Après Ski

TOT 50% KORTING

Aanbieding van de Week
00
Dagen
00
Uur
00
Minuten
00
Seconden
5% korting op jouw eerste bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling!

Kies uw betalingsmethode

Vooruitbetalen

Vooruitbetalen

Met deze betaalmethode krijg je een E-Mail met de noodzakelijke gegevens voor de overschijving. Gelieve het aankoopbedrag in de komende 14 dagen over te schrijven. Pas na ontvangst van de betaling worden je Producten verzonden.

Creditcard

Credit card – Visa en MasterCard

Het is ook mogelijk om met credit card te betalen. We accepteren MasterCard en Visa. Alle creditcard gegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Dit maakt je transactie veilig en dat alle informatie met volle vertrouwen ingevoerd kan worden.

Paypal

PayPal

PayPal is een wereldwijd bekende en veilige betalingsoplossing die door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Je hoeft alleen maar een account aan te maken om van een uiterst veilige betaling te profiteren. Met de PayPal betaalmethode, wordt je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Je hoeft enkel je e-mailadres en wachtwoord in te vullen zonder dat uw bankgegevens op de site hoeft in te voeren. Het bedrag wordt afgeschreven van de rekening die je bij PayPal opgegeven hebt.

Afterpay

Afterpay

Met deze betaalmethode kan je achteraf betalen. Nadat je je product verzonden is betaal je binnen 14 dagen online met handige notificaties als er een betaaldatum aankomt.

oney

Bancontact

Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode in België. bevestig de inhoud van je winkelmandje en kies Bancontact als betaalmethode. Volg de instructies online samen met je digipas of kaartlezer. Je krijgt een bevestiging te zien als de betaling is gelukt.

oney

Oney

Met Oney is het mogelijk om met mastercard an visa in 3 instanties te betalen. De eerste afschrijving vind plaats tijdens het afrekenen. Het tweede en Derde betalingsmoment vind plaats aan het begin van de volgende maand De betaling moet binnen 2 maanden voldaan zijn. Om gebruik te maken met Oney moet je een geldig telefoon nummer invullen.

Benefits Demo 1

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: