Après Ski

TOT 50% KORTING

Aanbieding van de Week
00
Dagen
00
Uur
00
Minuten
00
Seconden
5% korting op jouw eerste bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling!

Wonders of beds

Zorg voor een goede nachtrust met een comfortabel bed

Slaap heeft een grote invloed op het leven en het welzijn van een persoon, maar meer dan de helft van de Belgen (54%) vindt dat ze niet genoeg slapen.

Wil je een goede nachtrust? Lees verder om eindelijk een goede nachtrust te krijgen.

Weten of je goed geslapen hebt

good sleep

Weten of je goed geslapen hebt

Het is belangrijk dat u aandacht besteedt aan de kwaliteit van uw slaap en aan het aantal uren dat u elke nacht slaapt.

U kunt uw levensstijl eenvoudig veranderen, zodat u de goede nachtrust krijgt die u verdient.

Een gezond slaappatroon kan het geheugen en de stemming verbeteren en u helpen om energiek aan de dag te beginnen, terwijl een negatief slaappatroon uw hersenen mistig maakt, uw lichaam traag maakt en u zelfs een groter risico op letsel of ongevallen kan geven.

Hoe krijg je weer een goede nachtrust?

Houd regelmatige uren

Probeer elke dag op hetzelfde tijdstip naar bed te gaan en op te staan (dit helpt de interne klok van uw lichaam te reguleren en de kwaliteit van uw slaap te optimaliseren). Vermijd uitslapen, zelfs in het weekend. Als u wat moet inhalen na een late nacht, kies dan voor een dutje overdag in plaats van uit te slapen. Dit zal ervoor zorgen dat uw ritme niet verstoord wordt.

De voordelen van beweging en voedsel

Eet een hartgezond dieet, zoals het mediterrane dieet, rijk aan groenten, fruit en gezonde vetten. Beperk cafeïne en nicotine. Doe regelmatig aan lichaamsbeweging (hoe meer kracht u uitoefent, hoe groter de slaapvoordelen).

Verbeter uw slaapomgeving

Hou je kamer koel. Zorg dat je bed comfortabel is. Als u vaak wakker wordt met rug- of nekpijn, moet u misschien verschillende hardheidsgraden van de matras, schuimrubberen toppers en kussens met meer of minder ondersteuning uitproberen.

Hoe kunnen we u helpen?

Of het nu gaat om topkwaliteit tegen een redelijke prijs, slaapkwaliteit in een 5-sterren hotel of een high-end ervaring met topdesign: met een boxpsring Emma bed zit u altijd comfortabel en krijgt u een goede nachtrust.

Bij Emma nemen we de kwaliteit van de slaap ernstig

Wij hebben een reeks bedden ontwikkeld die optimale ondersteuning bieden, ongeacht uw slaapvoorkeur.

Met het juiste bed kan uw slaap een goede houding herstellen, rugpijn verlichten en u helpen uitgerust wakker te worden.

Wij bieden een niet goed, geld terug garantie van 100 nachten, zodat u ruim de tijd heeft om uw nieuwe bed uit te proberen.

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: