🤗 👩 JE HEBT NOG: Bekijk onze aanbieding van de Week

Aanbieding van de Week
00
Dagen
00
Uur
00
Minuten
00
Seconden
5% korting op jouw eerste bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling!

HRX Schuim

Wat is HRX schuim?

HRX schuim is een innovatief schuim dat zorgt voor de ondersteuning in het matras. Het schuim past zich aan je lichaam en zorgt tegelijkertijd voor stevigheid. HRX schuim heeft een goede puntelasticiteit . Dit geeft je een stabiel gevoel in het matras, waarbij het matras meegeeft op de zwaardere punten en tegendruk geeft waar je het nodig hebt. De uitsnijdingen in de schouderzones helpen nog extra bij het meegeven in het matras. De open celstructuur zorgt voor een goede ventilatie in het matras. De combinatie van al deze eigenschappen laat het matras langdurig meegaan.

Waar komt HRX schuim vandaan?

HRX schuim is een innovatief schuim dat is ontworpen door het product development team van Emma. Emma wilde graag een uniek schuim ontwerpen zodat zij de kwaliteit kan garanderen die de klant van Emma gewend is. Daarom heeft Emma haar schuim hernoemd naar HRX schuim en hier merkrechten op gekregen.

HRX schuim in het Emma matras

HRX schuim in de Emma Original is de onderste schuimlaag (groen). Deze schuimlaag is 17 cm dik en zorgt voor de basis van de Emma Original. Deze laag zorgt voor de ondersteuning die het lichaam nodig heeft. Daarnaast geeft HRX schuim het matras goede ventilatie. Het Emma matras bestaat daarnaast uit een laag traagschuim , wat je gewicht over het matras verdeeld en daardoor extra comfort biedt. De bovenste laag van het Emma matras is van Airgocell schuim . Dit schuim zorgt ervoor dat je geen last hebt van pijnlijke drukpunten en laat het matras extra ademen.

Lekkerder slapen.
Probeer het uit!

Slaap beter op het Emma Original matras
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: