Emma Emma Kids

Boxspring

Een boxspringbed wordt ook wel een hotelbed genoemd, omdat veel hotels voor dit bed kiezen. Boxspringbedden bestaan meestal uit een omklede houten ombouw ('box') met veren ('springs'), een matras en een topdekmatras (ook wel topper of topmatras genoemd). Omdat de druk van het lichaam ook wordt opgevangen door de pocketveren in het onderstel, kan het boxspringbed het lichaam goed ondersteunen. Bovendien zorgt de open constructie voor een goede ventilatie.

Een boxspring is een type onderstel dat bestaat uit een beklede houten ombouw met pocketveren. De open constructie zorgt voor een goede ventilatie en de veren zorgen voor een goede ondersteuning van het lichaam. Een boxspring wordt meestal samen met een matras en een topper als een set verkocht, maar kan ook goed met een normaal matras gecombineerd worden.

Een goede ventilatie en optimale ondersteuning zijn niet de enige voordelen van het boxspringbed. Een boxspringbed kan inclusief matras wel 80 cm hoog zijn. Dat maakt het in- en uitstappen gemakkelijk en comfortabel. De design en de bekleding van het boxspringbed maakt het tenslotte tot een ware eyecatcher in de slaapkamer.

Terug naar de begrippenlijst 
Hoe meld ik mij af?

Je kan je afmelden door op de betreffende link in de nieuwsbrief te klikken. Afmelden is ook mogelijk om in het klantenaccount onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen'. Je kan tenslotte ook contact opnemen met de klantenservice.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aan- of afmelden.