Emma One Matras

Beste van de Test door Test-Aankoop!

Het matras dat je slaap zal veranderen zonder je portemonnee te verbranden.

  • Betaalbare keuze
  • Geoptimaliseerd voor rugondersteuning
  • Top slaaptechnologie
Formaat

Emma One Matras

Beste van de Test door Test-Aankoop!

Het matras dat je slaap zal veranderen zonder je portemonnee te verbranden.

  • Betaalbare keuze
  • Geoptimaliseerd voor rugondersteuning
  • Top slaaptechnologie
Formaat

Aantal

1
Incl. Recyclebijdrage € 8,50

Gratis levering en retour

Gratis contactloze levering voor alle bestellingen

Verstuurd binnen:  3 - 4 weken

PRODUCT DETAILS

Brand_Blocker_1_desktop.jpg

De matras die een knaller is voor elke cent

Als je op een budget zit, is de door Testaankoop bekroonde Emma One de ideale keuze. Het biedt optimale ondersteuning voor het lichaam en is gemaakt van materialen van topkwaliteit. Met een gratis levering en een proefperiode van 100 nachten kunt u gerust slapen in de wetenschap dat u de juiste beslissing hebt genomen.

Zeg maar dag tegen rugpijn en slapeloze nachten

Gemaakt van Visco Memory foam, past de Emma One zich perfect aan uw lichaamsvorm aan en omhelst gevoelige drukpunten voor een goede uitlijning van de wervelkolom en drukverlichting. De onderste High Resiliency Extra schuimlaag biedt ook rugsteun terwijl u slaapt.
Brand_Blocker_3_desktop_(1).jpg

Gemaakt met de beste materialen voor de beste nachtrust ooit

Doordacht ontworpen door onze slaapexperts, is de Emma One gemaakt met verschillende lagen schuim die uw rug ondersteunen, voor ventilatie zorgen en het wegzakkende gevoel bij het liggen elimineren. Een goede nachtrust is hier gegarandeerd.

LAAG VOOR LAAG

Emma One!

Layer.png
1

Ademende hoes

Dankzij de extra lichte hoes kan je volop genieten van het comfort van jouw Emma One. De luchtdoorlaatbaarheid van de matrashoes zorgt ook voor een aangenaam slaapklimaat. De antisliplaag aan de onderkant voorkomt dat de matras weg kan glijden en geeft je een goede grip op bijna elk oppervlak.

2

Vooruitstrevend Airgocell® schuim (2cm)

Het puntelastische Airgocell® schuim biedt je een uitstekende aanpassing aan jouw lichaam. Door de gel-achtige structuur lig je heerlijk zacht, de matras geeft mee waar dat nodig is en biedt daarnaast ook alle ondersteuning. Bovendien ademt het en blijft het dus koel en droog. Dit zorgt voor een sterke ventilatie en bevordert een optimaal slaapklimaat.

3

Adaptief Visco-schuim (2cm)

De middelste laag van de matras bestaat uit visco-elastisch schuim. Dankzij jouw lichaamswarmte zal dit schuim zich precies naar je lichaam vormen en zorgt het zo voor de verlichting van je pijnlijke drukpunten. Je zakt door dit schuim lichtjes in de matras waardoor je heerlijk comfortabel ligt.

4

HRX-schuim voor een ergonomische houding (14cm)

De onderste laag, HRX-schuim, stabiliseert jouw lichaam en ondersteunt je in jouw favoriete slaaphouding. Je wervelkolom blijft zo in zijn natuurlijke positie, of je nu op je zij, rug of buik slaapt. Juist omdat de meeste mensen afwisselend slapen, is dit erg belangrijk. Daarnaast is dit één van de meest duurzaamste schuimlagen.

6 miljoen mensen wereldwijd dromen al heerlijk op een Emma Matras.

Ze houden van onze producten!

ONZE EMMA BELOFTE

Een echt zorgeloze slaapervaring

Mattresses_BigUsps.png
Mattresses_BigUsps.png
Emma App

Emma Up - Verbeter je slaapkwaliteit en start de dag met nieuwe energie

Ontdek hoe je jouw slaapkwaliteit kunt verbeteren en ontvang duidelijke instructies van onze sterk gepersonaliseerde AI-slaapcoach. Onze slaap-app is anders dan alles wat je eerder hebt gebruikt - en we garanderen resultaat.
Ontdek de app

FAQ