🤗 👩 JE HEBT NOG: Bekijk onze aanbieding van de Week

Aanbieding van de Week
00
Dagen
00
Uur
00
Minuten
00
Seconden
5% korting op jouw eerste bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling!

Airgocell Schuim

Wat is airgocell schuim?

Airgocell schuim is één van de laatste innovaties bij matrassen. Het materiaal is zacht, soepel en voelt gel-achtig aan. Het vormt zich gemakkelijk en snel naar elk lichaamstype. Vervelende drukpunten worden door airgocell schuim ontlast. Dat zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel op je matras. Vooral in combinatie met andere schuimlagen zoals koudschuim , polyether en/of traagschuim , zorgt deze schuimlaag voor matrassen met betere ondersteuning, extra comfort en fijne temperatuur.

Airgocell is een schuim met een heel open celstructuur . Het luchtaandeel van het schuim is ongeveer 50%. Dit materiaal zorgt daarom voor een goede luchtcirculatie en vochtregulatie in je matras. Een matras met airgocell schuim voelt dus niet snel warm of klam aan. Dit zorgt zo voor een goede ventilering in het matras.

Wat zijn de voordelen van airgocell schuim?

Het innovatieve airgocell schuim is heel geschikt voor het gebruik in kussens en matrassen. Dit zijn de voordelen van airgocell schuim:

  • innovatief
  • ondersteuning van het lichaam
  • open celstructuur
  • vochtregulerend
  • ademend
  • temperatuurregulatie

Airgocell schuim in het Emma matras

De toplaag van het Emma matras bestaat uit Airgocell schuim. De drukpunten worden met deze schuimlaag snel verlicht en zorgt daarnaast voor een goede ondersteuning. Hierdoor zal je lichaam zich in een goede houding begeven. Daarnaast biedt deze schaamluig als toplaag extra comfort voor je lichaam, en slaap je heerlijk op het Emma matras! De rest van de kern in de Emma matrassen bestaan uit HRX-schuim en traagschuim . Deze schuimlagen hebben allemaal hun identieke eigenschappen en zorgen samen voor een matras dat zich perfect naar elk lichaamstype vormt.

Lekkerder slapen.
Probeer het uit!

Slaap beter op het Emma Original matras
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: