Emma Emma Kids

 

4.64 uit 5.00 (132)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

5 van 5 Sterren
Van Christian Buysschaert
48 jaar
21 september 2018

De perfecte matras voor de perfecte prijs...

Dit is een van de beste matrassen die er momenteel zijn! Ik heb bij de meeste winkelketens langs geweest en besloot uiteindelijk toch bij Emma te bestellen vanwege hun proefperiode. Na 3 maanden het zelf geprobeerd te hebben, heb ik direct alle andere matrassen vervangen thuis! Ik heb van niemand hier thuis klachten gehoord, enkel grote verbazing dat een goede matras niet een volledige slaapkamer moet kosten en best betaalbaar kan zijn. Ik ben fan!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Tommy €
38 jaar
24 juni 2018

Inderdaad beste koop!

Overtuigd geraakt door het 100 dagen proef proberen, anders geld terug, en totaal geen spijt van m'n keuze:
Ondanks het feit dat het boekje spreekt van 3 tot 6 weken wennen, was ik na 1 nacht al verkocht. De matras is zacht, maar absoluut niet te zacht, iets waar ik wel bang voor was. Ik ben bijna 2 meter, weeg 90 kg, en slaap vooral op mijn zij, en ze ondersteunt meer dan voldoende.
Hier en daar lees je op fora dat de matras kan ruiken (lees: stinken), maar dit is hier hoegenaamd niet het geval. De doos geopend om 17u, en reeds dezelfde nacht voor de eerste maal beslapen.
De service is fantastisch, na een paar dagen reeds alles geleverd.
Daags na de bestelling, zag ik dat er een (grotere) korting werd aangeboden, en na een eenvoudig telefoontje naar de support, kreeg ik dit bedrag terugbetaald in amper 5 dagen. Toen de terugbetaling gebeurd was, kreeg ik nog een telefoontje ter bevestiging. De mensen bij EMMA zijn mensen met een missie: ons aan een goede nachtrust helpen, en dit tegen een faire prijs.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Herlinde Jacobs
62 jaar
11 mei 2018

Eindelijk de juiste matras

's Nachts wakker worden van pijn in de rug is niet fijn.Emma heeft mij hierbij geholpen.Mijn nachtrust is duidelijk van betere kwaliteit.' s Morgens geen rugpijn meer. Ik heb een eenpersoonsmatras besteld (2 persoonsbed met 2 aparte matrassen).Mijn echtgenoot wil nu ook deze matras! Dus heb ik een nieuwe bestelling geplaatst.
Ik heb slechts 1 opmerking: ik had zowel matras als matrasbeschermer tegelijk besteld en betaald.Toch zijn ze op een andere dag geleverd.Er is de laatste tijd zoveel over te doen: te veel bestelwagens die rijden voor de online bestellingen zo snel mogelijk thuis te krijgen.Slechts voor milieu.Wegen geraken overbelast.Ik zou het niet erg vinden wat langer te moeten wachten om de beide bestellingen samen thuis geleverd te krijgen. Met dank voor uw aandacht hiervoor.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Davy Kindt
30 jaar
8 mei 2018

Eindelijk weer slapen als een roos

Dankzij Emma staan wij weer op zonder rugpijn. De lagen in de matras doen wat ze beloven en passen zich aan ons lichaam. Voorheen sliepen wij op een matras van ergosleep. Niet alleen was deze matras dubbel zo duur, de zoneringen in deze matras ondersteunden onze ruggen op de verkeerde plaatsen, waardoor wij ons moesten aanpassen aan de matras, in plaats van omgekeerd en dagelijks opstonden met erg veel rugpijn na een nacht op een zogenaamd ergonomische matras. Dankzij Emma is dit verleden tijd. Ik voel daadwerkelijk hoe Emma zich wél aanpast aan mijn lichaam. Ik weet nu al welke mijn volgende matras wordt.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Anika
29 jaar
20 maart 2018

Levensduur

Ook ons matras heeft haar maximale levensduur bereikt. Toen we op het internet naar goede matrassen op zoek waren, liepen we tegen Emma aan. Na zoveel positieve beoordelingen hebben we voor de Emma gekozen. De eerste nacht moesten we wel wat wennen, maar na korte tijd sliepen we al veel beter in.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Dirk
39 jaar
19 maart 2018

niet te zacht

Absolute aanrader! Dacht eerst dat de Emma te zacht zou zijn, maar dat is ze echt niet.

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Stefanie
38 jaar
19 maart 2018

Goed matras

Het was heel eenvoudig om de Emma uit de doos te pakken en het kostte maar een paar minuten. In het begin was er sprake van een lichte eigen geur, maar na 2 dagen doorluchten is die geur ook weer verdwenen. Kan Emma alleen maar aanraden!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Corinne
46 jaar
15 maart 2018

100 dagen testen

Super !
Net als ieder ander wist ik niet of ik een matras moest kopen waarop ik nog nooit gelegen heb en waarvan ik daarvoor ook nog nooit had gehoord. Toch ben ik niet teleurgesteld! Ik lig wat hoger dan eerst, maar dat maakt niets uit, daar wendt men aan. Ze is zachter dan mijn vorige matras (H3), maar die zorgen verdwenen na de eerste nacht meteen al. Je gaat in bed liggen en krijgt meteen het “knuffelgevoel”, niets drukt, en je ligt ook niet in een “kuil”. Gewoon super! Ik heb die 100 dagen testen niet nodig, ik houd mij Emma!!!!!!

Uren slaap 
per nacht
5 van 5 Sterren
Van Olga P.
0 jaar
13 maart 2018

Hoes wassen: praktisch

Normaal gesproken schrijf ik geen beoordelingen, maar ik moet zeggen dat de Emma echt een geweldig matras is. Wat mij bijzonder bevalt aan de Emma is dat de hoes afneembaar is. Perfect geschikt voor mensen die allergisch zijn

5 van 5 Sterren
Van Sarah E.
34 jaar
10 maart 2018

Goede matras

De matras is goed voor mij. Ik slaap veel beter als vroeger.

1-10 of 94

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 10

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
    Hoe meld ik mij af?

    Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

    Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

    Ik ga akkoord