Emma matras is Beste uit de Test!

Van de 57 matrassen die zijn opgenomen in de matrassen vergelijker van Test Aankoop scoort het Emma matras het best. Daarmee troeft de nieuwe Beste uit de Test niet alleen de andere geteste one-fits-all matrassen af, zoals Simba, maar ook gevestigde merken zoals Auping, Tempur en Swiss Sense.

Emma matras als beste getest!

De beste matras volgens Test Aankoop hoeft dus helemaal geen duur matras uit de beddenspeciaalzaak te zijn! Bekijk de koopwijzer van Test Aankoop voor alle resultaten. Je kunt de hele matras test op hun deze website nalezen (tegen betaling): www.test-aankoop.be/woning-energie/matrassen/test. Op de website van Test Aankoop vind je nog meer informatie over de matrassentest en over Test Aankoop zelf.
Nederland

In maart, mei en augustus 2017 is het Emma matras in de test van de nederlandse consumentenorganisatie Consumentenbond als beste matras uit de matrassentest gekomen. De Emma matras heeft van de test van de Consumentenbond 7,7 punten als totaalscore gekregen van 10 mogelijke punten. Als het gaat om de veerkracht, scoort de Emma matras met 9,6 punten van 10 maximale punten. De Emma matras heeft van de Consumentenbond ook met 9,3 punten een hoge beoordeling gekregen voor de levensduur van het matras.

lees meer

Frankrijk

De Franse organisatie L'UFC-Que Choisir heeft de Emma matras in de categorie memory foam-matrassen met 15/20 punten als beste traagschuimmatras getest. In de categorie "memory foam" zijn 24 matrassen getest. De Emma matras is in de maat 140x200 getest. l’UFC Que Choisir bestaat al sinds 1951 met als doel om de Franse consumenten te informeren over producent en aanbevelingen te doen.

lees meer

Italië

Altroconsumo, uit Italië, gaf in september 2017 de Emma matras met 80/100 nog een hogere testscore! Daarmee laat Emma 49 Italiaanse matrassenmerken achter zich. De titel "Migliore del Test" wordt gegeven aan matrassen die op het gebied van lichaamsondersteuning, duurzaamheid en ventilatie het beste uit de matrassentest komen. Altroconsumo heeft traagschuimmatrassen, latexmatrassen en pocketveringmatrassen getest. De Emma matras is ook in Italië online te koop op www.emma-materasso.it.

lees meer

Waarom is de Emma matras als beste matras uit de Test Aankoop matrassen test gekomen?

Voldoende ondersteuning

Lange levensduur matras

Aantrekkelijke voorwaarden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slimme opbouw om beter op te slapen

  • Ventilerende hoes

  • Puntelastisch Airgocell®-laag

  • Drukverlagend traagschuim

  • Ondersteunend koudschuim met schouderzone

  • Stevige hoes met handige handgrepen

De test van Test Aankoop

Totaalcijfer
80
Emma
Beter Bed
SELECT
Auping
CRESTO
Swissflex
VERSA 20 GELTEX INSIDE
Beka
ULTIMA BODY SENSE
Auping
MAESTRO
Velda
POCKET PHYSIO PULSE
Sanagel
PERFECTION VI

Veerkracht

De veerkracht en de levensduur van de matras wordt met een wals van 140 kilo getest, die 60.000 keer over het matras heen en weer rolt. Dit stimuleert volgens Test Aankoop een gemiddeld gebruik van het matras van 8 tot 10 jaar. Na de test heeft Test Aankoop de veerkracht nog eens gemeten en bekeken hoeveel dikte de matras heeft verloren, hoeveel stevigheid de matras heeft verloren en of het matras het lichaam nog goed ondersteunt. De Emma matras heeft alle test goed doorstaan en een score van 80 % behaald!

lees meer

Ventilatie

De isolatie en de ventilatie van de matras worden in een klimaatkamer met een temperatuur van 37 °C getest.

Een gemiddeld persoon verliest per nacht tot wel anderhalf liter transpiratie. Daarom is het belangrijk dat een matras goed ventileert. Hoe meer vocht de matras opneemt én weer afgeeft aan de lucht, des beter de ventilatie. Omdat de schuimen van de Emma matras een open celstructuur hebben en de hoes van de matras goed ademt, heb je het met de Emma matras niet snel te warm.

lees meer

Ondersteuning

De ondersteuning wordt van Test Aankoop getest met mensen met een gezond ruggengraat, zo dat de resultaten vergelijkbaar zijn. Test Aankoop laat de proefpersonen met sensoren op hun rug en op hun zij op het matras liggen. De sensoren meten de mate van ondersteuning bij het hoofd, de nek, de schouders, de lende, de bil, de heup en de hiel.

lees meer

Beste van de Test

Test Aankoop beoordeelt altijd één matras als Beste van de Test en een matras als Beste Koop.

In de matrassentest van Test Aankoop zijn goede en minder goede matrassen van allerlei merken opgenomen. Van grotere spelers worden meer matrassen getest. Zo is er in de test vijf keer een Auping matras opgenomen. Maar ook kleine spelers zijn getest, zoals de Emma matras. Test Aankoop beoordeelt altijd één matras als Beste uit de Test en een matras als Beste Koop. Het Beste Koop matras is een product met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De matras dat als beste getest wordt ligt eerder in het hogere prijs segment. De Emma matras behoort met zijn €459 voor een 90x200 matras tot één van de goedkopere matrassen die door Test Aankoop als beste zijn getest.

lees meer

Neem de tijd voor het Emma matras
Bekijk de test in het Test Aankoop-magazine

Test Aankoop heeft de Emma matras beoordeeld als beste matras uit de matrassentest. In de decembereditie van de Test Aankoop wordt de Emma matras uitgebreid besproken. Je vindt de testresultaten van de Emma matras en andere matrassen in de "Test matrassen". Het Test Aankoop-magazine is via Test Aankoop verkrijgbaar. Een digitaal abonnement kost maar €192 per jaar!

Koop nu

Beter slapen.
Probeer het uit!

Hoe meld ik mij af?

Je kan je afmelden door op de betreffende link in de nieuwsbrief te klikken. Afmelden is ook mogelijk om in het klantenaccount onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen'. Je kan tenslotte ook contact opnemen met de klantenservice.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aan- of afmelden.