U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

4.65/5 (139)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Reinier

  Van Reinier

  Kort samengevat: helemaal prima.

  Het matras werd binnen drie werkdagen geleverd door GLS. Voor het uitpakken heb je wel twee man nodig, maar dan gaat het prima. Opblazen duurde een paar minuten. Er zat een chemische geur aan het matras (vandaar vier sterren) maar die is inmiddels weg. We slapen er nu verder prima op.

  • Rugslaper
  • Met partner
  • 36 jaar
 • Nicolien

  Van Nicolien

  Tot nu toe heel tevreden, ik ga het mijn kennisen zeker aanbevelen.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
 • Jaap

  Van Jaap

  Bestel meestal bij de 'grote' webshops, maar ontvang hier net zo'n goede - zo niet betere! - service. Daarmee dus heel tevreden - en met het matras ook.

  • Rugslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • 42 jaar
 • Joanne

  Van Joanne

  Het matras is deze week gekomen - blij!! - nu gaan we ook het kussen bestellen en misschien het boxspringbed, we houden jullie op de hoogte!!

  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 35 jaar
 • Ellen

  Van Ellen van Onna

  Op donderdagavond besteld, op maandag op de afgesproken tijd geleverd. Een handig mesje bijgesloten t.b.v. het veilig lossnijden van de folie. Een Duitstalig (?) instructie boekje is bijgevoegd. De matras is nu een paar weken in gebruik en bevalt prima. Voegt zich goed naar het lichaam en is niet te zacht. We slapen er heerlijk op. Een aanrader.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
 • Nadja

  Van Nadja

  Matras en kussen besteld, kwamen helaas niet tegelijkertijd, maar ben wel tevreden over het matras dus toch vier sterren!

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
 • Esther en Steven

  Van Esther en Steven

  We hebben het Emma matras half november besteld en zijn zo blij dat er nu ook een kussen is!! Het matras slaapt namelijk heerlijk, het is lekker zacht en comfortabel en ik merk dat we nu écht heel diep slapen. Uitgerust wakker worden dus - en straks nog beter met een kussen.

  • Overdwars
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
 • Vera

  Van Vera

  Top!! Hulde voor de topkwaliteit, echt geweldig gedaan!

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 29 jaar
 • Jan

  Van Jan van Drunen

  Wij waren eerst een beetje terughoudend om een matras te kopen zonder dat je het uberhaupt gezien of gevoeld hebt. Uiteindelijk na een paar winkels bezocht te hebben toch maar de stap gezet. En ik kan nu zeggen na er een kleine week op geslapen te hebben dat het matras heerlijk slaapt. Ik wordt nu zonder nekpijn wakker waardoor ik een stuk beter mijn werk kan uitoefenen. En ook veel lof over de snelle en correcte levering. Kortom wij hopen hier nog lang plezier van te hebben.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 51 jaar
 • Marianne

  Van Marianne

  Sinds twee weken slapen we nu op dit Emma matras. Ik vind het een wat steviger matras en dat is blijkbaar precies wat we nodig hadden. Het is wel wat zwaar (tweepersoons matras), maar als het eenmaal ligt maakt dat niet meer zoveel uit.

  • Overdwars
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 32 jaar
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: