SOLDEN BIJ EMMA! NU TOT 35% KORTING OP DE EMMA PRODUCTEN! KLIK HIER🎁

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Beste Matras Emma Test-Aankoop

Emma - Het Best Geteste Matras!

Emma is al jarenlang een echte winnaar. De Emma Matras is in oktober 2017, mei 2018 en opnieuw in februari 2020 als beste matras getest door Test-Aankoop. Emma scoort daarbij vooral hoge punten op de levensduur en de ondersteuning van de matras. Emma valt niet alleen in België in de prijzen, maar is zelfs Europa's meest bekroonde matras! Op deze pagina zullen we je Emma's grootste overwinningen op een rij zetten en geven we wat informatie over Test-Aankoop. Op de website van Test-Aankoop vind je nog meer informatie over de matrassentest en Test-Aankoop zelf.

Meest Bekroonde Matras

Europa's Meest Bekroonde Matras in 2019

“Meer dan 30 consumenten awards”

Emma is altijd bezig met het optimaliseren van haar producten. We luisteren goed naar onze consumenten, doen onderzoek en beschikken over een fantastisch team om zo jou het beste matras te kunnen bieden. Het is daarom fantastisch om te zien dat het werkt wat wij doen, en vooral dat het werkt voor jou! Emma is in 2019 het meest bekroonde matras van Europa. Deze testen zijn uitgevoerd door onafhankelijke consumentenorganisaties.

Ga naar de Emma Matras
Beste Matras Europa

Hier valt Emma in de prijzen!

Emma is wereldwijd een echte winnaar en is in 2019 het meest bekroonde matras van Europa! Hiernaast zie je waar Emma haar awards heeft mogen ophalen.

Best Geteste Matras

De Emma Original - Best Geteste Matras bij Test-Aankoop

De Emma Original is onze welbekende klassieker. Door constant onderzoek doen kunnen wij het beste matras voor jou produceren.

Ga naar de Emma Matras

Waarom scoorde Emma zo hoog bij Test-Aankoop?

 • Veerkracht

  De veerkracht en de levensduur van de matras wordt met een wals van 140 kilo getest, die 60.000 keer over de matras heen en weer rolt. Dit stimuleert volgens Test-Aankoop een gemiddeld gebruik van de matras van 8 tot 10 jaar. Na de test heeft Test-Aankoop de veerkracht nog eens gemeten en bekeken hoeveel dikte de matras heeft verloren, hoeveel stevigheid de matras heeft verloren en of de matras het lichaam nog goed ondersteunt. De Emma matras heeft alle tests goed doorstaan en een score van 80% behaald!

 • Ventilatie

  De isolatie en de ventilatie van de matras worden in een klimaatkamer met een temperatuur van 37 °C getest.

  Een gemiddeld persoon verliest per nacht tot wel anderhalve liter transpiratie. Daarom is het belangrijk dat een matras goed ventileert. Hoe meer vocht de matras opneemt én weer afgeeft aan de lucht, des te beter de ventilatie. Omdat de schuimen van de Emma matras een open celstructuur hebben en de hoes van de matras goed ademt, heb je het met de Emma matras niet snel te warm.

 • Ondersteuning

  De ondersteuning wordt door Test-Aankoop getest met mensen met een gezonde ruggengraat, zo dat de resultaten vergelijkbaar zijn. Test-Aankoop laat de proefpersonen met sensoren op hun rug en op hun zij op de matras liggen. De sensoren meten de mate van ondersteuning bij het hoofd, de nek, de schouders, de lende, de bil, de heup en de hiel.

 • Beste van de test

  Test-Aankoop beoordeelt altijd één matras als Beste van de Test en één matras als Beste Koop.

  In de matrassentest van Test-Aankoop zijn goede en minder goede matrassen van allerlei merken opgenomen. Van grotere spelers worden meer matrassen getest. Zo zijn er in de test vijf Auping matrassen opgenomen. Maar ook kleinere spelers zijn getest, zoals de Emma matras. Test-Aankoop beoordeelt altijd één matras als Beste uit de Test en één matras als Beste Koop. De Beste Koop matras is een product met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De matras die als beste getest wordt ligt eerder in het hogere prijs segment. De Emma matras behoort met zijn €459 voor een 90x200 matras tot één van de goedkopere matrassen die door Test-Aankoop als beste zijn getest.

Emma Original - Dit Matras is Onze Winnaar

Emma Matras – De grote winnaar

Emma Matras – De grote winnaar

Ontdek de Emma Original, de best geteste matras van Test-Aankoop. Met de juiste ondersteuning en drukverdeling ligt elk lichaamstype comfortabel en brengt zo de beste nachten door. Probeer de Emma Matras nu 100 nachten thuis uit.

Naar de Emma Original
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: