🎉 TOT 50% KORTING OP DE GEHELE SITE. KLIK HIER 🎉

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Emma van A tot Zzz alles wat je moet weten over Emma

Retour

Het kan gebeuren dat jouw Emma product toch niet helemaal naar wens is en je gebruik wilt maken van de optie om te retourneren. Je kan jouw Emma producten zelf retour melden via de retourenservice.

 • Hoe werkt het terugsturen van de Emma Matras?

  Omdat het lichaam de tijd nodig heeft om aan een nieuw matras te wennen, adviseren wij je nieuwe Emma Matras minstens drie tot vier weken uit te proberen. Als je dit al hebt geprobeerd kun je contact opnemen met onze klantenservice en een gratis comfortlaag aanvragen. Om je matras terug te sturen kun je het zelf retour aanmelden via de retourenservice. Zodra jouw retourverzoek is verwerkt zal een medewerker contact met je opnemen. Hij/zij maakt dan een afhaalafspraak op een datum naar voorkeur. De matras hoeft niet opnieuw ingepakt te worden. Een retourzending is gratis en het volledige aankoopbedrag krijg je binnen veertien dagen na ontbinding van de overeenkomst teruggestort. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

  Nog geen antwoord op je vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 • Hoe werkt het terugsturen van de Emma Topper?

  Je kan je Emma Topper zelf retour aanmelden via de retourenservice. Het is de bedoeling dat je de topper zelf verpakt. Dit hoeft niet de originele verpakking te zijn. Je kunt de topper oprollen of opvouwen en verpakken in plastic. Via de mail ontvang je een link naar het DHL-portaal waar je zelf je label kunt aanmaken. Dit label plak je vervolgens op het pakket. Het pakket kan je gratis afgeven bij een DHL locatie. Let op: bewaar altijd het bewijs van verzending.

 • Hoe werkt het terugsturen van de Emma accessoires?

  Je kan je accesoires zelf retour aanmelden via de retourenservice. Het is de bedoeling dat je jouw accesoire zelf verpakt. Dit hoeft niet de originele verpakking te zijn. Je ontvangt via de mail een link naar het DHL-portaal waar je zelf een label kunt aanmaken. Dit label plak je vervolgens op het pakket. Het pakket kan je gratis afgeven bij een DHL locatie. Let op: bewaar altijd het bewijs van verzending.

 • Hoe werkt het terugsturen van de Emma Boxspringbed?

  Je kan je retour zelf aanmelden via de retourenservice. Zodra jouw retourverzoek is verwerkt zal een medewerker vervolgens contact met je opnemen om een afhaalafspraak te maken op een datum naar voorkeur. Afhaling zal plaats vinden tot in de slaapkamer. Een retourzending is gratis en binnen 14 dagen na het ophalen wordt het aankoopbedrag teruggestort.

  Nog geen antwoord op je vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: