Nu 20% korting op alle Emma producten! Wees er snel bij! Kortingscode: Nu 20% korting op alle Emma producten! Wees er snel bij! Ko MOE20 Nu nog geldig Nog

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

100 nachten proefslapen

Gratis thuisbezorgd

Emma wordt gratis bij je thuisbezorgd. Rechtstreeks vanaf onze fabriek, dus je bent de eerste die er op slapen mag.

100 nachten testen

De doos gooi je als eerste weg, en dan kan het slapen beginnen. Je hebt 100 nachten om zeker te weten dat je écht goed slaapt. En anders komen we de matras gewoon bij je ophalen.

Stel, het bevalt toch niet...

Gratis retour

Het gebeurt zelden, maar we doen er nooit moeilijk over. Zo zijn we niet. Als je niet blij bent, halen we de matras gratis bij je op. Een telefoontje of mailtje is genoeg.

Al je geld terug

Je krijgt het hele aankoopbedrag terug. En omdat we gratis bezorgen én ophalen, bedoelen we ook echt 100%. Daarover doen we niet flauw

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt de 100 dagen proefperiode?

  Liefde op het eerste gezicht is een prachtig iets, maar een lange relatie heeft er baat bij dat de geliefden elkaar beter leren kennen. Aangezien een matras vaak langer meegaat dan de gemiddelde relatie, denken wij dat kort proefliggen niet voldoende is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om zonder risico 100 dagen met Emma door te bengen. Mocht de liefde om wat voor reden dan ook niet wederzijds zijn, dan halen we haar zonder discussie weer op. Je hoeft het matras niet meer in de doos te doen, Emma kan zo aan de transportdienst worden meegegeven. Het volledige aankoopbedrag krijg je binnen veertien dagen weer terug.

 • Hoe werkt dat proefslapen?

  Heel simpel. Je mag Emma 100 dagen uitproberen om te kijken of Emma lekker slaapt. Merk je dat Emma helaas niet het juiste matras is, neem dan gewoon contact op met onze klantenservice om een gratis afhaalafspraak te maken. Je krijgt het volledige aankoopbedrag natuurlijk weer terug. Omdat het lichaam even moet wennen aan een nieuw matras, adviseren wij Emma minimaal 3 tot 4 weken te proberen.

 • Kan ik Emma voor het bestellen eerst nog uitproberen?

  Je kan Emma thuis uitproberen, gewoon in de eigen slaapkamer. Ons matras zorgt bij bijna 99% van de klanten voor een ontspannen en comfortabele nachtrust. Mocht de Emma thuis toch niet bevallen, dan halen wij haar gratis weer op. Je loopt dus geen enkel risico!

 • Wanneer gaat de 100 dagen proefslaapperiode in?

  De 100-dagen proefslaapperiode begint op de dag dat je Emma in huis krijgt. Vanaf deze datum mag je Emma 100 dagen testen.

 • Moet het matras tijdens het proefslapen in het plastic verpakt blijven?

  Je hoeft de eerste 100 dagen niet op plastic te slapen. Emma wordt weliswaar opgerold en vacuüm verpakt in plastic verzonden, maar je kan het plastic met de meegeleverde foliesnijder opensnijden en daarna weggooien. Het pakket bevat een handleiding voor het uitpakken. Binnen enkele minuten is het matras slaapklaar!

 • Hoe kan ik Emma tijdens deze 100 dagen proefslapen terugsturen?

  Wanneer Emma niet bevalt en je het matras graag zou willen terugsturen, neem je contact op met de klantenservice. Een medewerker maakt dan een afhaalafspraak op een datum naar voorkeur. Het matras hoeft niet opnieuw ingepakt te worden. Een retourzending is gratis en binnen 14 dagen wordt het aangekoopbedrag teruggestort. Lees hier meer over ons herroepingsrecht.

Nog steeds niet overtuigd?
Bekijk de Emma matras zelf!

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: