🎉 TOT 50% KORTING OP DE GEHELE SITE. KLIK HIER 🎉

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Emma van A tot Zzz alles wat je moet weten over Emma

Terugbetaling

Lees meer over de terugbetalingen.

 • Hoe werkt de terugbetaling?

  Zodra wij de retourzending ontvangen hebben, storten wij het aankoopbedrag volledig terug. Afhankelijk van de betaalmethode zal het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen weer op je rekening staan.

  Bancontact: Het aankoopbedrag wordt weer op de betreffende rekening teruggestort.

  PayPal: Het aankoopbedrag wordt bijgeschreven op je PayPal-account of je bankrekening. Je kunt dit zelf regelen via de PayPal website.

  Kredietkaart: Het aankoopbedrag wordt op uw creditcardrekening teruggeboekt.

  Achteraf betalen: Als je deze betaalmethode hebt gekozen, ontvang je een digitale factuur. De factuur moet normaal gesproken binnen 14 dagen na factuurdatum betaald worden. Als je het product terugstuurd vervalt de factuur. Om onduidelijkheden te voorkomen, vragen wij om ons via een e-mail naar [email protected] te laten weten dat de factuur vervalt.

  Vooruit betalen: Het aankoopbedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee je de factuur betaald hebt.

  Nog geen antwoord op je vraag? Neem dan contact op met de klantenservice.

 • Wat is de status van mijn terugbetaling?

  Zodra je het pakket retour hebt gestuurd en wij het pakket weer ontvangen hebben, wordt de terugbetaling in gang gezet. Afhankelijk van je betaalmethode, duurt dit tot 14 werkdagen. Het bedrag wordt via dezelfde betaalmethode teruggestort waarmee jij betaald hebt.

  Heb je het bedrag na de 14 werkdagen nog steeds niet ontvangen? Dat is niet de bedoeling! Neem in dit geval meteen contact met ons op. Dan lossen wij dit meteen voor je op.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: