HRX Schuim

Emma

Geschreven door Emma Sleep

Gepubliceerd op: 9/23/22

Aangepast op: 9/22/22

Wat is HRX schuim?

HRX schuim is een innovatief schuim dat zorgt voor de ondersteuning in het matras. Het schuim past zich aan je lichaam en zorgt tegelijkertijd voor stevigheid. HRX schuim heeft een goede puntelasticiteit . Dit geeft je een stabiel gevoel in het matras, waarbij het matras meegeeft op de zwaardere punten en tegendruk geeft waar je het nodig hebt. De uitsnijdingen in de schouderzones helpen nog extra bij het meegeven in het matras. De open celstructuur zorgt voor een goede ventilatie in het matras. De combinatie van al deze eigenschappen laat het matras langdurig meegaan.

Waar komt HRX schuim vandaan?

HRX schuim is een innovatief schuim dat is ontworpen door het product development team van Emma. Emma wilde graag een uniek schuim ontwerpen zodat zij de kwaliteit kan garanderen die de klant van Emma gewend is. Daarom heeft Emma haar schuim hernoemd naar HRX schuim en hier merkrechten op gekregen.

HRX schuim in het Emma matras

HRX schuim in de Emma Original is de onderste schuimlaag (groen). Deze schuimlaag is 17 cm dik en zorgt voor de basis van de Emma Original. Deze laag zorgt voor de ondersteuning die het lichaam nodig heeft. Daarnaast geeft HRX schuim het matras goede ventilatie. Het Emma matras bestaat daarnaast uit een laag traagschuim , wat je gewicht over het matras verdeeld en daardoor extra comfort biedt. De bovenste laag van het Emma matras is van Airgocell schuim . Dit schuim zorgt ervoor dat je geen last hebt van pijnlijke drukpunten en laat het matras extra ademen.