🤗 👩 JE HEBT NOG: Bekijk onze aanbieding van de Week

Aanbieding van de Week
00
Dagen
00
Uur
00
Minuten
00
Seconden
5% korting op jouw eerste bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling!

Emma van A tot Zzz alles wat je moet weten over Emma

Terugsturen

Lees meer over het retourproces en hoe terugbetalingen werken.

Retour

 • Hoe werkt het terugsturen van producten?

  Het kan gebeuren dat jouw Emma product toch niet helemaal naar wens is en je gebruik wilt maken van de optie om te retourneren. Je kan jouw Emma producten zelf retour melden via de retourenservice.

  De Emma Matras terugsturen: Je kan je matras zelf retour aanmelden via de retourenservice. Zodra jouw retourverzoek is verwerkt zal een medewerker contact met je opnemen. Hij/zij maakt dan een afhaalafspraak op een datum naar voorkeur. De matras hoeft niet opnieuw ingepakt te worden. Een retourzending is gratis en het volledige aankoopbedrag krijg je binnen veertien dagen na ontbinding van de overeenkomst teruggestort. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

  De Emma accessoires terugsturen: Je kan je accessoires retour zelf aanmelden via de retourenservice. Je ontvangt via de mail een link naar het DHL-portaal waar je zelf je NAW-gegevens kunt invoeren. Dit label plak je vervolgens op het pakket. Het pakket kan je gratis afgeven bij een PostNL locatie. Let op: bewaar altijd het bewijs van verzending.

  Het Emma Boxspringbed terugsturen: Je kan je retour zelf aanmelden via de retourenservice. Zodra jouw retourverzoek is verwerkt zal een medewerker vervolgens contact met je opnemen om een afhaalafspraak te maken op een datum naar voorkeur. Afhaling zal plaats vinden tot in de slaapkamer. Een retourzending is gratis en binnen 14 dagen wordt het aankoopbedrag teruggestort.

Terugbetaling

 • Hoe werkt de terugbetaling?

  Zodra wij de retourzending ontvangen hebben, storten wij het aankoopbedrag volledig terug. Afhankelijk van de betaalmethode zal het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen weer op je rekening staan.

  Bancontact: Het aankoopbedrag wordt weer op de betreffende rekening teruggestort.

  PayPal: Het aankoopbedrag wordt bijgeschreven op je PayPal-account of je bankrekening. Je kunt dit zelf regelen via de PayPal website.

  Kredietkaart: Het aankoopbedrag wordt op uw creditcardrekening teruggeboekt.

  Achteraf betalen: Als je deze betaalmethode hebt gekozen, ontvang je een digitale factuur. De factuur moet normaal gesproken binnen 14 dagen na factuurdatum betaald worden. Als je het product terugstuurd vervalt de factuur. Om onduidelijkheden te voorkomen, vragen wij om ons via een e-mail naar [email protected] te laten weten dat de factuur vervalt.

  Vooruit betalen: Het aankoopbedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee je de factuur betaald hebt.

 • Wat is de status van mijn terugbetaling?

  Zodra je het pakket retour hebt gestuurd en wij het pakket weer ontvangen hebben, wordt de terugbetaling in gang gezet. Afhankelijk van je betaalmethode, duurt dit tot 14 werkdagen. Het bedrag wordt via dezelfde betaalmethode teruggestort waarmee jij betaald hebt.

  Heb je het bedrag na de 14 werkdagen nog steeds niet ontvangen? Dat is niet de bedoeling! Neem in dit geval meteen contact met ons op. Dan lossen wij dit meteen voor je op.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: