Tot 50% korting zolang de voorraad strekt! De wintersolden eindigt snel!

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Het Emma matras

Emma matras de Beste van de Test!

De Emma matras is door de onafhankelijke organisatie Test-Aankoop getest en heeft de titel van “Beste van de test” gekregen!

Van de 57 matrassen die zijn opgenomen in de matrassen test van de Test-Aankoop scoort de Emma matras het best. Daarmee troeft de nieuwe Beste van de Test gevestigde merken zoals Auping, Tempur en IKEA af. De Emma matras gaat lang mee en biedt veel comfort en ondersteuning, zodat iedereen lekkerder kan slapen. Bekijk de vergelijker van Test-Aankoop voor alle resultaten. Je kunt de hele matras test op hun deze website nalezen: Resultaten Test-Aankoop. Op de website van Test-Aankoop vind je nog meer informatie over de matrassentest en over Test-Aankoop zelf.

De Emma matras

De Emma matras in de matrassentest

Voldoende lichaams-
ondersteuning
Lange levensduur matras Aantrekkelijke voorwaarden

De Emma matras heeft van de test van de Test-Aankoop 5 van de 5 sterren gekregen als het gaat om de puntelasticiteit. De puntelasticiteit van het matras betekent dat het matras je alleen daar inzakt waar het lichaam druk uitoefent en je op de andere plaatsen goed ondersteunt. Dat is belangrijk om rugpijn en nekklachten te voorkomen. De basis van hoogwaardig HRX schuim en de toplagen van traagschuim en Airgocell®schuim geven een comfortabele slaapervaring. Zo kan je altijd lekker slapen, welk lichaamstype of slaaphouding je ook hebt.

De Emma matras heeft van de Test-Aankoop een hoge beoordeling gekregen voor de levensduur van het matras. De levensduur is op drie punten beoordeeld: duurzaamheidstest, verandering in hoogte en hardheid en verandering lichaamsondersteuning. Op alle drie punten scoort de Emma matras de maximale score! Hoe hoger de kwaliteit van het schuim is, hoe hoger de veerkracht is en hoe langer de levensduur van de matras is. De matras is dus de beste keus voor iedereen die niet elke twee jaar een nieuw matras kopen wil. Omdat het een hoogwaardig matras is dat lang meegaat, bieden wij 10 jaar lang garantie.

Wij van Emma matras willen je het zo gemakkelijk mogelijk maken. Zo bieden wij 100 nachten proefslapen aan, 10 jaar garantie en gratis bezorging en retour. Het is belangrijk dat je de matras een langere tijd kan testen in je eigen slaapkamer. Alleen dan is het mogelijk echt een goed oordeel te vormen. Je kan de matras gemakkelijk online kopen zonder risico. Dat bespaart je een bezoek aan de winkel. Dat laat zien dat een kwalitatief goed matras kopen helemaal niet ingewikkeld is!

 
 
Neem de tijd voor het Emma matras
Hoe test de Test-Aankoop matrassen?

De Test-Aankoop test doorlopend matrassen van verschillende merken. De matrassen worden door de Test-Aanoop naar een gespecialiseerd laboratorium gestuurd. Daar worden de matrassen getest op lichaamsondersteuning, ventilatie en levensduur.

De lichaamsondersteuning van een matras test de Test-Aankoop met twee uitersten: mensen met een klein, licht postuur en een mensen met een zwaar, lang postuur. De levensduur van het matras wordt met een wals van 140 kilo getest, die 30.000 keer over het matras heen en weer rolt. Daarna wordt de dikte van het matras, de stevigheid en de ondersteuning nogmaals getest. De isolatie en de ventilatie van het matras worden in een klimaatkamer getest.

Lees Meer
Matras van HRX schuim, traagschuim en Airgocell®schuim

De Consumentenbond heeft het Emma matras beoordeeld als beste matras uit de matrassentest omdat het matras ook aan lange, zware mensen voldoende lichaamsondersteuning geeft. Het matras is tegelijkertijd ook heel comfortabel, aldus de Consumentenbond.

We hebben veel tijd en aandacht gestoken in hoe jouw matras is opgebouwd. De drie verschillende lagen van HRX schuim, traagschuim en Airgocell®schuim zorgen ervoor dat je lekker slaapt dan ooit.

Lees meer
Het Emma matras op een boxspringbed
Neem de tijd voor het Emma matras
De Emma matras ook het beste matras in de Franse en Nederlandse matrassentest

De Emma matras het beste matras in de Franse en Nederlandse matrassentest

Emma is een snel groeiende start-up en is inmiddels al in elf landen actief. De matras is ook in andere landen door verschillende onafhankelijke consumentenorganisaties getest. De Franse organisatie UFC Que Choisir geeft het Emma matras met 15/20 de hoogste score in hun matrassentest ("een hele goede verrassing!"). De matrassentest van de Nederlandse Consumentenbond geeft het Emma matras met een 7,7 nog een hogere score!

Koop nu
 

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: