Après Ski

TOT 50% KORTING

Aanbieding van de Week
00
Dagen
00
Uur
00
Minuten
00
Seconden
5% korting op jouw eerste bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling!

Garantievoorwaarden

Conformiteit en Garantie

We bieden 10 jaar garantie op de vervormingsweerstand en de bestendigheid van de kernmaterialen van de Emma matrassen. De garantie is geldig vanaf het moment van ontvangst van de Emma matras binnen de EU (en Zwitserland). De wettelijke herroepings- en garantie rechten blijven ongewijzigd. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Deze garantie is geldig in het geval van:

 • Scheuren, deuken of beschadigingen van het schuim, die ontstaan zijn ondanks correcte behandelingswijze van de matras.
 • Productionele gebreken aan de rits.

Deze garantie is niet geldig in het geval van:

 • Persoonlijke voorkeuren wat betreft het comfort
 • Schade veroorzaakt door, maar niet beperkt tot, sneeën, brandplekken, scheuren, vloeistoffen, vlekken.
 • Vervanging van onbeschadigde onderdelen van de Emma matras

Veelgestelde vragen

 • Waarom is de Emma matras zo bijzonder?

  Een Emma matras bestaat uit hoogwaardig HRX schuim, traagschuim en een toplaag gemaakt van hypersoft. Samen vormen deze bestanddelen de ideale matras. Emma ziet bewust af van een klassieke hardheidsverdeling, maar heeft een unieke structuur die ongeacht lichaamstype en slaaphouding zorgt voor een optimale nachtrust. De samenstelling van de hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat Emma puntelastisch meegeeft en zich dus perfect vormt naar het lichaam. Omdat de matras tegelijkertijd de nodige ondersteuning biedt, blijft de wervelkolom comfortabel recht. De innovatieve topper van hypersoft heeft een gelachtige structuur, zodat de verschillende lichaamsdelen optimaal ontlast worden. Het ademend vermogen zorgt bovendien voor een verkoelend effect. Alle schuimen worden volledig door ervaren producenten vervaardigd en zijn daarom duurzaam en van een hoge kwaliteit.

 • Hoe verzenden jullie Emma?

  De Emma matras wordt in de laatste fase van het productieproces opgerold en vacuüm gezogen. Vervolgens verpakt de producent Emma samen met een gebruiksaanwijzing en een foliesnijder in een compacte kartonnen doos. Emma zal door DPD of GLS worden bezorgd. Zij versturen een verzendbevestiging zodra de matras door hen in behandeling is genomen. De matras wordt tot aan de huisdeur geleverd.

 • Hoe werkt de 100 dagen proefperiode?

  Liefde op het eerste gezicht is een prachtig iets, maar een lange relatie heeft er baat bij dat de geliefden elkaar beter leren kennen. Aangezien een matras vaak langer meegaat dan de gemiddelde relatie, denken wij dat kort proefliggen niet voldoende is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om zonder risico 100 dagen met Emma door te bengen. Mocht de liefde om wat voor reden dan ook niet wederzijds zijn, dan halen we haar zonder discussie weer op. Je hoeft de matras niet meer in de doos te doen, Emma kan zo aan de transportdienst worden meegegeven. Het volledige aankoopbedrag krijg je binnen veertien dagen weer terug.

 • Heeft Emma een bijzondere lattenbodem nodig?

  Emma is een onderhoudsvriendelijk matras dat je op elke ondergrond kan plaatsen. Of ze op een lattenbodem of direct op de vloer ligt, maakt haar niets uit. Het belangrijkste is dat het een schone, droge ondergrond is. Ook een boxspringbed is geen enkel probleem. Als er gebruik wordt gemaakt van een lattenbodem, dient is afstand tussen de latten niet groter dan 3 cm te zijn.

Nog steeds niet overtuigd?
Bekijk het Emma matras zelf!

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: