Emma Awaken Your Best

Ons Verhaal

Laten we eerlijk zijn: een matras kopen is niet altijd even makkelijk. Zoveel verschillende vormen en maten... Waar te beginnen? Dit is precies waarom Emma – The Sleep Company in 2013 werd opgericht door Dennis Schmoltzi en Manuel Mueller in Duitsland, met als doel de beste matras te ontwikkelen voor bijna elk lichaams- en slaaptype, ontworpen met hoogwaardige materialen. Alleen zo kan de perfecte balans tussen goede ondersteuning en comfort worden gecreëerd, hierdoor wordt goed slapen voor iedereen toegankelijk! Het is Emma’s ambitie om het beste in jezelf te ontwaken, en je te helpen de beste versie van zelf te worden door jouw slaap te verbeteren. Emma is 's werelds grootste direct-to-consumer slaapmerk, actief in meer dan 30 landen. In 2021 behaalde Emma een omzet van 645 miljoen euro (731 miljoen dollar) met een groei van 59% ten opzichte van het voorgaande jaar. Emma's producten worden nog steeds bekroond door gerenommeerde testinstituten zoals de Consumentenbond en in totaal zijn er meer dan 75 productprijzen gewonnen - daarmee is Emma het meest bekroonde matrassenbedrijf in Europa.
Emma Sleep History Essence Mission

Onze essentie

Wij zijn ervan overtuigd dat een goed leven geworteld is in een goede nachtrust. Daarom werken wij onvermoeibaar aan de ontwikkeling van de beste middelen voor een goede nachtrust.
emma sleep

Slaap voor iedereen.

Behalve hoe je je overdag voelt, worden ook je immuunsysteem, je leervermogen en je emotionele gezondheid beïnvloed. Daarom ontwerpen wij producten die verder gaan dan ergonomie. Om iedereen van een goede nachtrust te laten genieten, ontwerpen wij onze producten voor een maximum aan lichaamsvormen.
Emma Sleep Accessible

Slaap toegankelijk maken

Emma is ontstaan uit de overtuiging dat het de matrassenindustrie niet genoeg focust op gemak en toegankelijkheid. Twee vrienden, Dennis Schmoltzi en Manuel Müller, besloten de wereld van bedden te revolutioneren door de verbetering van het leven in de breedste zin van het woord centraal te stellen in hun missie. Maar daar houdt hun ambitie niet op. Emma's filosofie is er een van slapen voor iedereen. Door het belang van dagelijks herstel te begrijpen, wil Emma een compleet assortiment producten en diensten aanbieden die voldoen aan ieders behoefte van een goede nachtrust.
Emma sleep snelle en gratis levering

Snelle en gratis levering

Het is ook een uitdaging om een matras naar huis te vervoeren. Gelukkig heeft Emma hieraan gedacht met haar matras die in een doos wordt geleverd. U kunt de matras gemakkelijk online bestellen en zonder al te veel moeite naar uw kamer vervoeren. Zo levert Emma niet alleen een goed matras, maar ook een ideale service!
emma sleep innovation

Innovatie als drijvende kracht

Emma heeft ook het innovatieve DNA en voert intern onderzoek uit om superieure producten te ontwikkelen die wetenschap en technologie combineren. Dit alles vindt plaats in het slaaplaboratorium in Frankfurt, het hart van innovatie in Europa. Hier werken ingenieurs en slaapprofessionals samen om revolutionaire producten zoals het Emma Shift matras op de wereld te brengen.