpen matrassen

Als experts op dit gebied begrijpen we de cruciale rol die een matras speelt in je slaapervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van zeer comfortabele en ondersteunende matrassen. Onze focus ligt op hoe de matrassen aanvoelen, rekening houdend met factoren zoals de uitlijning van de wervelkolom, drukpunten, optimaal temperatuurbehoud en het garanderen van een rustgevende slaap, zodat je verfrist en klaar voor de dag komt.

De verschillende maten van onze matrassen

ONZE EMMA BELOFTE

Een echt zorgeloze slaapervaring

Mattresses_BigUsps.png
Mattresses_BigUsps.png
Emma_sleep_App_Giff.gif

Emma Up - Verbeter je slaapkwaliteit en start de dag met nieuwe energie

Ontdek hoe je jouw slaapkwaliteit kunt verbeteren en ontvang duidelijke instructies van onze sterk gepersonaliseerde AI-slaapcoach. Onze slaap-app is anders dan alles wat je eerder hebt gebruikt - en we garanderen resultaat.
Ontdek de app

FAQ