U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

4.65/5 (139)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Eerste dagen een chemische geur

  Van Bart K.

  Toen ik de matras kreeg rook deze redelijk chemisch maar er werd mij door de klantendienst verzekerd dat deze geur niet schadelijk was en dat hij na het verluchten weg zou moeten zijn. Dit was ook zo maar toch was ik als klant een beetje ongerust. De matras ligt nu wel super goed dus nu ben ik wel tevreden.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • 27 jaar
 • Te duur

  Van Inge V.

  Ik vind de matras te duur: Mijn vorige matras was goedkoper en ik merk geen super groot verschil. Ik heb hem daarom ook teruggestuurd. Dit verliep wel vlot.

  • Buikslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • 35 jaar
 • Super kwaliteit!

  Van Els Haesevoets

  Contact met klantendienst na fout met het doorgeven van de afmetingen correct en super vriendelijk afgehandeld. Snelle, correcte levering. 1 week in België.
  Ik was een zachte matras gewoon en vreesde ervoor dat ik hem te hard zou vinden maar zij is lekker zacht en ondersteunt goed. Met rugpijn gaan slapen en zonder uit bed! De matras ruikt totaal niet en is in een handige verpakking.
  Bedankt aan het Emma team!
  1 minpuntje. In België kan je de boxspring niet bestellen. Het kussen kan ik ook niet terugvinden. Meer artikelen toevoegen dus.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 54 jaar
 • Netjes in orde

  Van Daniel

  Twee weken geleden matrassen en kussens besteld en alles is helemaal netjes in orde. De kwaliteit van de producten is goed. We zijn met de emails goed op de hoogte gehouden over de levering. Niet alles kwam in één keer met één bezorger, maar dat is tegenwoordig wel vaker zo.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
 • Handig en prettig

  Van Jeroen

  De matras komt in een doos, dat is wel héél handig. Je kan geen bezorgtijd afspreken, maar er is wel een track&trace link.

  De matras voelde in eerste instantie nogal zacht aan. Vooral als je erop gaat zitten, zak je er in weg. Bij het liggen merk je daar minder van. Je voelt dat heupen en schouders zakken, maar echt zacht is het dan niet. Het slaapt even anders, maar wel prettig.

  Klantenservice was snel en vriendelijk bij vragen.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 34 jaar
 • Levering lang, matras goed

  Van Richard

  Omdat we een beetje een ongebruikelijke maat hebben moesten we eventjes op de levering wachten (2 weken geloof ik) maar met het matras zijn we nu heel tevreden.

  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 38 jaar
 • Dochter is blij = iedereen blij!

  Van Annemiek

  Ik heb het Emma matras voor mijn tienerdochter besteld. Ze had de reclame op TV gezien en hield er niet meer over op! Omdat er 100 dagen proefslapen bij zaten ben ik gezwicht en ik moet eerlijk zeggen, het was het wel waard. Het ziet er echt strak uit en ze zegt dat het heel lekker slaapt, dus iedereen blij :)

  • 57 jaar
 • Prima matras

  Van Paul

  Een prima matras voor het geld, precies wat ik zocht.

  • 6 Uren slaap per nacht
  • 32 jaar
 • We twijfelen nog

  Van Sonja

  Mijn man en ik testen het matras nu sinds twee weken. Wij proberen het nog even verder, maar denken erover het matras weer te retourneren. Het is ons wat aan de harde kant. Het zou heel jammer zijn, want het is wel echt een prachtig matras!

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
 • Super ervaring

  Van Nadine

  Ik kan alleen maar positief zijn over dit matras: super voorwaarden, snelle levering, top matras. Echt een heel andere ervaring dan ik tot nu toe met matrassen heb gehad.

  • Buikslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 37 jaar
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: