Kleine ontdekkers verdienen
de beste babymatras.

De Emma babymatras. De perfecte ondersteuning voor je kind.
Veilig en vrij van schadelijke stoffen.

LGA- keurmerk vrij van schadelijke stoffen, veilig voor je baby oeko-tex 100 certificaat geen schadelijke stoffen FKT certificaat tegen allergische reacties
Moeder leest voor aan kind op een matras
100 dagen proefslapen op onze matrassen 10 jaar garantie op onze matrassen gratis verzending gratis retour op onze matrassen
Uitproberen:
100 nachten
Garantie:
10 jaar
Gratis verzending,
gratis retour

Of een matras perfect bij je baby past, kun je niet al na 10 minuten bepalen. Wel na 100 nachten. Probeer de Emma babymatras zonder enig risico uit. Gewoon makkelijk thuis.

Emma wordt met zorg gemaakt. Zoveel zelfs, dat we 10 jaar garantie geven op de levensduur van de materialen.

De Emma babymatras wordt bezorgd in een handige doos. Helemaal gratis.

Naar de Emma babymatras

Wij weten wat voor een ouder belangrijk is

De drie bouwstenen
van de ideale kindermatras

veilig
geen schadelijke stoffen
ondersteunend
 baby matras veiligheid
Veiligheid. Klaar voor elk avontuur!

Bij het ontwikkelen van babymatrassen is veiligheid een belangrijk aspect. Een baby brengt veel uren door op een matras. Bij de ontwikkeling van de Emma babymatras hebben we daarom de tijd genomen om de matras zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Daarbij hoort:

  • Verticale luchtkanalen voor een betere ventilatie
  • Het juiste gewicht om niet onder de matras te belanden
  • Verstevigde rand om uitglijden te voorkomen
  • Veilige rits zonder treklip
Ondersteunend. Voor een goede ontwikkeling
van je kind.

Een kinderlichaam moet goed ondersteund worden, babymatrassen mogen daarom niet te zacht zijn. Daarom hebben wij voor de Emma babymatras een schuim ontwikkeld dat optimaal ondersteunt, comfortabel is en perfect is afgestemd op wat kleine kinderen nodig hebben. Je kind zakt niet te diep in de matras weg, maar wordt perfect ondersteund. Zo kan de wervelkolom van de baby zich optimaal ontwikkelen tijdens de groeiperiode.

Emma babymatrassen zijn ondersteunend
Emma babymatrassen zijn vrij van schadelijke stoffen
Vrij van schadelijke stoffen.
Zodat ook jij rustig slaapt.

Een gezonde slaapomgeving is belangrijk voor de ontwikkeling van je baby. In deze periode brengen zij dan ook veel tijd door op een matras, van belang is dat er dan ook geen schadelijke stoffen vrijkomen. Bij de Emma babymatras hebben wij daarom veel aandacht besteed aan de materiaalkeuze. Zo is de dubbeldoekhoes wasbaar op 60°C, dit zorgt ervoor dat huisstofmijt en bacteriën worden gedood. Het Safesleep schuim en de antimoonvrije hoes zijn veilig en van een hoge kwaliteit:

  • Matrashoes is wasbaar op 60°C
  • Bevat geen antimoon
  • Bevat geen zilver
  • Zonder optische bleekmiddelen
LGA-keurmerk
Alle materialen zijn door de TÜV getest en met het LGA-keurmerk gecertificeerd. Dat betekent dat het vrij is van schadelijke stoffen.
Öko-Tex certificaat
Het keurmerk Öko-Tex 100 certificaat betekent, dat alle grondstoffen geen enkel risico vormen voor de gezondheid van de allerkleinsten.
FKT keurmerk
Het FKT certificaat betekent dat de gebruikte stoffen geen allergische reacties bij huidcontact veroorzaken.

Overtuig jezelf van de Emma babymatras

Naar de Emma babymatras

Gecontroleerde kwaliteit

Babymatrassen productieproces
Gemaakt met
verstand van zaken

De Emma matras is een innovatie in de matrassenwereld. Inmiddels slapen meer dan 30.000 tevreden klanten op Emma matrassen. Ons matras voor baby’s en peuters wordt in Duitsland volgens strenge kwaliteitsnormen geproduceerd. Deze matrassen worden goed gecontroleerd en kunnen wij dus voor 100% vertrouwen.

Ondersteuning Deutsches Kinderhilfswerk
Ondersteuning Deutsches Kinderhilfswerk
Verantwoordelijkheid nemen

Een goede slaap is ontzettend belangrijk voor je baby, maar het is misschien nog wel belangrijker dat geen enkel kind zonder warme maaltijd naar bed gaat. Daarom ondersteunen wij bij elk verkocht matras het Deutsche Kinderhilfswerk e.V. met een donatie.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: