U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

4.65/5 (139)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • prima service

  Van Charlotte

  De matras was helaas niet helemaal wat ik zocht. Toen ik hem wilde retourneren ging dit enorm vlot. Hier was ik in het begin onzeker over maar ik werd verrast door de vlotte afhandeling. Bedankt Emma

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • 27 jaar
 • Matras is goed, alleen de geur was onprettig in het begin !

  Van Elke C.

  Over de matras ben ik heel tevreden. Alleen vond ik de geur echt heel onprettig in het begin. Na de tips en de geruststelling van de customer service werd het wel beter.

  • Overdwars
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 29 jaar
 • Heel de familie is blij !!

  Van Linda G.

  Na de renovatie van ons huis hebben we voor mijn man en ik en ook voor onze 2 tienerdochters nieuwe matrassen besteld bij Emma. Wij wouden ze proberen door de 100 dagen proefslapen. We zijn allemaal tevreden met onze nieuwe matrassen. Wel moest 1 van mijn dochters lang aan het matras wennen maar nu slaapt ze ook heel goed.

  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 41 jaar
 • Bedankt voor de toplaag

  Van Michiel H.

  De emma matras was voor mij en mijn partner een beetje te zacht. De gratis toplaag die wij later kregen toegestuurd was een zeer goede oplossing. Bedankt Emma.

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 34 jaar
 • Goede nachtrust

  Van David

  Ik moest even wennen aan de nieuwe matras maar nu slaap ik elke avond goed en voel me altijd uitgerust. Zeker aan te bevelen

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 33 jaar
 • Wij zijn tevreden !

  Van Kelly

  ik heb lang met mijn man overlegd voordat wij de matras hebben gekocht, omdat het toch wel een aardige aankoop is !

  Wij zijn er super tevreden mee, en zouden ons graag bij de klantenservice willen bedanken omdat zij de tijd hebben genomen om ons uit te leggen wat de retourprocedure is.
  Maar wij willen de matras niet meer weggeven, we slapen er zo goed op!!

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 36 jaar
 • Super matras !!

  Van Evy

  Ik heb een heel druk leven door een combinatie van 2 jobs. Daarom is het enorm belangrijk dat ik een goede nachtrust heb. Dit heb ik ook op de Emma matras. Ook ideaal voor een kleine powernap.

  • Zijslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 20 jaar
 • Beste matras door Test-Aankoop

  Van Philip Verschaeve

  de matras ligt perfect, geen rug of andere klachten.
  perfect geleverd en product zoals beschreven!
  Het is zelfs overbodig matras te testen voor 100 dagen, is gekozen door test-aankoop tot beste matras, dus kopen zonder te aarzelen.
  Prachtige matras, afwerking ok

  • Zijslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 54 jaar
 • Top!

  Van Carlijn

  Voorwoord
  “Na 12 jaren “topklasse-premium-matrassen”, waarop ik bijna mijn hele jeugd heb doorgebracht, en, toegegeven, ook echt goed geslapen heb, dacht ik bij mezelf dat het de hoogste tijd werd voor een nieuwe. Zoals dat vandaag de dag gaat, heb ook ik gewoon een keer “matras” gegoogled. Ik had geen zin om meerdere matrashandelaren af te struinen en omdat ik geen flauw idee had van de materie, wilde ik eens kijken waar het internet me naar toe zou leiden. De website van Emma viel me meteen op, met een nieuwsgierige klik tot gevolg. De omschrijving, de afbeeldingen en de beoordelingen tot nu toe overtuigden me al half, en toen ik daarna ook nog eens de prijs zag, was de bestelling snel gedaan. Natuurlijk heb ik even getwijfeld, omdat ik van mijn ouders de doctrine “goede matrassen moeten duur zijn” had meegekregen, maar met de testfase kon men dit “zichzelf wel eens aandoen”. Hierbij ook nog een woord van dank aan de service voor het rekening houden met mijn extra wensen - het versturen van de matras werd uitgesteld tot na mijn vakantie en de vouchercode zelfs achteraf toegepast!

  Levering
  Na korte tijd was de matras er dan ook al. 200 x 140 cm, in een doos, die niet al te handig was, maar altijd nog 100 keer beter dan een “bedklaar” matras manoeuvreren door een trappenhuis. De doos kon ik zelfs alleen naar de 3e verdieping dragen. Tip: Matras van tevoren al op de plaats van bestemming leggen, omdat ze na het openen direct in de eigenlijke vorm “springt”. En hoppa, daar was ze al klaar voor het slapen.

  Emma
  Nu naar het belangrijkste: de slaap. Ik dacht, na mijn oude, dure matras kan het eigenlijk alleen maar bergafwaarts gaan. Vanwege de prijs had ik ook niet zoveel verwacht - ik zou al tevreden geweest zijn als het maar half zo comfortabel was geweest. Nu heeft Emma mij een zo aangename en comfortabele slaap bezorgd als nooit te voren. Ze is niet te hard en niet te zacht en heeft zich perfect aangepast. Ik had zelfs het gevoel dat ik op haar ook beter kon ademen dan op mijn oude. Bij mijn oude matras had ik 10 - 20 minuten nodig om in te kunnen slapen, en het opstaan was ook niet het meest aangename. Maar in de laatste nachten slaap ik binnen enkele minuten in en wordt ik uitgerust wakker - soms zelfs al fit het bed uitgesprongen voordat mijn wekker afgaat. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Ik hoefde er zelfs niet eens aan te wennen.

  Slotsom
  Emma is een revolutie op de matrassenmarkt. Goedkoop, hoogwaardig, uiterst aangenaam en optisch aansprekend. Iedereen, die over een nieuwe matras zit te denken, kan zich de gang naar de talrijke handelaren gerust besparen en naar Emma gaan. U zult versteld staan:

  Prijs/kwaliteit: 10/10
  Slaap: 10/10

  • Rugslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 38 jaar
 • De matras stinkt

  Van Quinten v.H.

  Toen ik de matras geleverd kreeg stonk deze echt hard. De geur was echt chemisch. Ik heb de tips van de customerservice gevolgd maar dit kan toch ni normaal zijn. De matras ligt wel goed.

  • Buikslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • 23 jaar
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 5
 5. 6
 6. ...
 7. 14
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: