🤗 👩 JE HEBT NOG: Bekijk onze aanbieding van de Week

Aanbieding van de Week
00
Dagen
00
Uur
00
Minuten
00
Seconden
5% korting op jouw eerste bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling!

Ons doel is om jou een betere slaap te verzorgen op een makkelijke manier.

Ons Verhaal

Laten we eerlijk zijn: een matras kopen is niet altijd even makkelijk. Zoveel verschillende soorten en maten… Waar moet je beginnen? Dit is precies de reden waarom Emma in december 2015 in Duitsland is ontstaan. Met het doel een matras te ontwikkelen voor bijna ieder lichaams- en slaaptype, ontworpen met enkel hoge kwaliteitsmaterialen. Alleen zo kan de perfecte balans voor een goede ondersteuning en comfort gecreëerd worden. Geschikt voor iedereen, geen keuzestress meer!

Daarnaast is het een hele opgave om een matras thuis te krijgen. Gelukkig heeft Emma ook hier aan gedacht met een snelle bezorging, die daarenboven nog eens gratis is. Emma wordt in een doos bezorgd, zodat je het online besteld matras makkelijk thuis op je trap naar je slaapkamer kan dragen. Zo zorgt Emma niet enkel voor een goed product, maar ook voor een perfecte service!

Emma is actief in meer dan 15 verschillende landen en is de meest bekroonde matras in Europa.

Emma in België

Wanneer An-Sofie haar Emma matras bestelde, was ze zo enthousiast over de service dat ze niet kon wachten om het matras thuis uit te testen. Na enkele nachten op haar nieuwe Emma matras, was ze al helemaal verkocht. Benieuwd wie achter dit product en de goede service zat, nam ze contact op met Emma om een compliment te geven aan het service team. Met een passie voor startups, kwalitatieve producten en fijne service kwam er een interessant gesprek uit voort. Niet veel later besloten Emma en An-Sofie samen te werken en werd An-Sofie verantwoordelijk voor Emma in Nederland en België. Uiteraard kan ze dit enkel waar maken met een sterk team aan haar zijde.

Productieproces Emma

Kom te weten hoe onze matras ontworpen is en hoe het productieproces verloopt. Onze matrassen worden in Duitsland geproduceerd waarbij alleen de beste materialen van onze gewaardeerde partners worden gebruikt.

Zie hoe Emma gemaakt wordt

Ons Team

Emma zo succesvol maken doen we natuurlijk samen. Daarom heeft An-Sofie een heel team achter haar staan dat met veel enthousiasme voor Emma werkt. Wat maakt het Emma team zo succesvol?

Ten eerste is het belangrijk dat alle collega’s geloven in Emma. Dat was gelukkig zo gepiept, het hele team is grote fan van het Emma matras. Daarnaast staat de klant op de eerste plaats, altijd. Alleen zo kan Emma naast het beste matras en andere producten ook de beste service bieden. Het hele team probeert elkaar elke dag hiertoe te motiveren en te helpen. Een gesmeerd team kan samen veel bereiken! Gelukkig is er ook veel gezelligheid bij Emma op de werkvloer. Een leuke werksfeer maakt het team nog gemotiveerder om elke dag weer hun uiterste best te doen!

An-Sofie en het Benelux team werken samen met meer dan 15 verschillende teams die stuk voor stuk aan hun landgenoten de beste Emma ervaring willen geven. Al deze nationaliteiten en gemotiveerde teams zorgen op de werkvloer voor interessante ervaringen, grote uitdagingen en veel leerprocessen.

Emma is deel van Emma Sleep GbmH en is gevestigd in Frankfurt, Duitsland, waar ons team continu aan het uitbreiden is. Emma's team bestaat uit werknemers over de hele wereld en wordt gevoed door alle verschillende culturen. Goede werkomstandigheden zijn enorm belangrijk, waarbij een platte hiërarchie centraal staat. We zorgen naast een gemotiveerde sfeer dat iedereen het naar zijn zin heeft en zich op zijn gemak voelt.
  • 56 Gesproken talen
  • 203 Werknemers
  • 26 Gemiddelde leeftijd
  • 30 Nationaliteiten

Join Our Team

Emma is altijd op zoek naar gemotiveerde mensen. Als je klaar bent voor de volgende stap in je carrière, dan raden we je zeker aan om even een kijkje te nemen bij onze vacatures. Zoek je een toffe stage? Dan ben je hier ook van harte welkom! Wij worden daarnaast altijd blij van een open sollicitatie. Vrees dus niet om contact met ons op te nemen!

Neem een kijkje bij onze vacatures
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: