Nu 20% korting op alle Emma producten! Wees er snel bij! Kortingscode: Nu 20% korting op alle Emma producten! Wees er snel bij! Ko MOE20 Nu nog geldig Nog

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Emma van A tot Zzz alles wat je moet weten over Emma

Veelgestelde Vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden over Emma.

 • Hoe hoog is de Emma matras?

  De Emma Original matras bestaat uit drie lagen en is 25 centimeter hoog. Deze opbouw en de hoogte van de matras zorgt voor het allerbeste comfort en ondersteuning.

 • Kan je de Emma matras op een (elektrisch) verstelbare bodem leggen?

  De materialen van de Emma matras zijn flexibel, dus de Emma matras kan je ook op een verstelbare bodem gebruiken. De matras kan tot een hoek van 45° gebogen worden.

 • Hoe is de Emma Original opgebouwd?

  Dankzij de combinatie van drie verschillende lagen past Emma zich perfect aan elk lichaam aan. Het maakt niet uit in welke houding je het liefst slaapt of hoe zwaar je bent, Emma biedt de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning.

  De toplaag van Airgocell® schuim (4cm) voelt zacht aan en laat het lichaam geleidelijk inzakken. Daarom krijg je geen last van vervelende drukpunten. Het veerkrachtige traagschuim (4cm) zorgt voor een optimale gewichtsverdeling op het matras. Het HRX schuim (17cm) heeft door hoge HR-waarde een lange levensduur en zorgt voor de nodige ondersteuning. De ingebouwde schouderzone brengt het lichaam in de juiste houding en ontlast de wervelkolom.

 • Hoe wordt de matras verzonden?

  De matras wordt in de laatste fase van het productieproces opgerold en vacuüm gezogen. Vervolgens verpakt de producent Emma samen met een gebruiksaanwijzing en een foliesnijder in een compacte kartonnen doos. Thuis is het alleen maar een kwestie van uitpakken en kort op adem laten komen. Emma is na een paar minuten al klaar voor de eerste powernap!

 • Hoe werkt het proefslapen?

  Heel simpel. Je hebt 100 dagen de tijd om Emma uit te te proberen en te testen of de matras lekker slaapt. Mocht Emma toch niet helemaal bevallen, neem dan contact op met onze klantenservice (022-734261) om een gratis afhaalafspraak te maken. Je krijgt de aanschafprijs na een retour natuurlijk 100% terug. Omdat het lichaam de tijd nodig heeft om aan een nieuwe matras te wennen, adviseren wij het nieuwe matras minstens drie tot vier weken uit te proberen.

 • Past de Emma matras ook op een boxspringbed?

  Ja, de Emma matras past uitstekend op een boxspringbed. Door de dikte van de matras is het bovendien niet nodig een topmatras aan te schaffen. De matras kan bovendien ook op een lattenbodem gelegd worden, in een normale bedombouw, op pallets of op de grond, zolang de ondergrond proper en droog is.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: