Nu 15% korting op ons winnende Emma Original matras! Gebruik de kortingscode: Nu 15% korting op ons winnende Emma Original matras! Gebruik de kortingscode: LENTE15 Nu nog uur geldig Nog uur

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Emma matras is Beste uit de Test!

Van de 57 matrassen die zijn opgenomen in de matrassen vergelijker van Test-Aankoop scoort de Emma matras het best. Daarmee troeft de nieuwe Beste uit de Test niet alleen de andere geteste one-fits-all matrassen af, zoals Simba, maar ook gevestigde merken zoals Auping, Tempur en Swiss Sense.

De Emma matras

Emma matras als beste getest!

De beste matras volgens Test-Aankoop hoeft dus helemaal geen duur matras uit de beddenspeciaalzaak te zijn! Bekijk de koopwijzer van Test-Aankoop voor alle resultaten. Je kunt de hele matras test op hun deze website nalezen (tegen betaling): www.test-aankoop.be/woning-energie/matrassen/test. Op de website van Test-Aankoop vind je nog meer informatie over de matrassentest en over Test-Aankoop zelf.
Nederland

In maart, mei, augustus 2017 én januari 2018 is de Emma matras in de test van de nederlandse consumentenorganisatie Consumentenbond als beste matras uit de matrassentest gekomen. De Emma matras heeft in de test van de Consumentenbond 7,7 punten als totaalscore gekregen van 10 mogelijke punten. Als het gaat om de veerkracht, scoort de Emma matras met 9,6 van 10 maximale punten. De Emma matras heeft van de Consumentenbond ook met 9,3 punten een hoge beoordeling gekregen voor de levensduur van de matras.

lees meer

Frankrijk

De Franse organisatie L'UFC-Que Choisir heeft de Emma matras in de categorie memory foam-matrassen met 15/20 punten als beste traagschuimmatras getest. In de categorie "memory foam" zijn 24 matrassen getest. De Emma matras is in de maat 140x200 getest. l’UFC Que Choisir bestaat al sinds 1951 met als doel de Franse consumenten te informeren over producten en aanbevelingen te doen.

lees meer

Italië

Altroconsumo, uit Italië, gaf in september 2017 de Emma matras met 80/100 nog een hogere testscore! Daarmee laat Emma 49 Italiaanse matrassenmerken achter zich. De titel "Migliore del Test" wordt gegeven aan matrassen die op het gebied van lichaamsondersteuning, duurzaamheid en ventilatie het beste uit de matrassentest komen. Altroconsumo heeft traagschuimmatrassen, latexmatrassen en pocketveringmatrassen getest. De Emma matras is ook in Italië online te koop op www.emma-materasso.it.

lees meer

Waarom is de Emma matras als beste matras uit de Test-Aankoop matrassen test gekomen?

Voldoende ondersteuning
De Emma matras geeft volgens de test van de Consumentenbond voldoende ondersteuning, ook voor langere en zwaardere mensen. Dit is belangrijk om rugpijn en nekklachten te voorkomen. De basis van hoogwaardig koudschuim en de toplagen van traagschuim en Airgocell®schuim geven een comfortabele slaapervaring.
Lange levensduur matras
De Emma matras heeft van Test-Aankoop hoge cijfers gekregen voor de veerkracht en de levensduur van de matrassen. Hoe hoger de kwaliteit van het schuim is, hoe hoger de veerkracht is en hoe langer de levensduur is. De matras is dus de beste keuze voor iedereen die niet elke twee jaar een nieuwe matras wil kopen. Omdat het een hoogwaardig matras is die lang meegaat, bieden wij 10 jaar lang garantie.
Aantrekkelijke voorwaarden
Natuurlijk bieden wij ook aantrekkelijke voorwaarden voor de Emma matras. Zo bieden wij 100 nachten proefslapen, 10 jaar garantie en gratis bezorging en retour aan. Het is belangrijk dat je de matras een langere tijd kan testen in je eigen slaapkamer. Alleen dan is het mogelijk echt een goed oordeel te vormen. Je kan de matras gemakkelijk online kopen zonder risico. Dat bespaart je een bezoek aan de winkel. Dat laat zien dat een kwalitatief goede matras kopen helemaal niet ingewikkeld is!

Slimme opbouw om beter op te slapen

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Ventilerende hoes
  De matrashoes is gemaakt van een uniek, vochtregulerend materiaal. Zo voelt je matras nooit klam aan. De elastische vorm past strak om je matras, en je kunt het gewoon wassen. Je kunt er dus zelfs zonder hoeslaken op slapen.
 • Puntelastisch Airgocell®-laag
  De toplaag van het geavanceerde Airgocell® garandeert een ultieme nachtrust. Door de gelachtige structuur heb je geen last van pijnlijke drukpunten: de matras geeft mee waar dat nodig is en biedt daarnaast toch weer alle ondersteuning. Bovendien ademt het en blijft dus koel en droog.
 • Drukverlagend traagschuim
  Traagschuim (andere naam: memory foam) is de perfecte tussenlaag: het verdeelt je gewicht op de best mogelijke manier. Wat je houding ook is, het zorgt ervoor dat je lekker ligt. Emma voelt daarom extra comfortabel aan.
 • Ondersteunend koudschuim met schouderzone
  Het koudschuim zorgt voor ondersteuning waar je lichaam dat nodig heeft en flexibiliteit waar dat prettig is. Je wervelkolom blijft daarom in zijn natuurlijke positie, of je nu op je zij, rug of buik slaapt. Juist omdat de meeste mensen afwisselend slapen, is dit zo belangrijk.
 • Stevige hoes met handige handgrepen
  De donkergrijze zijkant van de matrashoes zorgt voor een goede ventilatie, en ziet er stijlvol uit. Dankzij de anti-slipvlakken blijft het matras op elke ondergrond goed liggen.

De test van Test-Aankoop

Totaalscore (Beste uit de Test) 80
Ondersteuning van het lichaam 4/5
Duurzaamheidstest 5/5
Verandering in hoogte en hardheid 5/5
Verandering lichaamsondersteuning 5/5
Ondersteuning rugslapers (18%) 7,0

Ondersteuning lichte, kleine rugslapers (6,7)
Ondersteuning lange, zware rugslapers (7,2)

Totaalcijfer
80
Beter Bed
SELECT
Auping
CRESTO
Swissflex
VERSA 20 GELTEX INSIDE
Beka
ULTIMA BODY SENSE
Auping
MAESTRO
Velda
POCKET PHYSIO PULSE
Sanagel
PERFECTION VI

Veerkracht

De veerkracht en de levensduur van de matras wordt met een wals van 140 kilo getest, die 60.000 keer over de matras heen en weer rolt. Dit stimuleert volgens Test-Aankoop een gemiddeld gebruik van de matras van 8 tot 10 jaar. Na de test heeft Test-Aankoop de veerkracht nog eens gemeten en bekeken hoeveel dikte de matras heeft verloren, hoeveel stevigheid de matras heeft verloren en of de matras het lichaam nog goed ondersteunt. De Emma matras heeft alle tests goed doorstaan en een score van 80 % behaald!

lees meer

Ventilatie

De isolatie en de ventilatie van de matras worden in een klimaatkamer met een temperatuur van 37 °C getest.

Een gemiddeld persoon verliest per nacht tot wel anderhalve liter transpiratie. Daarom is het belangrijk dat een matras goed ventileert. Hoe meer vocht de matras opneemt én weer afgeeft aan de lucht, des te beter de ventilatie. Omdat de schuimen van de Emma matras een open celstructuur hebben en de hoes van de matras goed ademt, heb je het met de Emma matras niet snel te warm.

lees meer

Ondersteuning

De ondersteuning wordt door Test-Aankoop getest met mensen met een gezonde ruggengraat, zo dat de resultaten vergelijkbaar zijn. Test-Aankoop laat de proefpersonen met sensoren op hun rug en op hun zij op de matras liggen. De sensoren meten de mate van ondersteuning bij het hoofd, de nek, de schouders, de lende, de bil, de heup en de hiel.

lees meer

Beste van de Test

Test-Aankoop beoordeelt altijd één matras als Beste van de Test en één matras als Beste Koop.

In de matrassentest van Test-Aankoop zijn goede en minder goede matrassen van allerlei merken opgenomen. Van grotere spelers worden meer matrassen getest. Zo zijn er in de test vijf Auping matrassen opgenomen. Maar ook kleinere spelers zijn getest, zoals de Emma matras. Test-Aankoop beoordeelt altijd één matras als Beste uit de Test en één matras als Beste Koop. De Beste Koop matras is een product met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De matras die als beste getest wordt ligt eerder in het hogere prijs segment. De Emma matras behoort met zijn €459 voor een 90x200 matras tot één van de goedkopere matrassen die door Test-Aankoop als beste zijn getest.

lees meer

Neem de tijd voor het Emma matras
Bekijk de test in het Test-Aankoop-magazine

Test-Aankoop heeft de Emma matras beoordeeld als beste matras uit de matrassentest. In de decembereditie van Test-Aankoop wordt de Emma matras uitgebreid besproken. Je vindt de testresultaten van de Emma matras en andere matrassen in de "Test matrassen". Het Test-Aankoop-magazine is via Test-Aankoop verkrijgbaar. Een digitaal abonnement kost maar €192 per jaar!

Koop nu

Beter slapen.
Probeer het uit!

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.