AU_PDP_BenefitsSection_Generic_550x320_(8).png

Hulp nodig bij het kiezen?

Vind het perfecte Emma-product voor jou door deze snelle quiz te beantwoorden!
Doe de quiz

Onze soorten lattenbodems en materialen

Diamond-Slatted-Frame-1.jpg

Glasvezel latten

Glasvezel is extreem flexibel en duurzaam en het gestructureerde oppervlak houdt je matras gegarandeerd op zijn plaats. Het eco-ontwerp maakt de Elite-lattenbodem bijzonder duurzaam en recyclebaar.

Classic-Slatted-Frame-2.png

Houten latten

Al gemonteerd of niet - jij beslist. De robuuste houten latten van de Classic lattenbodem kunnen individueel worden versteld voor een optimale nachtrust.

Diamond-Slatted-Frame-2.png

Verstelbare hoofdsteun

Al onze lattenbodems kunnen naar wens worden versteld, inclusief het hoofdeinde. Met de handgreepriem kun je ze gemakkelijk verstellen.

Emma Lattenbodem

Ondersteunt je in alle posities

Met de ideale combinatie van matras en lattenbodem Emma ligt u heerlijk in bed en geniet u gegarandeerd van een goede nachtrust. Onze lattenbodem kun je met behulp van verstelschuifjes aanpassen aan je individuele behoeften en afmetingen. En zodat je rustig kunt slapen, hebben we ervoor gezorgd dat je Emma lattenbodem ook na jaren niet gaat piepen.

Ze houden van onze producten!

ONZE EMMA BELOFTE

Een echt zorgeloze slaapervaring

Beds_bigUsp.png
Beds_bigUsp.png
Emma_sleep_App_Giff.gif

Emma Up - Verbeter je slaapkwaliteit en start de dag met nieuwe energie

Ontdek hoe je jouw slaapkwaliteit kunt verbeteren en ontvang duidelijke instructies van onze sterk gepersonaliseerde AI-slaapcoach. Onze slaap-app is anders dan alles wat je eerder hebt gebruikt - en we garanderen resultaat.
Ontdek de app

Veelgestelde vragen