Beter slapen, daar helpen wij je graag bij!

Lag jij vannacht weer wakker? Jammer genoeg ben je niet alleen. Emma heeft onderzoek gedaan naar de slaap van Belgen en hierin verschillende problemen, oorzaken, en oplossingen ontdekt. Emma is zich bewust van het belang van slaap en zet zich graag in om de qualiteit van slaap te verbeteren voor de Belgen.

Daarom organiseert Emma op 9 juni 2023 een informatiesessie en training, in samenwerking met slaapexpert en neuroloog dr. Inge Declerq, in de prachtige balatkas in de Botanische Tuin van Meise. We nemen 10 winnaars mee in het implementeren van deconnectie, slaap rituelen en het creeëren van een ideale slaap omgeving, zodat jij kan genieten van een goede nachtrust en je voorgoed op je best kunt ontwaken. Schrijf je in op deze pagina en maak kans op een kaartje voor dit exclusieve en intieme event, vol informatie en oeveningen omtrent beter slapen!

850849c7-a4ca-409c-9270-ff03822e1b1c.jpg

Wat houdt ons dan juist wakker?

Het onderzoek, met 1000 Belgen, heeft de drie grootste slaapverstoorders onder de Belgen ontdekt. Tijdens onze slaaptraning zullen we samen met slaapexpert en neuroloog dr. Inge Declerq deze slaapverstoorders aankaarten, uitleggen én behandelen. Er zal een informatie sessie plaats vinden, samen met oefeningen, die ervoor zullen zorgen dat jij met kalmere gedachtes naar bed kan gaan en van een betere slaap kan genieten.
4610d396-ee2e-4979-8b42-d3bd53fc2400.jpg

Hebben slaap rituelen zin?

Ook heeft ons onderzoek inzicht gegeven in de slaaprituelen van de Belgen. Samen met dr. Declerq hebben wij gewerkt aan tips en tricks om je beter in slaap te laten vallen, hoe je een betere nachtrust kunt creeëren, en hoe je uitgerust wakker kunt worden. Onze slaap training zal dieper op de slaaprituelen ingaan, zoals jezelf deconnecteren voor dat je naar bed gaat, het doen van ademhalings oefeningen, én je leren hoe je de perfecte avondrituelen creeërt voor optimale slaap. Laat ons je helpen deze slaap rituelen toe te voegen aan jouw dagelijks leven!
c17ca502-5547-4b86-8892-d6b66b9db408.jpg

Is er een sleutel tot betere slaap?

Jazeker! Ons onderzoek heeft de sleutel gevonden en we kunnen niet wachten deze aan je te overhandigen. De slaaptraining zal meer vertellen over het effect van lichaams beweging op slaap. Er zal een actieve oefening plaats vinden waarin dr. Declerq je stretch oefeningen uitlegt, deze meet je zal oefenen en je het effect van de oefeningen op de qualiteit van je slaap zal uitleggen. Deze kan jij vervolgens mee naar huis nemen om je slaap qualiteit te verbetern.
cf170f28-99a3-4c9b-bb0a-f3e0e06d95ff.jpg

Heeft je omgeving invloed op je slaap?

Het onderzoek heeft ons een overzicht gegeven over de omgeving waarin Belgen slapen én hun slaap kwaliteit. Hierdoor hebben wij samen met dr. Declerq kunnen werken aan de creatie van een ideale slaap omgeven, die jou de beste slaap zal geven. We hebben het ideale rustoord gecreeërd in de Botanische Tuin van Meise, waarin je deze omgeving alvast kan ervaren. Hiernaast zal Dr. Declerq je meenemen in hoe je zelf het best je persoonlijke rustoord thuis kan creeëren.

FAQ