U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

4.65/5 (139)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Niko

  Van Niko

  Comfortabel matras, bedankt Emma.

  • Rugslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • 37 jaar
 • Monique

  Van Monique

  Snelle levering!!! Binnen twee dagen bezorgd, dus vijf sterren! :D

  • 7 Uren slaap per nacht
  • 28 jaar
 • Martine

  Van Martine

  Super klantenservice, ben goed geholpen!

  • Zijslaper
  • 29 jaar
 • Nick

  Van Nick

  Een matras dat perfect is voor iedereen, dat leek ons nogal een claim, dus hebben we Emma aan de ultieme test onderworpen: mijn vrouw, 55 kg licht, een rugslaper & ik, man, 120 kg zwaar en een zijslaper. Dat samen op één matras, en dan beiden perfect slapen? Ja dus!! Op een queen size matras liggen we allebei zoals we het liefste willen en hebben ner-gens last meer van!!

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
 • Theresa

  Van Theresa

  Via een blog kwam ik op de website van Emma terecht en ik was eigenlijk best verrast door het concept van één matras. Spannend idee, leuk bedrijf, dus ik heb een poging gewaagd en ben er superblij mee! Het matras werd zoals beloof binnen 3 dagen bezorgd en kon er meteen op gaan slapen. Je merkt echt dat je op een goed matras slaapt!

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 34 jaar
 • Ilona

  Van Ilona

  Mijn vriend en ik worden 's ochtends echt uitgeruster wakker, top!

  • Rugslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 33 jaar
 • Corine

  Van Corine

  Ben heel tevreden. Maandag besteld, donderdag in huis, en na een paar daagjes erop geslapen te hebben erg blij met m'n Emma!

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 29 jaar
 • Danny

  Van Danny

  Een goed matras hoor, maar van mij mag een matras ook gewoon wit zijn, dat grijs past niet goed in onze slaapkamer.

  • Met partner
  • 34 jaar
 • Karin

  Van Karin

  Na alleen maar goede recensies gevonden te hebben, dacht ik laat ik het ook maar eens proberen. En het bevalt goed! Ik heb nu een paar dagen zo'n Emma en ik ben er echt heel tevreden mee.

  • Rugslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • 26 jaar
 • Martina

  Van Martina

  De Emma is een supermooi matras! Mijn slaapkamer heeft veel pasteltinten en de matras past daar perfect tussen.

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 28 jaar
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: