🎉 TOT 50% KORTING OP DE GEHELE SITE. KLIK HIER 🎉

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

4.65/5 (142)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Beste matras door Test-Aankoop

  Van Philip Verschaeve

  de matras ligt perfect, geen rug of andere klachten.
  perfect geleverd en product zoals beschreven!
  Het is zelfs overbodig matras te testen voor 100 dagen, is gekozen door test-aankoop tot beste matras, dus kopen zonder te aarzelen.
  Prachtige matras, afwerking ok

  • Zijslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 54 jaar
 • Top!

  Van Carlijn

  Voorwoord
  “Na 12 jaren “topklasse-premium-matrassen”, waarop ik bijna mijn hele jeugd heb doorgebracht, en, toegegeven, ook echt goed geslapen heb, dacht ik bij mezelf dat het de hoogste tijd werd voor een nieuwe. Zoals dat vandaag de dag gaat, heb ook ik gewoon een keer “matras” gegoogled. Ik had geen zin om meerdere matrashandelaren af te struinen en omdat ik geen flauw idee had van de materie, wilde ik eens kijken waar het internet me naar toe zou leiden. De website van Emma viel me meteen op, met een nieuwsgierige klik tot gevolg. De omschrijving, de afbeeldingen en de beoordelingen tot nu toe overtuigden me al half, en toen ik daarna ook nog eens de prijs zag, was de bestelling snel gedaan. Natuurlijk heb ik even getwijfeld, omdat ik van mijn ouders de doctrine “goede matrassen moeten duur zijn” had meegekregen, maar met de testfase kon men dit “zichzelf wel eens aandoen”. Hierbij ook nog een woord van dank aan de service voor het rekening houden met mijn extra wensen - het versturen van de matras werd uitgesteld tot na mijn vakantie en de vouchercode zelfs achteraf toegepast!

  Levering
  Na korte tijd was de matras er dan ook al. 200 x 140 cm, in een doos, die niet al te handig was, maar altijd nog 100 keer beter dan een “bedklaar” matras manoeuvreren door een trappenhuis. De doos kon ik zelfs alleen naar de 3e verdieping dragen. Tip: Matras van tevoren al op de plaats van bestemming leggen, omdat ze na het openen direct in de eigenlijke vorm “springt”. En hoppa, daar was ze al klaar voor het slapen.

  Emma
  Nu naar het belangrijkste: de slaap. Ik dacht, na mijn oude, dure matras kan het eigenlijk alleen maar bergafwaarts gaan. Vanwege de prijs had ik ook niet zoveel verwacht - ik zou al tevreden geweest zijn als het maar half zo comfortabel was geweest. Nu heeft Emma mij een zo aangename en comfortabele slaap bezorgd als nooit te voren. Ze is niet te hard en niet te zacht en heeft zich perfect aangepast. Ik had zelfs het gevoel dat ik op haar ook beter kon ademen dan op mijn oude. Bij mijn oude matras had ik 10 - 20 minuten nodig om in te kunnen slapen, en het opstaan was ook niet het meest aangename. Maar in de laatste nachten slaap ik binnen enkele minuten in en wordt ik uitgerust wakker - soms zelfs al fit het bed uitgesprongen voordat mijn wekker afgaat. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Ik hoefde er zelfs niet eens aan te wennen.

  Slotsom
  Emma is een revolutie op de matrassenmarkt. Goedkoop, hoogwaardig, uiterst aangenaam en optisch aansprekend. Iedereen, die over een nieuwe matras zit te denken, kan zich de gang naar de talrijke handelaren gerust besparen en naar Emma gaan. U zult versteld staan:

  Prijs/kwaliteit: 10/10
  Slaap: 10/10

  • Rugslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 38 jaar
 • De matras stinkt

  Van Quinten v.H.

  Toen ik de matras geleverd kreeg stonk deze echt hard. De geur was echt chemisch. Ik heb de tips van de customerservice gevolgd maar dit kan toch ni normaal zijn. De matras ligt wel goed.

  • Buikslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • 23 jaar
 • Top Service !

  Van Kevin S.

  Toen ik de matras geleverd kreeg had deze een zeer speciale geur, die mij stoorde. De customer service adviseerde mij de hoes te wassen en de matras goed te laten luchten. Dit hielp enorm goed en ik geniet nu volop van een uitstekende nachtrust.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 24 jaar
 • voor mij goe!

  Van N.Polat

  Maand geleden heb ik twee matrassen besteld. Snelle service want binnen no-time hadden wij de matrassen al in huis. Ik slaap er prima op ik slaap op mijn zij. Maar mijn man daar integen is een rugslaper en hij vond de matras te zacht. Ik heb contact gehad met emma en zij boden een toplaag aan. Die heb ik voor hem aangevraagd om te proberen. Mijn man kon er niet aanwennen maar ik slaap heerlijk. Zijn matras heb ik terug gestuurd en we hebben lang gezocht naar een ander matras die aan kan sluiten bij mijn matras en bed.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 32 jaar
 • Matras

  Van Mohammed E.

  Matras is goed !

  • 26 jaar
 • ik slaap echt goed

  Van Jurgen

  Mijn vrouw en ik waren in het begin skeptisch om matrassen online te bestellen, maar dat was helemaal voor niets, alles is perfect goed gekomen. En wat daar nog bij komt is dat we erg goed op Emma slapen, we zijn erg enthousiast, en kunnen iedereen aanraden het uit te proberen!!

 • Niets voor mij

  Van Kim J.

  De matras was niet wat ik verwachte. Emma biedt een proefperiode van 100 dagen aan om eraan te wennen, maar deze periode kon mij niet overtuigen. Ik werd wel vriendelijk geholpen met de retour.

  • Zijslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 33 jaar
 • goede service

  Van Chancelle 87

  In het begin zijn er problemen geweest met de levering. Er was iets mis gegaan met de bestelling. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice ze waren heel behulpzaam en hebben mij toen een korting aangeboden. Daar ben ik akkoord mee gegaan. Na enkele dagen kreeg ik het matras dan eindelijk binnen ik ben er heel tevreden mee en heb het ook zeker aangeraden bij mijn vrienden en familie. Vooral omdat ze het goed hebben opgepakt na de vertraging. Bedank Emma!

  • Buikslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • 30 jaar
 • Dit matras hadden we veel eerder moeten bestellen

  Van Ingmar

  Geweldig matras, niet te hard of te zacht. We hebben allebei een eigen 1 persoonsmatras omdat mijn vriend een harder matras fijner vindt slapen ivm zijn rug. Nu slapen we beide op de Emma matras en beide slapen we veel beter.
  Echt een aanrader...en bevalt matras niet dan kan je het binnen 100 dagen retourneren. Hoe geweldig is dat!

  • Overdwars
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: