U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

4.65/5 (139)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Top Service !

  Van Kevin S.

  Toen ik de matras geleverd kreeg had deze een zeer speciale geur, die mij stoorde. De customer service adviseerde mij de hoes te wassen en de matras goed te laten luchten. Dit hielp enorm goed en ik geniet nu volop van een uitstekende nachtrust.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 24 jaar
 • voor mij goe!

  Van N.Polat

  Maand geleden heb ik twee matrassen besteld. Snelle service want binnen no-time hadden wij de matrassen al in huis. Ik slaap er prima op ik slaap op mijn zij. Maar mijn man daar integen is een rugslaper en hij vond de matras te zacht. Ik heb contact gehad met emma en zij boden een toplaag aan. Die heb ik voor hem aangevraagd om te proberen. Mijn man kon er niet aanwennen maar ik slaap heerlijk. Zijn matras heb ik terug gestuurd en we hebben lang gezocht naar een ander matras die aan kan sluiten bij mijn matras en bed.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 32 jaar
 • Matras

  Van Mohammed E.

  Matras is goed !

  • 26 jaar
 • ik slaap echt goed

  Van Jurgen

  Mijn vrouw en ik waren in het begin skeptisch om matrassen online te bestellen, maar dat was helemaal voor niets, alles is perfect goed gekomen. En wat daar nog bij komt is dat we erg goed op Emma slapen, we zijn erg enthousiast, en kunnen iedereen aanraden het uit te proberen!!

 • Niets voor mij

  Van Kim J.

  De matras was niet wat ik verwachte. Emma biedt een proefperiode van 100 dagen aan om eraan te wennen, maar deze periode kon mij niet overtuigen. Ik werd wel vriendelijk geholpen met de retour.

  • Zijslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 33 jaar
 • goede service

  Van Chancelle 87

  In het begin zijn er problemen geweest met de levering. Er was iets mis gegaan met de bestelling. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice ze waren heel behulpzaam en hebben mij toen een korting aangeboden. Daar ben ik akkoord mee gegaan. Na enkele dagen kreeg ik het matras dan eindelijk binnen ik ben er heel tevreden mee en heb het ook zeker aangeraden bij mijn vrienden en familie. Vooral omdat ze het goed hebben opgepakt na de vertraging. Bedank Emma!

  • Buikslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • 30 jaar
 • Dit matras hadden we veel eerder moeten bestellen

  Van Ingmar

  Geweldig matras, niet te hard of te zacht. We hebben allebei een eigen 1 persoonsmatras omdat mijn vriend een harder matras fijner vindt slapen ivm zijn rug. Nu slapen we beide op de Emma matras en beide slapen we veel beter.
  Echt een aanrader...en bevalt matras niet dan kan je het binnen 100 dagen retourneren. Hoe geweldig is dat!

  • Overdwars
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
 • Echt voor iedereen

  Van Tim N.

  Ik ben net gaan samenwonen met mijn vriendin en de matras die ik had was harder dan de matras die zij had. Nu hebben we 1 grote Emma-matras en we kunnen er beide super op slapen.

  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 26 jaar
 • Heel goede matras, zelfs geen aanpassingsmoeilijkheden gehad

  Van Ethel Vanhalst

  Ik ben rugpatiënt en heb minder last van pijn sinds ik op deze matras slaap.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 48 jaar
 • Eindelijk pijnvrij !!

  Van Frank G.

  Na een nacht op mijn oude matras voelde ik me 10 jaar ouder. De periode van opstaan met rugpijn is eindelijk voorbij, dankzij de Emma-matras. Na een korte aanpassingsperiode slaap ik terug goed.

  • Rugslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 51 jaar
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: