Après Ski

TOT 50% KORTING

Aanbieding van de Week
00
Dagen
00
Uur
00
Minuten
00
Seconden
5% korting op jouw eerste bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling!

Genoeg van geeuwende vrienden?

Raad Emma bij je vrienden aan en ontvang € 20,00 per doorverwijzing

Scroll naar beneden voor de actievoorwaarden!

Hoe werkt het?

 • Referral step 1 1

  Deel je kortingscode

  Nadat je een aankoop hebt gedaan, ga dan naar je account, je kan beginnen met het delen van de persoonlijke kortingscode met je vrienden.
 • Referral step 2 2

  De aankoop van je vriend(in)

  Je vriend(in) plaatst een bestelling met jouw unieke kortingscode en bespaart € 20,00 op de totale prijs van hun bestelling.
 • Referral step 3 3

  Ontvang je beloning

  Als je vriend(in) de artikelen na de proefperiode behoudt, wordt er automatisch een beloning van € 20,00 naar je bankrekening overgemaakt.

Actievoorwaarden

Je kunt gebruik maken van de friend referral wanneer jij en jouw vriend(in) een bestelling t.w.v. minimaal €290,00 via onze website plaatsen. Voorwaarde is dat zowel jijzelf als je vriend(in) de product(en) behoudt en niet terugstuurt. Je ontvangt de €20,00 op je bankrekening nadat je de klantenservice hebt gecontacteerd. Ook moet de proefperiode van 100 dagen van je vriend(in) voorbij zijn. De persoonlijke kortingscode is combineerbaar met andere codes t/m 30%. Je kunt maximaal 3 vrienden doorverwijzen.

 • Verdere informatie voor jou
  • Je moet een Emma-klant zijn die via emma-matras.be producten heeft gekocht.
  • De persoonlijke kortingscode kan alleen gestuurd worden naar vrienden en mag niet openbaar gemaakt worden op het internet
  • Je moet jouw bankgegevens op je Emma-account bijwerken om de beloning te kunnen ontvangen
  • Jij en de vriend(in) kunnen niet dezelfde persoon zijn. Verder kunnen mensen die in hetzelfde huishouden wonen niet worden doorverwezen, noch kunnen mensen met dezelfde achternaam worden doorverwezen.
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: