U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

Emma matras als beste getest!

De Emma matras is 2017 als de beste matras beoordeeld.

In Frankrijk en Nederland is de Emma matras onlangs als beste matras getest! In Nederland is de Emma matras in maart en mei door de onafhankelijke Consumentenbond als beste matras getest. In Frankrijk heeft de Emma matras van de onafhankelijke consumentenorganisatie UFC-Que Choisir de hoogste score gekregen in de matrassentest. Daarmee troeft de matras niet alleen de andere geteste one-fits-all matrassen af, zoals Simba, Eve en Bruno, maar ook gevestigde merken zoals Auping, Tempur en Pullman. Wij wachten met spanning af totdat de Emma matras ook in de Test-Aankoop matrassen koopwijzer wordt opgenomen.

De Emma matras

Waarom is de Emma matras als beste matras getest??

Voldoende lichaam-
sondersteuning
Lange levensduur matras Aantrekkelijke voorwaarden

De Emma matras zorgt volgens UFC-Que Choisir door de combinatie van drukverdeling en ondersteuning voor een uitstekend slaapcomfort. Volgens de test van de Consumentenbond geeft de matras ook voldoende ondersteuning voor lange, zware mensen. Dat is belangrijk om rugpijn en nekklachten te voorkomen. De opbouw van de matras uit HRX schuim en de toplagen van traagschuim en Airgocell®schuim zijn zorgen samen met de kwaliteit van de materialen voor een goede score in beide tests.

De Emma matras heeft van de Consumentenbond hoge cijfers gekregen voor de veerkracht (9,6) en de levensduur (9,3) van de matrassen. Ook UFC-Que Choisir prijst de weerstand tegen druk en vervorming. Hoe hoger de kwaliteit van het schuim is, hoe hoger de veerkracht is en hoe langer de levensduur is. De matras is dus de beste keus voor iedereen die niet elke twee jaar een nieuw matras kopen wil. Omdat het een hoogwaardig matras is dat lang meegaat, bieden wij 10 jaar lang garantie.

De Consumentenbond en UFC-Que Choisir loven de aantrekkelijke voorwaarden van Emma matras. Zo bieden wij 100 nachten proefslapen aan, 10 jaar garantie en gratis bezorging en retour. Het is belangrijk dat je de matras een langere tijd kan testen in je eigen slaapkamer. Alleen dan is het mogelijk echt een goed oordeel te vormen. Je kan de matras gemakkelijk online kopen zonder risico. Dat bespaart je een bezoek aan de winkel. Dat laat zien dat een kwalitatief goed matras kopen helemaal niet ingewikkeld is!

 
 
Neem de tijd voor de Emma matras
Matras van HRX schuim, traagschuim en Airgocell®schuim

UFC-Que Choisir en de Consumentenbond hebben de matras getest op basis van een kleine, slanke vrouw en een zware, grote man, met een maximale belasting van 140 kilo. De matras geeft zelfs de man voldoende ondersteuning. De matras is tegelijkertijd ook heel comfortabel, aldus de Consumentenbond.

We hebben veel tijd en aandacht gestoken in hoe jouw matras is opgebouwd. De drie verschillende lagen van HRX schuim, traagschuim en Airgocell®schuim zorgen ervoor dat je lekker slaapt dan ooit.

Lees Meer
Hoe worden de matrassen getest?

De Consumentenbond en UFC-Que Choisir testen doorlopend matrassen van verschillende merken. De matrassen worden gekocht en naar een gespecialiseerd laboratorium gestuurd. Daar worden de matrassen getest op lichaamsondersteuning, ventilatie en levensduur. De test is dus meer dan een simpele prijsvergelijking. De matrashoes, de geur van de matras of de afzonderlijke lagen worden niet getest en tellen dus niet mee voor de keuze van het beste matras.

In de matrassentest van de Consumentenbond zijn goede en minder goede matrassen van allerlei merken opgenomen. Van grotere spelers worden meer matrassen getest. Zo is er in de test vijf keer een Auping matras opgenomen en zes matrassen van Beter Bed. Maar ook kleine spelers die een matras online verkopen zijn getest. De Consumentenbond beoordeelt altijd één matras als Beste uit de Test en een matras als Beste Koop. De Beste Koop matras is meestal een relatief goedkoop matras. De matras dat als beste getest wordt ligt eerder in het hogere prijs segment. De Emma matras behoort met zijn €450 voor een 90x200 matras tot één van de goedkopere matrassen die door de Consumentenbond als beste zijn getest.

Ventilatie 10%
Veerkracht 6%
Nabewegen na omdraaien 6%
Hanteerbaarheid 2%
Levensduur 40%
Ondersteuning bij verschillende lichaamstypen 36%
 
Levensduur (40%)
 
Ondersteuning bij verschillende lichaamstypen (36%)
 
Ventilatie (10%)
 
Veerkracht (6%)
 
Nabewegen na omdraaien (6%)
 
Hanteerbaarheid (2%)
De Emma matras op een boxspringbed
Waarom is Emma als beste matras beoordeeld?

De Consumentenbond en UFC-Que Choisir testen doorlopend matrassen. Het is de eerste keer in Nederland en Frankrijk dat de Emma matras door een onafhankelijk instituut getest is en de matras is gelijk als Beste uit de Test gekomen. Beide organisaties ontvangen geen reclame inkomsten. De tests worden gefinancierd door de inkomsten van abonnementen en de losse verkoop. De Emma matras heeft van de Consumentenbond en UFC-Que Choisir hoge cijfers gekregen voor de veerkracht en de levensduur van de matras. De matras combineert een goede ondersteuning met comfort. Ook hebben wij complimenten gekregen voor de aantrekkelijke voorwaarden van Emma matras, zoals 100 nachten proefslapen en 10 jaar garantie.

De Emma Matras
 

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst:

Wij bezorgen nog steeds alle bestellingen!

Tijdens de lockdown bezorgen wij nog steeds alle bestellingen aan de deur, zonder direct contact. Blijf thuis en zorg goed voor jezelf.

Infos covid-19