U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

TIJDENS DE WINTER SOLDEN TOT 55% KORTING! WEES ER SNEL BIJ, HET IS BIJNA AFGELOPEN! ZIE DE AANBIEDINGEN

BEPERKT AANBOD
00
Dagen
00
Uur
00
Minuten
00
Seconden
5% korting op je eerste bestellling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestellling!

Emma van A tot Zzz alles wat je moet weten over Emma

Proefslapen en Garantie

Wat is proefslapen nou precies? En wat houdt de 10 jaar garantie in? Al je vragen worden hier beantwoord.

Proefslapen

 • Wat is proefslapen?

  Een nieuw matras aanschaffen is geen makkelijke opgave. Je spendeert veel tijd op een matras en dat moet natuurlijk comfortabel en goed voor je lichaam zijn. Je lichaam heeft de tijd nodig om aan een matras te wennen, namelijk 3 tot 6 weken. Proefslapen houdt in dat je bij aanschaf van een matras een afgesproken aantal nachten de matras mag uitproberen. Mocht de matras je uiteindelijk niet bevallen, kan je de matras terugsturen en krijg je je hele aankoopbedrag terug.

  Bij Emma mag je de Emma Matras 100 nachten proefslapen.

 • Hoe werkt het proefslapen?

  Heel simpel. Je hebt 100 nachten de tijd om Emma uit te proberen en te testen of de matras lekker slaapt. Mocht Emma toch niet helemaal bevallen dan kan je de matras zelf retour aanmelden via de retourenservice. Aangezien je lichaam de tijd nodig heeft om aan een nieuw matras te wennen, adviseren wij de nieuwe matras minstens drie tot zes weken uit te proberen. Dit geldt overigens niet alleen voor de Emma Matras, maar voor al onze producten.

 • Wanneer gaat mijn eerste proefnacht in?

  Je proefperiode gaat in zodra jij je Emma product hebt ontvangen. Die nacht zal dus je eerste proefnacht zijn, en tegelijkertijd het begin van de fijnste nachten van je leven!

 • Is het proefslapen zorgeloos?

  Geheel zorgeloos! De Emma producten worden gratis bij je bezorgd. Mocht je er tijdens de proefperiode achter komen dat het Emma product toch niet helemaal bij jou past, doen wij daar niet moeilijk over. Je kan het Emma product zelf retour aanmelden via de retourenservice. Wij zorgen ervoor dat de matras weer kosteloos bij je wordt opgehaald. De doos hoef je ook niet te bewaren, dat lossen wij wel op!

 • Onder welke voorwaarden mag ik de matras terugsturen?

  Je mag de matras terugsturen als jij vindt dat de matras niet bij je past. Dit gebeurd niet vaak, maar kan natuurlijk af en toe voorkomen. Dit moet natuurlijk wel binnen de 100 nachten gebeuren. Je kan jouw Emma Matras zelf retour aanmelden via de retourenservice.

 • Moet mijn matras in het plastic blijven tijdens de proefperiode?

  Je hoeft de eerste 100 nachten niet op plastic te slapen. Emma wordt weliswaar opgerold en vacuüm verpakt in plastic verzonden, maar je kan het plastic met de meegeleverde foliesnijder opensnijden en daarna weggooien. Het pakket bevat een handleiding voor het uitpakken. Binnen enkele minuten is de matras slaapklaar!

 • Kan ik de matras uitproberen voordat ik het koop?

  Je kan de Emma Matras proberen in één van de veler Beter Bed winkels. Wil je weten wat de dichtstbijzijnde Beter Bed winkel is? Klik dan hier.

 • Kan ik andere producten ook voor 100 nachten uitproberen?

  Natuurlijk kan dat! Je kan alle producten van Emma 100 nachten lang uitproberen. Merk je dat het product helaas niet bij jou past, dan kan je jouw Emma product(en) zelf retour melden via de retourenservice. Je krijgt het volledige aankoopbedrag weer terug, zonder gedoe.

 • Hoe kan ik een product retourneren binnen de proefperiode?

  Terugsturen Emma Matras: Wanneer je Emma Matras niet bevalt en je het graag wil terugsturen, kan je jouw Emma Matras zelf retour aanmelden via de retourenservice. Binnen twee dagen wordt je door VOS gebeld om een ophaalafspraak te maken. De matras hoeft niet opnieuw ingepakt te worden. Een retourzending is gratis en het volledige aankoopbedrag krijg je binnen veertien dagen na ontbinding van de overeenkomst teruggestort. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

  Terugsturen Emma Topper, Kussen, Matrasbeschermer, Beddengoed of Dekbed: Als je een Emma Topper, Kussen, Matrasbeschermer, Beddengoed of Dekbed graag wilt terugsturen, dan kan je deze zelf retour aanmelden via de retourenservice. Na melding krijg je van ons een link toegestuurd. Nadat je via deze link je NAW-gegevens invult, ontvang je via de e-mail een label voor op de doos. Breng de doos naar het dichtstbijzijnde afhaallocatie. Let op: bewaar altijd het bewijs van verzending.

  Retourneren Emma Boxspringbed: Voor een retour van het Emma Boxspringbed neem je contact op met de klantenservice. Een medewerker van de afhaaldienst zal vervolgens contact met je opnemen om een afhaalafspraak te maken.

Garantie

 • Wanneer gaat mijn 10 jaar garantie in?

  De 10 jaar garantie gaat in op het moment dat jij de matras thuis ontvangt.

 • Welke garantie geldt er op de Emma Matrassen?

  Wanneer je de matras goed behandelt, maar er toch scheuren, deuken of beschadigingen van het schuim ontstaan, bieden wij gedurende 10 jaar na aankoop garantie aan. Ook wanneer de rits door een productionele fout kapot gaat, kan je met ons contact opnemen om aanspraak te maken op de garantie. Je kan een e-mail met foto van de beschadiging sturen naar [email protected]. De wettelijke herroepings- en garantierechten blijven ongewijzigd. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

 • Wat verschilt de garantie van de Emma Matras op andere producten?

  Op de Emma Matras bieden wij 10 jaar na de aankoop garantie. Buiten de 100 nachten proefslapen valt er geen garantie op de andere Emma producten.

 • Mijn product is kapot, wat moet ik doen?

  Dat is niet de bedoeling natuurlijk! Stuur in dit geval je bestelnummer en een foto met uitleg naar [email protected]. Zo kunnen we samen naar een oplossing zoeken!

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: