Black Friday Flash Sales

Eindigend in

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

4.65/5 (142)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Prima matras

  Van Paul

  Een prima matras voor het geld, precies wat ik zocht.

  • 6 Uren slaap per nacht
  • 32 jaar
 • We twijfelen nog

  Van Sonja

  Mijn man en ik testen het matras nu sinds twee weken. Wij proberen het nog even verder, maar denken erover het matras weer te retourneren. Het is ons wat aan de harde kant. Het zou heel jammer zijn, want het is wel echt een prachtig matras!

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
 • Super ervaring

  Van Nadine

  Ik kan alleen maar positief zijn over dit matras: super voorwaarden, snelle levering, top matras. Echt een heel andere ervaring dan ik tot nu toe met matrassen heb gehad.

  • Buikslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 37 jaar
 • Gemakkelijk

  Van Coos

  Een matras is niet iets wat ik meteen online zou bestellen, maar de reviews op de site en van thuiswinkel waren positief dus ik heb het erop gewaagd. Tot nu toe heel tevreden over de levering en het matras, is allemaal zonder strubbelingen verlopen. Gewoon proberen dus.

  • Buikslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 33 jaar
 • Superblij

  Van Merel

  Vijf sterren voor Emma! Go go go! Het matras vinden wij allebei superlekker liggen, je voelt gewoon dat het echt kwalitatief goed matras is. En dan ook nog eens zo leuk verpakt... Goed werk!

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 31 jaar
 • Matrassen retour, maar proces goed

  Van Erik Alberts

  Het matras is mooi, netjes afgewerkt, lekker dik en lijkt me kwalitatief in orde, maar vanwege mijn bredere schouders vond ik de schouderzone echt te hard. Matras is daarom retour gegaan. Ik vind het eigenlijk heel jammer, want de rest was prima.

  Waarom dan toch 4 sterren? Omdat het hele proces prima is, en daar gaat dit concept om; thuis proberen. De bezorging was netjes, communicatie ook, en vlot het geld terug gestort.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 48 jaar
 • Heeel fijn matras

  Van Sylvie

  Emma is echt een topmatras, het ligt zó lekker! Echt een tip, ik vertel het iedereen!

  • Overdwars
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 29 jaar
 • Heerlijk om te slapen

  Van Naomi

  Na jaren toch maar de gok gewaagd om een nieuw matras te kopen, en dit Emma matras aan te schaffen, wij hebben een 180 x 210 gekocht, ook omdat je 100 dagen mag proef slapen dus wat heb je te verliezen?? plus de aanbieding met korting scheelde toch .
  De eerste 2 nachten heb ik lichtelijk spierpijn gehad want na 15 jaar op onze oude matrassen was het erg wennen.
  Emma vormt zich aan jou lichaam zonder dat het hard voelt en je ligt heerlijk.
  Neemt ook je lichaamswartme aan dus ik heb geen sprei meer nodig.
  Lekker dik matras dus meteen een mooie hoogte om in en uit me bed te stappen.
  Al met al ben ik erg tevreden en zou het zeker aanraden om een Emna matras te kopen en ja het is een uitgaven maar als je dan zo lekker slaapt als wij dan heb ik dat geld er wel voor over.
  Emma wij leveren jou niet meer in en ben dik tevreden.
  De levering stond +-6 weken voor en ons matras was al met 2 weken binnen keurig met track en tracenummer dus je ziet waar je matras is.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 36 jaar
 • Help, ik wil m'n bed niet meer uit!

  Van Tonni

  Matras ligt héérlijk. Na enkele weken heb ik geen last meer van mijn rug, ik word weer fit en uitgerust wakker. Voldoet 100% aan de verwachtingen voor een prima prijs.
  Niet te geloven dat dit platte pakket binnen een minuut een stevige matras wordt en zonder vervelende geur!
  Top service, medewerkers zijn zeer vriendelijk.

  • Buikslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 61 jaar
 • Wel voor mij

  Van Angelique

  Mijn partner en ik hebben beiden het matras besteld. Het matras was niet helemaal wat hij ervan verwacht had, dus voor mijn man hebben we een afhaalafspraak moeten regelen, maar ikzelf ben er wel echt heel blij mee.

  In vergelijking met mijn vorige matras is dit matras wat zachter, dus ik zak er met mijn heup en schouders wat in weg. Voor mij is dit matras wel comfortabel, maar mijn partner vond dat niet prettig. Toch vijf sterren omdat ik er wel perfect op slaap!

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • 38 jaar
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: