BE_AirgridLP_HeroSectionSecondary_0px.png

Ontdek de AirGrid®-technologie

Voor gewichtloze slaap
Tot 100 proefnachten
Tot 10 jaar garantie
Gratis bezorging & retour

De sleutel tot een diepe, rustgevende slaap

Gevoel van totale drukontlasting

Geen rug- of nekpijn meer met ons AirGrid®-assortiment. Dankzij een nieuwe technologie, speciaal ontwikkeld door onze slaapexperts, bieden de matrassen en hoofdkussens in het assortiment optimale ondersteuning voor uw rug en nek en verlichten ze pijnlijke drukpunten. Zo krijgt u maximale drukverlichting, ondersteuning en comfort terwijl u slaapt. De honingraatstructuur van de producten absorbeert druk en verdeelt het gewicht zodat je geen drukpunten op je hoofd en nek voelt. Het biedt daarom extra ondersteuning en duurzaamheid, wat zorgt voor een comfortabel slaapoppervlak dat lang meegaat.
breathability-usp-gelgrid-largersize.jpg

Ultra-ergonomische technologie voor alle slapers

AirGrid®-technologie zorgt voor een licht, ergonomisch slaapgevoel. Het zelfaanpassende karakter van het assortiment geeft je het beste slaapgevoel en de beste ondersteuning. AirGrid®-producten passen zich individueel aan elke beweging en elke lichaamsvorm aan. Als je beweegt terwijl je slaapt, reageren ze onmiddellijk om je de best mogelijke ondersteuning te geven. Onze AirGrid® kussens hebben ook uitneembare schuimlagen zodat je de hoogte en het comfort gemakkelijk kunt aanpassen.

Voor nachten met de juiste temperatuur

Een echte Emma-innovatie met een temperatuurregulerende functie. De AirGrid®-technologie verbetert de luchtcirculatie en voorkomt dat onze producten warmte vasthouden. Dit garandeert een aangename, constante temperatuur zodat u snel in slaap valt en een goede nachtrust krijgt. De AirGrid®-technologie bevordert dus een diepe slaap, zodat u verfrist en energiek wakker wordt.

ONZE EMMA BELOFTE

Een echt zorgeloze slaapervaring

Verpasse unsere erfrischenden Schlaf-Deals nicht!
Verpasse unsere erfrischenden Schlaf-Deals nicht!
Emma_sleep_App_Giff.gif

Emma Up - Verbeter je slaapkwaliteit en start de dag met nieuwe energie

Ontdek hoe je jouw slaapkwaliteit kunt verbeteren en ontvang duidelijke instructies van onze sterk gepersonaliseerde AI-slaapcoach. Onze slaap-app is anders dan alles wat je eerder hebt gebruikt - en we garanderen resultaat.
Ontdek de app