🎉 TOT 40% KORTING OP DE GEHELE SITE. KLIK HIER 🎉

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Betten

De Emma matras topper serieSlaap beter, Slaap gelukkiger!

Vind de perfecte matras topper voor jou!

Vanaf

159 €

2 soorten comfort

cijfer: ⭐⭐⭐⭐ (3.8/5)

Vanaf

279€

Temperatuurregelaar

cijfer: ⭐⭐⭐⭐ (4.6/5)

Comfort ⭐⭐⭐⭐ (4/5)

Het HRX-koudschuim verdeelt de lichaamsdruk, wat bijdraagt tot een goede slaaphouding. Het Airgocell schuim in de matras topper biedt een zacht welkom voor uw lichaam. Deze twee schuimsoorten zorgen samen voor extra comfort in uw matras.

Ademend vermogen⭐⭐⭐(3.5/5)

De open cellen van beide schuimen zijn ultra-ademend en temperatuur-regulerend. Overtollige lichaamswarmte wordt niet vastgehouden in het schuim, waardoor overmatige warmte gedurende de nacht wordt vermeden.

Zachtheid⭐⭐⭐⭐ (4/5)

De hoes van de matras-topper is zacht en gemaakt van een specifieke vezel om de warmte te laten ontsnappen.

5 cm

100 nachten proefslapen

10 jaar garantie

Comfort ⭐⭐⭐⭐ (4/5)

Het adaptieve schuim verdeelt de druk van het lichaam, ongeacht uw positie. De Black Diamond matras topper laat u volledig ontspannen door u in een warme omhelzing te hullen.

Ademend vermogen ⭐⭐⭐⭐(5/5)

Het grafietschuim met Diamond Degree voert de lichaamswarmte continu af om de ideale lichaamstemperatuur voor de diepe slaapfase te bereiken. Deze fase van de slaap wordt sneller bereikt en duurt langer. Uw slaap is dan bijzonder rustgevend.

Zachtheid⭐⭐⭐⭐ (5/5)

Deze volledig afneembare premium hoes is zo ontworpen dat het Diamond Degree grafietschuim de warmte optimaal kan afvoeren.

9 cm

100 nachten proefslapen

10 jaar garantie

De Emma Belofte

Een echt zorgeloze slaapervaring

Waar we het over hebben wanneer we over zorgeloos praten: Wanneer je één van onze producten bestelt, bezorgen we het zo snel en makkelijk mogelijk rechtstreeks naar je voordeur. En het beste: op dit punt is de beste slaapervaring van je leven nog niet eens begonnen.

100 nachten proefslapen

100 Nachten Proefslapen

Of een matras topper perfect voor jou is, kan je niet binnen 10 minuten weten. Dit kan je wel binnen 100 nachten weten, vooral als je het lekker thuis mag uitproberen. Dit is dan ook precies wat wij jou bieden. Probeer Emma zonder risico voor 100 nachten thuis uit.

10 jaar garantie

10 Jaar
Garantie

Een goede kwaliteit is belangrijk voor zowel je comfort als de duurzaamheid van de matras topper. Daarom gebruikt Emma alleen de beste materialen van de beste leveranciers. Dit materiaal is zelfs zó goed, dat we 10 jaar garantie bieden.

Gratis bezorging

Gratis Bezorging en Retour

Wij denken dat je nog nooit zo lekker hebt geslapen als op de Emma Matras topper. Is het toch niet precies wat je zocht? Geen probleem. Neem contact met ons op, en wij zullen ervoor zorgen dat de matras topper gratis bij je wordt opgehaald en jij je geld gewoon terugkrijgt.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: