Emma Emma Kids

 

4.64 uit 5.00 (132)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

4 van 5 Sterren
Van Saskia
0 jaar
21 maart 2018

Heb goeie verwachtingen

De stank is minder hele huis ruikt ernaar maar hij lijkt lekker te liggen moet even kijken hoe het zich ontwikkelt met mijn rugklachten maar hij lijkt beter te ondersteunen dan mijn oude coco mat matras

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Soufian el
0 jaar
2 maart 2018

fijn matras

Ik heb nu een aantal weken de emma matras en ik slaap nu beter dan ooit ik heb altijd wat problemen gehad wmet slapen.

Mijn vrouw moest er wel de eerste weken erg aan wennen maar nu wij verder zijn slaap zij ook prima.

thnx Emma!

4 van 5 Sterren
Van Koen B.
32 jaar
12 februari 2018

Even wennen, maar nu tevreden.

In het begin was ik niet overtuigd van de matras en dit door de chemische geur en omdat hij voor mij te hard was. De geur verdween na het verluchten redelijk snel. Twee weken later merkte ik ook dat ik beter en beter sliep en ´s morgens ook echt uitgerust was. Ik ben blij dat ik het advies van de klantenservice heb gevolgd en niet heb geretourneerd.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
4 van 5 Sterren
Van Elke C.
29 jaar
4 februari 2018

Matras is goed, alleen de geur was onprettig in het begin !

Over de matras ben ik heel tevreden. Alleen vond ik de geur echt heel onprettig in het begin. Na de tips en de geruststelling van de customer service werd het wel beter.

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Michiel H.
34 jaar
3 februari 2018

Bedankt voor de toplaag

De emma matras was voor mij en mijn partner een beetje te zacht. De gratis toplaag die wij later kregen toegestuurd was een zeer goede oplossing. Bedankt Emma.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Kevin S.
24 jaar
18 januari 2018

Top Service !

Toen ik de matras geleverd kreeg had deze een zeer speciale geur, die mij stoorde. De customer service adviseerde mij de hoes te wassen en de matras goed te laten luchten. Dit hielp enorm goed en ik geniet nu volop van een uitstekende nachtrust.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
4 van 5 Sterren
Van Mohammed E.
26 jaar
10 januari 2018

Matras

Matras is goed !

4 van 5 Sterren
Van Chancelle 87
30 jaar
2 januari 2018

goede service

In het begin zijn er problemen geweest met de levering. Er was iets mis gegaan met de bestelling. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice ze waren heel behulpzaam en hebben mij toen een korting aangeboden. Daar ben ik akkoord mee gegaan. Na enkele dagen kreeg ik het matras dan eindelijk binnen ik ben er heel tevreden mee en heb het ook zeker aangeraden bij mijn vrienden en familie. Vooral omdat ze het goed hebben opgepakt na de vertraging. Bedank Emma!

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
4 van 5 Sterren
Van Bart K.
27 jaar
12 november 2017

Eerste dagen een chemische geur

Toen ik de matras kreeg rook deze redelijk chemisch maar er werd mij door de klantendienst verzekerd dat deze geur niet schadelijk was en dat hij na het verluchten weg zou moeten zijn. Dit was ook zo maar toch was ik als klant een beetje ongerust. De matras ligt nu wel super goed dus nu ben ik wel tevreden.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
4 van 5 Sterren
Van Richard
38 jaar
24 februari 2017

Levering lang, matras goed

Omdat we een beetje een ongebruikelijke maat hebben moesten we eventjes op de levering wachten (2 weken geloof ik) maar met het matras zijn we nu heel tevreden.

Uren slaap 
per nacht
Met partner

1-10 of 30

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
    Hoe meld ik mij af?

    Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

    Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

    Ik ga akkoord