Nu 15% korting op ons winnende Emma Original matras! Gebruik de kortingscode: Nu 15% korting op ons winnende Emma Original matras! Gebruik de kortingscode: LENTE15 Nu nog uur geldig Nog uur

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Ons doel is om jou een betere slaap te verzorgen op een makkelijke manier.

Ons Verhaal

Laten we eerlijk wezen: een matras aanschaffen is meestal geen pretje. Dit is precies de reden waarom Emma in december 2015 in Duitsland is ontstaan. Het doel van Emma was om een matras te ontwikkelen dat voor bijna elk lichaams- en slaaptype geschikt was, waarbij alleen hoge kwaliteit materialen gebruikt worden. Alleen zo kan de perfecte balans voor een goede ondersteuning en comfort gecreëerd worden. Momenteel is Emma actief in meer dan 10 verschillende landen en hebben wij de meest bekroonde matras in Europa. Dit hebben wij mogelijk kunnen maken door te focussen op hoe wij onze klanten wereldwijd een échte zorgeloze slaap bezorgen.

Productieproces Emma

Kom te weten hoe onze matras ontworpen is en hoe het productieproces verloopt. Onze matrassen worden in Duitsland geproduceerd waarbij alleen de beste materialen van onze gewaardeerde partners worden gebruikt.

Ons Team

Mariska was de eerste Nederlandse klant van Emma. En nog voordat de 100 dagen testslapen voorbij waren, was Mariska zo enthousiast dat ze Emma naar Nederland haalde, en nadien ook naar België. Daarom kan jij nu slapen op het matras van je dromen. Gegarandeerd. Toen Mariska haar studentenhuis verliet om eindelijk in een ‘echt’ appartement te gaan wonen, hoorde daar natuurlijk ook een echt bed bij. Hoe moeilijk kon het zijn, dacht ze nog. Nou, dat bleek dus best wel een ding. De ene winkel na de andere werd bezocht. Overal kreeg ze advies. En overal tegenstrijdig. Het moest hard zijn, vertelde de eerste verkoper. Zacht was echt beter, vertelde een tweede. De keuze was overweldigend, en de prijzen vaak ook. De uiteindelijke matras bleek een dure miskoop.

Dat moest anders kunnen. Mariska stelde een lijst met eisen op. Dat het geschikt is voor alle lichamen en slaaphoudingen bijvoorbeeld. De allerhoogste kwaliteit, en toch vriendelijk geprijsd. Geen verkopers op commissie die je maar wat wijsmaken. En het allerbelangrijkst: dat ze de matras uitgebreid kon proberen. Niet alleen even in de winkel, maar gewoon thuis. Niet een kwartiertje, niet een nacht, maar minstens een paar weken. En je raadt het al: deze matras bestond niet. Raar toch?

Toen leerde ze de Duitse Max kennen, die vanuit dezelfde frustraties geïnspireerd was geraakt om Emma op te richten. Max werkte intensief samen met een Duitse matrassenfabrikant om de perfecte matras te ontwikkelen. Een matras geschikt voor iedereen. Maar dat was niet genoeg. De traditionele winkels moesten ook omzeild worden, vooral die drammerige verkoopafdeling. Dat bespaarde niet alleen kosten, maar vooral gedoe.

Emma is deel van Bettzeit GbmH en is gevestigd in Frankfurt, Duitsland, waar ons team continu aan het uitbreiden is. Emma's team bestaat uit werknemers over de hele wereld en wordt gevoed door alle verschillende culturen. Goede werkomstandigheden zijn enorm belangrijk, waarbij een platte hiërarchie centraal staat. We zorgen naast een gemotiveerde sfeer dat iedereen het naar zijn zin heeft en zich op zijn gemak voelt.
  • 56 Gesproken talen
  • 203 Werknemers
  • 26 Gemiddelde leeftijd
  • 30 Nationaliteiten

Join Our Team

Emma is altijd op zoek naar gemotiveerde mensen. Als je klaar bent voor de volgende stap in je carrière, dan raden we je zeker aan om even een kijkje te nemen bij onze vacatures. Zoek je een toffe stage? Dan ben je hier ook van harte welkom! Wij worden daarnaast altijd blij van een open sollicitatie. Vrees dus niet om contact met ons op te nemen!

Neem een kijkje bij onze vacatures
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.