Après Ski

TOT 50% KORTING

Aanbieding van de Week
00
Dagen
00
Uur
00
Minuten
00
Seconden
5% korting op jouw eerste bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling!

De Emma Flip Topper

Betaal in 3 x Per Bankkaart
Betaal in 3x
Per Bankkaart
×
3 x
Vandaag te betalen : € 41,80
Vervolgens 2 maandelijkse termijnen : € 41,80
Totale kosten : € 125,40
Inclusief betalingskosten : € 0,00

Meer informatie

Oney
Betaling
Per Bankkaart
×
1 2 3

Kies de

3 x

en betaal in

Vertel ons alles

Vul het formulier in zonder documenten te verstrekken.

WIJ ANTWOORDEN U

U krijgt anmiddellijk antwoord.

• Extra comfort hoogte
• De ademende en wasbare UltraDry hoes
• Individueel aanpasbaar dankzij de omkeerbare stevige/zachte zijde

Levertijd: 3 - 5 weken

Incl. Recyclebijdrage € 0,00

Compleet contactloze bezorging .

Aantal:

€ 209,00
Incl. 21% BTW

Of betalen € 41,80 voor 3 maanden

• Extra comfort hoogte
• De ademende en wasbare UltraDry hoes
• Individueel aanpasbaar dankzij de omkeerbare stevige/zachte zijde

De Emma Premium Topper

Upgrade your sleep

De Emma Premium Topper

Van

In winkelwagen
De Emma Flip Topper 

Vanaf € 125,40 € 209,00

Shop nu Shop nu

Product Details

Waarom neem je een matras topper?

De Flip Topper geeft je lichaam de ondersteuning die het nodig heeft voor een goede comfortable nachtrust. De topper verlengt de levensduur van je matras en biedt extra bescherming tegen vuil en bacteriën. Dit is dus ook ideaal voor slapers met allergieën. En hier bovenop is de topper 100% dierproefvrij.

Extra comfort


De Flip Topper is de ideale aanvulling om je matras van het nodige comfort te voorzien.
Onze Topper is samengesteld uit traagschuim dat zich perfect aanpast aan jouw lichaamstemperatuur en aan alle lichaamsvormen om de verschillende drukpunten te verlichten. De juiste uitlijning geeft jou een volledig gepersonaliseerd comfort gedurende de hele nacht.
De Flip Topper voldoet aan de hoogste OEKOTEX®-100 standaarden voor productveiligheid.

Aanpasbaar comfort


Mensen veranderen en smaken verschillen. Daarom is de Flip Topper zo ontworpen dat je beide kanten kunt gebruiken, afhankelijk van welke kant het beste bij je past.
Met een simpele draai pas je hem aan naar jouw smaak. De Flip Topper is perfect voor een steviger comfort (Grijze laag bovenop) of zachter comfort (Blauwe laag bovenop).

Het beste van slapen van A tot Zzz

Emma Original

1

Zacht, ademend en puntelastisch

Het blauwe Airgocell®schuim heeft een open structuur en houdt je daarom 's nachts koel en droog. De gel-achtige structuur past zich perfect aan je lichaamsvorm aan en is daarom ideaal voor de slapers die graag zalig zacht en comfortabel liggen.

2

Ondersteunend en comfortabel

HRX schuim verdeelt het lichaamsgewicht. Het zorgt voor voldoende ondersteuning en voelt prettig stevig aan. Daarnaast zorgt de open celstructuur voor goede ventilatie. Slaap op deze kant als je van een stabiel liggevoel en een stevig matras houdt.

3

Heerlijk zacht en wasbaar

De hoes van de matras-topper is gemaakt van een speciale vezel die de vochtigheid reguleert en overtollig vocht aan de lucht afgeeft. Het is ook zeer elastisch en gemakkelijk over de topper te plaatsen.

Zacht, ademend en puntelastisch

Het blauwe Airgocell®schuim heeft een open structuur en houdt je daarom 's nachts koel en droog. De gel-achtige structuur past zich perfect aan je lichaamsvorm aan en is daarom ideaal voor de slapers die graag zalig zacht en comfortabel liggen.

Ondersteunend en comfortabel

HRX schuim verdeelt het lichaamsgewicht. Het zorgt voor voldoende ondersteuning en voelt prettig stevig aan. Daarnaast zorgt de open celstructuur voor goede ventilatie. Slaap op deze kant als je van een stabiel liggevoel en een stevig matras houdt.

Heerlijk zacht en wasbaar

De hoes van de matras-topper is gemaakt van een speciale vezel die de vochtigheid reguleert en overtollig vocht aan de lucht afgeeft. Het is ook zeer elastisch en gemakkelijk over de topper te plaatsen.

Klantgetuigenissen

Waarom klanten van Emma houden

Ontdek onze producten

FAQ

 • Wat is de toegevoegde waarde van een topper?

  Een topper kun je zien als een versterking van de aanpasbare lagen van het matras. Het zorgt voor extra verlichting van je lichaam en het verlengt de levensduur van het matras. Daarnaast houdt het je matras schoon en is het een voordelige manier om je slaapkwaliteit te verbeteren!

  Je kunt je diepe slaap ook een boost geven met onze Diamond Degree Topper. Het grafiet helpt je lichaam om sneller op de ideale slaaptemperatuur van ongeveer 35,5 graden te komen en het kan de kwaliteit van je slaap op lange termijn verbeteren.

  Met twee afzonderlijke matrassen is de topper ook uitstekend geschikt om de vervelende kier in het midden weg te werken.

 • Moet ik een topper kopen of heb ik een nieuw matras nodig?

  Als je matras nog relatief nieuw is, maar je vindt hem ietwat te stevig, dan is een topper een goede oplossing. De aanvullende lagen zorgen ervoor dat je schouders beter in het matras kunnen verzinken. Je voelt meteen verlichting van de druk zodra je erop ligt.

  Als je matras al wat versleten lijkt, met kuilen erin, dan heeft een topper geen zin. De topper zou zich aan de kuilen aanpassen en zou niet genoeg steun bieden om dit op te lossen. In dit geval zouden we je aanraden het matras te vervangen.

 • Wat zijn de verschillen tussen de modellen van toppers?

  Het grootste verschil is de dikte. De Flip Topper is 5 cm. dik, terwijl de Diamant Topper 8 cm. dik is.

  De Flip Topper is een omkeerbare topper in de instapprijsklasse, met twee ligkanten van verschillende stevigheid. Het handige is dat je de topper kunt draaien en aanpassen aan je behoeften of voorkeuren wanneer je maar wil. De verschillende lagen Airgocell-schuim en HRX-schuim zorgen voor een zachte of stevigere lighouding.

  De Diamond Topper is een premium topper met een laag die uit miljoenen kleine grafietdeeltjes bestaat. Deze deeltjes helpen je om supersnel de ideale slaaptemperatuur te bereiken.

  Als je de twee toppers vergelijkt, is de Diamond Topper meer ondersteunend en past hij zich makkelijker en sneller aan verschillende lichaamstypen en slaaphoudingen aan.

  Extra bonus: de onderkant van de Diamond Topper is ook voorzien van een antisliplaag.

 • Maakt het uit wat voor matras er onder de topper ligt?

  Jazeker, want net als bij een huis vormt het matras het fundament. Afhankelijk van het fundament veranderen ook de ligeigenschappen. Als het matras te stevig is, helpt de topper je om comfortabeler te liggen. Als je al een perfect matras hebt, kan de topper misschien zelfs een negatief effect hebben. Het schouder- of bekkengebied kan bijvoorbeeld te diep in het slaapsysteem wegzakken.

 • Maakt een topper het matras ‘warmer’?

  Dit hangt meer af van het materiaal en minder van de topper zelf. De Emma Diamond Topper heeft bijvoorbeeld warmteregulerende eigenschappen die het lichaam helpen om zo snel mogelijk de ideale slaaptemperatuur te bereiken.

  Toppers van Airgocell-schuim, zoals de Flip Topper, verminderen door hun open poriën ook het overmatig zweten. De materialen hebben een herstelvermogen en dus wordt het lichaam niet zo sterk geabsorbeerd door het slaapsysteem.

  Visco-elastisch schuim is hier een uitzondering op. Dit schuim reageert niet alleen op druk, maar ook op warmte waardoor het elastischer wordt. Door de hoge dichtheid van visco-elastisch schuim zou het ‘warmer’ slapen op een topper van puur visco-schuim.

 • In welke situatie zou een topper nodig zijn?

  Wij raden je aan een topper te gebruiken bij een boxspring. Deze bedden hebben een stevigere structuur vergeleken met de traditionele systemen van een lattenbodem en matras, dus om de ideale puntelasticiteit te bereiken en echt het hotelgevoel van het boxspring te krijgen, is een topper onmisbaar.

 • Wat is het verschil tussen een matras en een topper?

  Een topper heeft maar een deel van de dikte van een matras. Dit betekent dat een topper een matras niet kan vervangen, maar juist aanvult.

  Emma-matrassen zijn zo opgebouwd dat ze in de onderste lagen ondersteuning bieden door het gebruik van veren of HRX-schuim, terwijl de bovenste lagen gemaakt zijn met elastische materialen zoals Visco-schuim, Airgocell-schuim of Diamond Degree-schuim om de druk te verlichten.

  Onze toppers zijn aan de buitenkant meestal van deze laatste materialen gemaakt. Dit verbetert de drukverlichtende eigenschappen en is een aanvulling op andere aspecten, zoals het verbeteren van de diepe slaap.

  Een topper kan een goed matras niet vervangen, maar wel verbeteren door de levensduur van het matras te verlengen en het schoner te houden.

 • Vermindert een topper de ‘efficiëntie’ van een matras?

  Het hangt ervan af. Onze toppers zijn ontwikkeld om de voordelen van een matras juist aan te vullen. Het is echter belangrijk om te weten dat niet alle combinaties met een topper effectief hoeven te zijn. Om een voorbeeld te noemen: de Diamond Degree Topper zou perfect passen bij een matras die geen temperatuurregulatie heeft of te weinig steun biedt. De Flip Topper wordt aangeraden aan mensen die niet zeker zijn welke stevigheid beter zou zijn voor hun slaap. Deze topper kunnen ze aanpassen aan hun voorkeur.

 • Wat is Diamond Degree-schuim en hoe werkt het?

  De Diamond Degree-technologie helpt het lichaam om zelf af te laten koelen, zonder het risico dat het te koud wordt. Het is voor elk lichaamstype ontworpen en zorgt voor volledige steun voor het lichaam. Je ruggengraat blijft goed uitgelijnd, of je nu een zij-, rug- op buikslaper bent. Na een uur ben je in de diepe slaapfase en zal je lichaam de perfecte temperatuur voor een goede nachtrust bereiken.

  Op een normale topper kan de warmte nergens heen, dus wordt het schuim waarop je ligt steeds warmer. Dit kan de fase van je diepe slaap zo verstoren dat je wakker wordt. De Diamond Degree Topper werkt zo dat de warmte uit het schuim verdwijnt zodat jij de lagere slaaptemperatuur behoudt en je langer in je diepe slaapfase blijft.

 • Hoe werkt de Flip Topper?

  De Emma Topper Global past op alle matrassen en is ontwikkeld om volledige lichaamsondersteuning te geven. Zo blijft je wervelkolom uitgelijnd, welke slaaphouding je ook hebt. De topper past zich aan de druk aan en speelt in op lichaamsbewegingen zodat je comfortabel slaapt. Hij is ook zeer puntelastisch, wat betekent dat de ondersteunende onderlaag ervoor zorgt dat je makkelijk beweegt. Zo heb je minder kracht en inspanning nodig met het omdraaien tijdens je slaap.

Emma One

Onze Emma Belofte

Een echt zorgeloze slaapervaring

 • 10 jaar garantie

  Emma gebruikt alleen de beste materialen van de beste leveranciers. Dit materiaal is zelfs zó goed, dat we 10 jaar garantie op de Flip Topper bieden.

 • 100 nachten proefslapen

  Wij bieden 100 nachten proefslapen aan om je nieuwe Emma-producten thuis te testen.

 • Gratis levering en retour

  We hebben het retourneren van de artikelen heel eenvoudig gemaakt. Je kan ons handige retourportaal gebruiken om de retour aan te melden. Wij zorgen voor de rest. Onze retourzendingen zijn natuurlijk helemaal gratis.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst:

Emma Logo Financing