Nu 13% korting op de winnende Emma matras! Kortingscode: Nu 13% korting op de winnende Emma matras! Kortingscode: SLAAP13 Nu nog uur geldig Nog uur

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

4.64/5 (138)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Te duur

  Van Inge V.

  Ik vind de matras te duur: Mijn vorige matras was goedkoper en ik merk geen super groot verschil. Ik heb hem daarom ook teruggestuurd. Dit verliep wel vlot.

  • Buikslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • 35 jaar
 • Super kwaliteit!

  Van Els Haesevoets

  Contact met klantendienst na fout met het doorgeven van de afmetingen correct en super vriendelijk afgehandeld. Snelle, correcte levering. 1 week in België.
  Ik was een zachte matras gewoon en vreesde ervoor dat ik hem te hard zou vinden maar zij is lekker zacht en ondersteunt goed. Met rugpijn gaan slapen en zonder uit bed! De matras ruikt totaal niet en is in een handige verpakking.
  Bedankt aan het Emma team!
  1 minpuntje. In België kan je de boxspring niet bestellen. Het kussen kan ik ook niet terugvinden. Meer artikelen toevoegen dus.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 54 jaar
 • Handig en prettig

  Van Jeroen

  De matras komt in een doos, dat is wel héél handig. Je kan geen bezorgtijd afspreken, maar er is wel een track&trace link.

  De matras voelde in eerste instantie nogal zacht aan. Vooral als je erop gaat zitten, zak je er in weg. Bij het liggen merk je daar minder van. Je voelt dat heupen en schouders zakken, maar echt zacht is het dan niet. Het slaapt even anders, maar wel prettig.

  Klantenservice was snel en vriendelijk bij vragen.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 34 jaar
 • Levering lang, matras goed

  Van Richard

  Omdat we een beetje een ongebruikelijke maat hebben moesten we eventjes op de levering wachten (2 weken geloof ik) maar met het matras zijn we nu heel tevreden.

  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 38 jaar
 • Dochter is blij = iedereen blij!

  Van Annemiek

  Ik heb het Emma matras voor mijn tienerdochter besteld. Ze had de reclame op TV gezien en hield er niet meer over op! Omdat er 100 dagen proefslapen bij zaten ben ik gezwicht en ik moet eerlijk zeggen, het was het wel waard. Het ziet er echt strak uit en ze zegt dat het heel lekker slaapt, dus iedereen blij :)

  • 57 jaar
 • Prima matras

  Van Paul

  Een prima matras voor het geld, precies wat ik zocht.

  • 6 Uren slaap per nacht
  • 32 jaar
 • We twijfelen nog

  Van Sonja

  Mijn man en ik testen het matras nu sinds twee weken. Wij proberen het nog even verder, maar denken erover het matras weer te retourneren. Het is ons wat aan de harde kant. Het zou heel jammer zijn, want het is wel echt een prachtig matras!

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
 • Super ervaring

  Van Nadine

  Ik kan alleen maar positief zijn over dit matras: super voorwaarden, snelle levering, top matras. Echt een heel andere ervaring dan ik tot nu toe met matrassen heb gehad.

  • Buikslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 37 jaar
 • Gemakkelijk

  Van Coos

  Een matras is niet iets wat ik meteen online zou bestellen, maar de reviews op de site en van thuiswinkel waren positief dus ik heb het erop gewaagd. Tot nu toe heel tevreden over de levering en het matras, is allemaal zonder strubbelingen verlopen. Gewoon proberen dus.

  • Buikslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 33 jaar
 • Superblij

  Van Merel

  Vijf sterren voor Emma! Go go go! Het matras vinden wij allebei superlekker liggen, je voelt gewoon dat het echt kwalitatief goed matras is. En dan ook nog eens zo leuk verpakt... Goed werk!

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 31 jaar
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.