🎉 TOT 50% KORTING OP DE GEHELE SITE. KLIK HIER 🎉

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

4.65/5 (142)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Top!

  Van Sandra

  Het is echt een goed matras!
  Ik heb nogal snel last van mijn rug en nek maar sinds wij het Emma matras hebben word ik wakker zonder pijn.
  Dit hadden we echt veel eerder moeten doen, wij willen nooit meer een ander merk matras!!

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
 • Even wennen, maar nu tevreden.

  Van Koen B.

  In het begin was ik niet overtuigd van de matras en dit door de chemische geur en omdat hij voor mij te hard was. De geur verdween na het verluchten redelijk snel. Twee weken later merkte ik ook dat ik beter en beter sliep en ´s morgens ook echt uitgerust was. Ik ben blij dat ik het advies van de klantenservice heb gevolgd en niet heb geretourneerd.

  • Rugslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 32 jaar
 • Het geld zeker waard

  Van Annelies B.

  Na een lang gesprek met de customer service heb ik een matras besteld en ik slaap er nu ongeveer 4 weken op en ik ben echt tevreden. Ik sliep hiervoor op een goedkopere matras en dan werd ik vaak ´s nachts wakker en dit heb ik tot nu toe niet meer bij deze matras en dat is echt leuk.

  • Overdwars
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 33 jaar
 • prima service

  Van Charlotte

  De matras was helaas niet helemaal wat ik zocht. Toen ik hem wilde retourneren ging dit enorm vlot. Hier was ik in het begin onzeker over maar ik werd verrast door de vlotte afhandeling. Bedankt Emma

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • 27 jaar
 • Matras is goed, alleen de geur was onprettig in het begin !

  Van Elke C.

  Over de matras ben ik heel tevreden. Alleen vond ik de geur echt heel onprettig in het begin. Na de tips en de geruststelling van de customer service werd het wel beter.

  • Overdwars
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 29 jaar
 • Heel de familie is blij !!

  Van Linda G.

  Na de renovatie van ons huis hebben we voor mijn man en ik en ook voor onze 2 tienerdochters nieuwe matrassen besteld bij Emma. Wij wouden ze proberen door de 100 dagen proefslapen. We zijn allemaal tevreden met onze nieuwe matrassen. Wel moest 1 van mijn dochters lang aan het matras wennen maar nu slaapt ze ook heel goed.

  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 41 jaar
 • Bedankt voor de toplaag

  Van Michiel H.

  De emma matras was voor mij en mijn partner een beetje te zacht. De gratis toplaag die wij later kregen toegestuurd was een zeer goede oplossing. Bedankt Emma.

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 34 jaar
 • Goede nachtrust

  Van David

  Ik moest even wennen aan de nieuwe matras maar nu slaap ik elke avond goed en voel me altijd uitgerust. Zeker aan te bevelen

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 33 jaar
 • Wij zijn tevreden !

  Van Kelly

  ik heb lang met mijn man overlegd voordat wij de matras hebben gekocht, omdat het toch wel een aardige aankoop is !

  Wij zijn er super tevreden mee, en zouden ons graag bij de klantenservice willen bedanken omdat zij de tijd hebben genomen om ons uit te leggen wat de retourprocedure is.
  Maar wij willen de matras niet meer weggeven, we slapen er zo goed op!!

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 36 jaar
 • Super matras !!

  Van Evy

  Ik heb een heel druk leven door een combinatie van 2 jobs. Daarom is het enorm belangrijk dat ik een goede nachtrust heb. Dit heb ik ook op de Emma matras. Ook ideaal voor een kleine powernap.

  • Zijslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 20 jaar
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 5
 5. 6
 6. ...
 7. 15
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: