🤗 👩 JE HEBT NOG: Bekijk onze aanbieding van de Week

Aanbieding van de Week
00
Dagen
00
Uur
00
Minuten
00
Seconden
5% korting op jouw eerste bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling!

100 nachten proefslapen

Gratis thuisbezorgd

Emma wordt gratis bij je thuisbezorgd. Rechtstreeks vanuit onze fabriek, dus je bent de eerste die er op slapen mag.

100 nachten testen

De doos gooi je als eerste weg, en dan kan het slapen beginnen. Je hebt 100 nachten om zeker te weten dat je écht goed slaapt. En anders komen we het matras gewoon bij je ophalen.

Stel, het bevalt toch niet...

Gratis retour

Het gebeurt zelden, maar we doen er nooit moeilijk over. Zo zijn we niet. Als je niet blij bent, halen we het matras gratis bij je op. Je kan jouw Emma producten dan zelf retour melden via retourenservice .

Al je geld terug

Je krijgt het hele aankoopbedrag terug. En omdat we gratis bezorgen én ophalen, bedoelen we ook echt 100%. Dit garanderen we.

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt de 100 nachten proefperiode?

  Liefde op het eerste gezicht is een prachtig iets, maar een lange relatie heeft er baat bij dat de geliefden elkaar beter leren kennen. Aangezien een matras vaak langer meegaat dan de gemiddelde relatie, denken wij dat kort proefliggen niet voldoende is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om zonder risico 100 nachten met Emma door te bengen. Mocht de liefde om wat voor reden dan ook niet wederzijds zijn, dan halen we haar zonder discussie weer op. Je hoeft het matras niet meer in de doos te doen, Emma kan zo aan de transportdienst worden meegegeven. Het volledige aankoopbedrag krijg je binnen veertien dagen na ontbinding van de overeenkomst teruggestort. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

 • Hoe werkt dat proefslapen?

  Heel simpel. Je mag Emma 100 nachten uitproberen om te kijken of Emma lekker slaapt. Merk je dat Emma helaas niet het juiste matras is, dan kan je jouw Emma matras zelf retour melden via retourenservice . Je krijgt het volledige aankoopbedrag natuurlijk weer terug. Omdat het lichaam even moet wennen aan een nieuw matras, adviseren wij Emma minimaal 3 tot 4 weken te proberen.

 • Kan ik Emma voor het bestellen eerst nog uitproberen?

  Je kan Emma thuis uitproberen, gewoon in de eigen slaapkamer. Ons matras zorgt bij bijna 99% van de klanten voor een ontspannen en comfortabele nachtrust. Mocht de Emma thuis toch niet bevallen, dan halen wij haar gratis weer op. Je loopt dus geen enkel risico!

 • Wanneer gaat de 100 nachten proefslaapperiode in?

  De 100-nachten proefslaapperiode begint op de dag dat je Emma in huis krijgt. Vanaf deze datum mag je Emma 100 nachten testen.

 • Moet het matras tijdens het proefslapen in het plastic verpakt blijven?

  Je hoeft de eerste 100 nachten niet op plastic te slapen. Emma wordt weliswaar opgerold en vacuüm verpakt in plastic verzonden, maar je kan het plastic met de meegeleverde foliesnijder opensnijden en daarna weggooien. Het pakket bevat een handleiding voor het uitpakken. Binnen enkele minuten is het matras slaapklaar!

 • Hoe kan ik Emma tijdens deze 100 nachten proefslapen terugsturen?

  Wanneer Emma niet bevalt en je het matras graag zou willen terugsturen, kan je jouw Emma matras retourneren. Wanneer je dit gratis wilt doen, dan dien je de retour aan te melden via de retourservice . Een medewerker maakt dan een afhaalafspraak op een datum naar voorkeur. Het matras hoeft niet opnieuw ingepakt te worden. Een retourzending is gratis. Het volledige aankoopbedrag krijg je teruggestort. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Lees hier meer over het herroepingsrecht.

Nog steeds niet overtuigd?
Bekijk het Emma matras zelf!

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: