Emma Emma Kids

 

4.64 uit 5.00 (132)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

5 van 5 Sterren
Van Tim N.
26 jaar
20 december 2017

Echt voor iedereen

Ik ben net gaan samenwonen met mijn vriendin en de matras die ik had was harder dan de matras die zij had. Nu hebben we 1 grote Emma-matras en we kunnen er beide super op slapen.

Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Ethel Vanhalst
48 jaar
8 december 2017

Heel goede matras, zelfs geen aanpassingsmoeilijkheden gehad

Ik ben rugpatiënt en heb minder last van pijn sinds ik op deze matras slaap.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Frank G.
51 jaar
6 december 2017

Eindelijk pijnvrij !!

Na een nacht op mijn oude matras voelde ik me 10 jaar ouder. De periode van opstaan met rugpijn is eindelijk voorbij, dankzij de Emma-matras. Na een korte aanpassingsperiode slaap ik terug goed.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Bart K.
27 jaar
12 november 2017

Eerste dagen een chemische geur

Toen ik de matras kreeg rook deze redelijk chemisch maar er werd mij door de klantendienst verzekerd dat deze geur niet schadelijk was en dat hij na het verluchten weg zou moeten zijn. Dit was ook zo maar toch was ik als klant een beetje ongerust. De matras ligt nu wel super goed dus nu ben ik wel tevreden.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
2 van 5 Sterren
Van Inge V.
35 jaar
1 november 2017

Te duur

Ik vind de matras te duur: Mijn vorige matras was goedkoper en ik merk geen super groot verschil. Ik heb hem daarom ook teruggestuurd. Dit verliep wel vlot.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Van Els Haesevoets
54 jaar
27 april 2017

Super kwaliteit!

Contact met klantendienst na fout met het doorgeven van de afmetingen correct en super vriendelijk afgehandeld. Snelle, correcte levering. 1 week in België.
Ik was een zachte matras gewoon en vreesde ervoor dat ik hem te hard zou vinden maar zij is lekker zacht en ondersteunt goed. Met rugpijn gaan slapen en zonder uit bed! De matras ruikt totaal niet en is in een handige verpakking.
Bedankt aan het Emma team!
1 minpuntje. In België kan je de boxspring niet bestellen. Het kussen kan ik ook niet terugvinden. Meer artikelen toevoegen dus.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Jeroen
34 jaar
3 maart 2017

Handig en prettig

De matras komt in een doos, dat is wel héél handig. Je kan geen bezorgtijd afspreken, maar er is wel een track&trace link.

De matras voelde in eerste instantie nogal zacht aan. Vooral als je erop gaat zitten, zak je er in weg. Bij het liggen merk je daar minder van. Je voelt dat heupen en schouders zakken, maar echt zacht is het dan niet. Het slaapt even anders, maar wel prettig.

Klantenservice was snel en vriendelijk bij vragen.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Richard
38 jaar
24 februari 2017

Levering lang, matras goed

Omdat we een beetje een ongebruikelijke maat hebben moesten we eventjes op de levering wachten (2 weken geloof ik) maar met het matras zijn we nu heel tevreden.

Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Annemiek
57 jaar
21 februari 2017

Dochter is blij = iedereen blij!

Ik heb het Emma matras voor mijn tienerdochter besteld. Ze had de reclame op TV gezien en hield er niet meer over op! Omdat er 100 dagen proefslapen bij zaten ben ik gezwicht en ik moet eerlijk zeggen, het was het wel waard. Het ziet er echt strak uit en ze zegt dat het heel lekker slaapt, dus iedereen blij :)

4 van 5 Sterren
Van Paul
32 jaar
18 februari 2017

Prima matras

Een prima matras voor het geld, precies wat ik zocht.

Uren slaap 
per nacht

41-50 of 133

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
    Hoe meld ik mij af?

    Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

    Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

    Ik ga akkoord