Emma heeft
een missie

Max Laarmann, founder

Toen Max voor het eerst ging samenwonen met zijn vriendin, begonnen ze aan een moeizame zoektocht naar hun eerste meubelstuk - een matras. De eerste stop was de lokale matrassenwinkel, waar oneindig veel matrassen stonden uitgestald. Een gehaaide verkoper smeerde ze snel een €1699,- kostend traagschuim matras aan. Voor dit bedrag hadden ze elke avond heerlijk in dromenland moeten zijn- maar dit was helaas niet het geval.

Verkeerde adviezen, lange levertijden en verwarrende proefslaap-regelingen maakten de gehele belevenis tot een nachtmerrie.

Hij besloot dit probleem in Duitsland aan te pakken. Na enig onderzoek kwam hij erachter dat andere landen zoals de VS een veel transparantere en klantvriendelijkere matrassenmarkt hebben. Dat inspireerde hem.

Wij geloven dat hoogwaardige producten ook voor een eerlijke prijs en met klantvriendelijke voorwaarden kunnen worden aangeboden. En zo is Emma onstaan.

Nu zorgen Max en zijn team ervoor dat iedereen in België van de Emma matras kan genieten. Bel gerust op om kennis te maken of bestel Emma direct!

Het team achter
Emma

Phillip Phillip Customer Happiness Manager
Jij Jij Enthousiaste collega
Merel Merel Content Marketing
Jona Jona Logistics Lead
Anna Anna Marketing Lead
Annelies Annelies Customer Happiness Manager
Hannes Hannes COO
Liona Liona Product Design
Hung Hung UI/UX Designer

Wij zoeken nieuwe collega's!

Emma is een jonge start-up met een enthousiast team, dat probeert het beste matras met de beste prijs en de beste klantenservice te combineren.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Ben je enthousiast, gemotiveerd en wil je graag werken in een jong en flexibel team? Solliciteer dan nu!

Stuur je open sollicitatie naar:
jobs@emma-matras.nl

Heb je nog vragen?


Hoe meld ik mij af?

Je kan je afmelden door op de betreffende link in de nieuwsbrief te klikken. Afmelden is ook mogelijk om in het klantenaccount onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen'. Je kan tenslotte ook contact opnemen met de klantenservice.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aan- of afmelden.