Nu 10% korting op de matras ! De kortingscode: Nu 10% korting op de matras ! De kortingscode: matras10 Nu nog uur geldig Nog uur

Je hebt niets in je winkelwagen.

4.64/5 (133)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Dit matras hadden we veel eerder moeten bestellen

  Van Ingmar

  Geweldig matras, niet te hard of te zacht. We hebben allebei een eigen 1 persoonsmatras omdat mijn vriend een harder matras fijner vindt slapen ivm zijn rug. Nu slapen we beide op de Emma matras en beide slapen we veel beter.
  Echt een aanrader...en bevalt matras niet dan kan je het binnen 100 dagen retourneren. Hoe geweldig is dat!

  • Overdwars
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
 • Echt voor iedereen

  Van Tim N.

  Ik ben net gaan samenwonen met mijn vriendin en de matras die ik had was harder dan de matras die zij had. Nu hebben we 1 grote Emma-matras en we kunnen er beide super op slapen.

  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 26 jaar
 • Heel goede matras, zelfs geen aanpassingsmoeilijkheden gehad

  Van Ethel Vanhalst

  Ik ben rugpatiënt en heb minder last van pijn sinds ik op deze matras slaap.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 48 jaar
 • Eindelijk pijnvrij !!

  Van Frank G.

  Na een nacht op mijn oude matras voelde ik me 10 jaar ouder. De periode van opstaan met rugpijn is eindelijk voorbij, dankzij de Emma-matras. Na een korte aanpassingsperiode slaap ik terug goed.

  • Rugslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 51 jaar
 • Eerste dagen een chemische geur

  Van Bart K.

  Toen ik de matras kreeg rook deze redelijk chemisch maar er werd mij door de klantendienst verzekerd dat deze geur niet schadelijk was en dat hij na het verluchten weg zou moeten zijn. Dit was ook zo maar toch was ik als klant een beetje ongerust. De matras ligt nu wel super goed dus nu ben ik wel tevreden.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • 27 jaar
 • Te duur

  Van Inge V.

  Ik vind de matras te duur: Mijn vorige matras was goedkoper en ik merk geen super groot verschil. Ik heb hem daarom ook teruggestuurd. Dit verliep wel vlot.

  • Buikslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • 35 jaar
 • Super kwaliteit!

  Van Els Haesevoets

  Contact met klantendienst na fout met het doorgeven van de afmetingen correct en super vriendelijk afgehandeld. Snelle, correcte levering. 1 week in België.
  Ik was een zachte matras gewoon en vreesde ervoor dat ik hem te hard zou vinden maar zij is lekker zacht en ondersteunt goed. Met rugpijn gaan slapen en zonder uit bed! De matras ruikt totaal niet en is in een handige verpakking.
  Bedankt aan het Emma team!
  1 minpuntje. In België kan je de boxspring niet bestellen. Het kussen kan ik ook niet terugvinden. Meer artikelen toevoegen dus.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 54 jaar
 • Handig en prettig

  Van Jeroen

  De matras komt in een doos, dat is wel héél handig. Je kan geen bezorgtijd afspreken, maar er is wel een track&trace link.

  De matras voelde in eerste instantie nogal zacht aan. Vooral als je erop gaat zitten, zak je er in weg. Bij het liggen merk je daar minder van. Je voelt dat heupen en schouders zakken, maar echt zacht is het dan niet. Het slaapt even anders, maar wel prettig.

  Klantenservice was snel en vriendelijk bij vragen.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 34 jaar
 • Levering lang, matras goed

  Van Richard

  Omdat we een beetje een ongebruikelijke maat hebben moesten we eventjes op de levering wachten (2 weken geloof ik) maar met het matras zijn we nu heel tevreden.

  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 38 jaar
 • Dochter is blij = iedereen blij!

  Van Annemiek

  Ik heb het Emma matras voor mijn tienerdochter besteld. Ze had de reclame op TV gezien en hield er niet meer over op! Omdat er 100 dagen proefslapen bij zaten ben ik gezwicht en ik moet eerlijk zeggen, het was het wel waard. Het ziet er echt strak uit en ze zegt dat het heel lekker slaapt, dus iedereen blij :)

  • 57 jaar
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.