Emma Hybrid II

Het beste matras van Frankrijk¹!

2e generatie van de Hybrid matras, winnaar van 7 awards in heel Europa², gewoon in alle opzichten beter.

  • 7-zone matras ontworpen om uw hele lichaam te ondersteunen
  • Optimaal ademend vermogen
  • Verbeterde eco-verantwoordelijkheid
Formaat

Emma Hybrid II

Het beste matras van Frankrijk¹!

2e generatie van de Hybrid matras, winnaar van 7 awards in heel Europa², gewoon in alle opzichten beter.

  • 7-zone matras ontworpen om uw hele lichaam te ondersteunen
  • Optimaal ademend vermogen
  • Verbeterde eco-verantwoordelijkheid
Formaat

Aantal

1
Incl. Recyclebijdrage € 8,50

Gratis levering en retour

Gratis contactloze levering voor alle bestellingen

Verstuurd binnen:  5 - 10 werkdagen

Product details

Onze nieuwe generatie matrassen

De Hybride II matras is de eerste in onze nieuwe serie matrassen van de tweede generatie met onze nieuwe Edge-to-Edge pocketveringtechnologie. Deze nieuwe generatie matrassen heeft een groot aantal verbeteringen voor een ongeëvenaarde slaapervaring door 7 ergonomische zones, ideale drukverdeling, significante isolatie van beweging en geoptimaliseerd ademend vermogen.
Hybride_II_moods_corner_open.jpg

Dromerige Slaap

Onze ergonomische matras met 7 zones is voorzien van traagschuim dat zich onmiddellijk aanpast aan de vorm van uw lichaam, waardoor uw rug stevig wordt ondersteund terwijl de rest van uw lichaam in een zachter gevoel wordt gehuld. De ideale combinatie van de ondersteuning van veren en het comfort van Emma schuim geeft u het beste van twee werelden! Met de Hybride II slaap je zoals je altijd hebt gedroomd en word je vol energie wakker!
Hybride_II_breathability_thumbnail.png

Een matras dat ademt

Edge-to-Edge pocketveren zijn ontworpen om je 's nachts koel te houden. We hebben ze groter gemaakt voor maximale luchtcirculatie, waardoor je lichaam sneller zijn ideale slaaptemperatuur bereikt. Met onze zeer ademende schuimen kun je de hele zomer en winter genieten van een diepe, verfrissende slaap.
Hybride_II_moods_front.jpg

Onze meest milieuvriendelijke matraskern, met 54% minder koolstofuitstoot

De Hybrid II matras is gemaakt uit liefde voor een betere nachtrust en voor onze planeet. Door koolstofintensieve materialen zoals schuim te vervangen door duurzamere materialen zoals staal, hebben we de uitstoot van koolstof aanzienlijk kunnen verminderen. Onze pocketveren kernlaag is bewust ontworpen met 70% gerecycled staal en gebruikt 79% minder schuim dan onze gewone schuimmatrassen - zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van je slaap. Dit maakt de Hybrid II matraskern onze meest milieuvriendelijke matraskern, met een reductie van 54% in koolstofuitstoot. De Hybrid II matraskern stoot 54% minder koolstofequivalent per kg uit dan de kern van onze schuimmatrassen. De berekening is uitgevoerd in 2022 met behulp van Planetly by OneTrust carbon accounting software. Planetly by OneTrust past de middelingsmethode toe in overeenstemming met het Greenhouse Gas Protocol. De middelingsmethode is een op materiaal gebaseerde beoordeling van de uitstoot van de toeleveringsketen met behulp van emissiefactoren uit secundaire bronnen, zoals industriegemiddelden of schattingsactiviteiten.

Laag voor Laag

Samenstelling van de Hybrid II matras

Hybride_II_layers_numbered_2.png
1

Airgocell® schuim

De schuimlaag met Point Elastic Airgocell-technologie absorbeert en voert overtollige lichaamswarmte af en creëert zo de ideale slaapomgeving voor een rustige nachtrust.

2

Traagschuim

Traagschuim helpt je gemakkelijk je favoriete slaaphouding te vinden. Het vormt zich naar de unieke vorm van je lichaam en zorgt voor een betere drukverdeling. Het schuim creëert banen voor luchtcirculatie, terwijl het klassieke comfort van traagschuim behouden blijft.

3

HRX-schuim

Duurzaam HRX-schuim ondersteunt je met precies de juiste stevigheid, zonder holtes of bulten. Ga achterover liggen en beweeg vrij totdat je je positie voor een diepe slaap hebt gevonden.

4

Edge-to-Edge pocketveren

Zeg maar dag tegen onrustige nachten! Onze pocketveren maximaliseren de luchtcirculatie, koelen je lichaam en geven je een rustige nachtrust. Rust comfortabel omdat onze pocketveren zich aanpassen aan je wervelkolom voor een langere, diepere herstellende slaap.

5

De stabilisatielaag

Onze onderlaag is gemaakt om lang mee te gaan en biedt extra stabiliteit voor een decennium lang kwalitatief hoogwaardig slapen.

6 miljoen mensen wereldwijd dromen al heerlijk op een Emma Matras.

Ze houden van onze producten!

ONZE EMMA BELOFTE

Een echt zorgeloze slaapervaring

Mattresses_BigUsps.png
Mattresses_BigUsps.png
Emma App

Emma Up - Verbeter je slaapkwaliteit en start de dag met nieuwe energie

Ontdek hoe je jouw slaapkwaliteit kunt verbeteren en ontvang duidelijke instructies van onze sterk gepersonaliseerde AI-slaapcoach. Onze slaap-app is anders dan alles wat je eerder hebt gebruikt - en we garanderen resultaat.
Ontdek de app

FAQ