Emma app hero

Emma Up

Slaap beter met onze applicatie

Download de Emma Up app

Beschikbaar op IOS of Android

Wordt fris wakker dankzij Emma Up

We kennen allemaal het gezegde "met het verkeerde been uit bed stappen". Daarom heeft Emma al haar slaapkennis ingezet om een gloednieuwe app te maken: Emma Up helpt u om uw slaap te verbeteren. Ontdek Emma Up vandaag nog gratis en profiteer van een persoonlijk slaapprogramma!

EN_Group_Cycle_(1).png

Geen algemeen slaapadvies meer

Goede gewoonten zorgen voor een betere slaap

Slaap verbeteren is geen wedstrijd. Het gaat om kleine, regelmatige verbeteringen. Emma Up helpt u te begrijpen wat uw lichaam en geest nodig hebben om goed te slapen. Op basis van de neurowetenschappen maakt Emma Up vervolgens een programma op maat dat past bij uw levenssituatie en moedigt u aan om specifieke gewoonten te ontwikkelen - zodat u beter slaapt. Al onze suggesties zijn natuurlijk wetenschappelijk onderbouwd.
AU_Locked_.png

Ondersteund door experts

Een coach die je begrijpt

Bereik je slaapdoelen met je eigen coach. Onze gecertificeerde slaapexperts zijn er om je te helpen. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ze opnemen via chat, of het nu is om je zorgen en moeilijkheden te delen of om advies te krijgen over hoe je beter kunt slapen.
Aurora_expert.png

Ontwikkeld door de besten in de sector

Om ervoor te zorgen dat de Emma Up app de beste app op het gebied van slaap wordt, ontwikkelen we deze in samenwerking met onze wetenschappelijke adviesraad, een groep experts op het gebied van slaap.

Download de Emma Up app

Beschikbaar op IOS of Android