Emma Emma Kids

 

4.64 uit 5.00 (132)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

5 van 5 Sterren
Van Philip Verschaeve
54 jaar
25 januari 2018

Beste matras door Test-Aankoop

de matras ligt perfect, geen rug of andere klachten.
perfect geleverd en product zoals beschreven!
Het is zelfs overbodig matras te testen voor 100 dagen, is gekozen door test-aankoop tot beste matras, dus kopen zonder te aarzelen.
Prachtige matras, afwerking ok

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Carlijn
38 jaar
21 januari 2018

Top!

Voorwoord
“Na 12 jaren “topklasse-premium-matrassen”, waarop ik bijna mijn hele jeugd heb doorgebracht, en, toegegeven, ook echt goed geslapen heb, dacht ik bij mezelf dat het de hoogste tijd werd voor een nieuwe. Zoals dat vandaag de dag gaat, heb ook ik gewoon een keer “matras” gegoogled. Ik had geen zin om meerdere matrashandelaren af te struinen en omdat ik geen flauw idee had van de materie, wilde ik eens kijken waar het internet me naar toe zou leiden. De website van Emma viel me meteen op, met een nieuwsgierige klik tot gevolg. De omschrijving, de afbeeldingen en de beoordelingen tot nu toe overtuigden me al half, en toen ik daarna ook nog eens de prijs zag, was de bestelling snel gedaan. Natuurlijk heb ik even getwijfeld, omdat ik van mijn ouders de doctrine “goede matrassen moeten duur zijn” had meegekregen, maar met de testfase kon men dit “zichzelf wel eens aandoen”. Hierbij ook nog een woord van dank aan de service voor het rekening houden met mijn extra wensen - het versturen van de matras werd uitgesteld tot na mijn vakantie en de vouchercode zelfs achteraf toegepast!

Levering
Na korte tijd was de matras er dan ook al. 200 x 140 cm, in een doos, die niet al te handig was, maar altijd nog 100 keer beter dan een “bedklaar” matras manoeuvreren door een trappenhuis. De doos kon ik zelfs alleen naar de 3e verdieping dragen. Tip: Matras van tevoren al op de plaats van bestemming leggen, omdat ze na het openen direct in de eigenlijke vorm “springt”. En hoppa, daar was ze al klaar voor het slapen.

Emma
Nu naar het belangrijkste: de slaap. Ik dacht, na mijn oude, dure matras kan het eigenlijk alleen maar bergafwaarts gaan. Vanwege de prijs had ik ook niet zoveel verwacht - ik zou al tevreden geweest zijn als het maar half zo comfortabel was geweest. Nu heeft Emma mij een zo aangename en comfortabele slaap bezorgd als nooit te voren. Ze is niet te hard en niet te zacht en heeft zich perfect aangepast. Ik had zelfs het gevoel dat ik op haar ook beter kon ademen dan op mijn oude. Bij mijn oude matras had ik 10 - 20 minuten nodig om in te kunnen slapen, en het opstaan was ook niet het meest aangename. Maar in de laatste nachten slaap ik binnen enkele minuten in en wordt ik uitgerust wakker - soms zelfs al fit het bed uitgesprongen voordat mijn wekker afgaat. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Ik hoefde er zelfs niet eens aan te wennen.

Slotsom
Emma is een revolutie op de matrassenmarkt. Goedkoop, hoogwaardig, uiterst aangenaam en optisch aansprekend. Iedereen, die over een nieuwe matras zit te denken, kan zich de gang naar de talrijke handelaren gerust besparen en naar Emma gaan. U zult versteld staan:

Prijs/kwaliteit: 10/10
Slaap: 10/10

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
3 van 5 Sterren
Van Quinten v.H.
23 jaar
19 januari 2018

De matras stinkt

Toen ik de matras geleverd kreeg stonk deze echt hard. De geur was echt chemisch. Ik heb de tips van de customerservice gevolgd maar dit kan toch ni normaal zijn. De matras ligt wel goed.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
4 van 5 Sterren
Van Kevin S.
24 jaar
18 januari 2018

Top Service !

Toen ik de matras geleverd kreeg had deze een zeer speciale geur, die mij stoorde. De customer service adviseerde mij de hoes te wassen en de matras goed te laten luchten. Dit hielp enorm goed en ik geniet nu volop van een uitstekende nachtrust.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
3 van 5 Sterren
Van N.Polat
32 jaar
16 januari 2018

voor mij goe!

Maand geleden heb ik twee matrassen besteld. Snelle service want binnen no-time hadden wij de matrassen al in huis. Ik slaap er prima op ik slaap op mijn zij. Maar mijn man daar integen is een rugslaper en hij vond de matras te zacht. Ik heb contact gehad met emma en zij boden een toplaag aan. Die heb ik voor hem aangevraagd om te proberen. Mijn man kon er niet aanwennen maar ik slaap heerlijk. Zijn matras heb ik terug gestuurd en we hebben lang gezocht naar een ander matras die aan kan sluiten bij mijn matras en bed.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Mohammed E.
26 jaar
10 januari 2018

Matras

Matras is goed !

5 van 5 Sterren
Van Jurgen
0 jaar
6 januari 2018

ik slaap echt goed

Mijn vrouw en ik waren in het begin skeptisch om matrassen online te bestellen, maar dat was helemaal voor niets, alles is perfect goed gekomen. En wat daar nog bij komt is dat we erg goed op Emma slapen, we zijn erg enthousiast, en kunnen iedereen aanraden het uit te proberen!!

2 van 5 Sterren
Van Kim J.
33 jaar
3 januari 2018

Niets voor mij

De matras was niet wat ik verwachte. Emma biedt een proefperiode van 100 dagen aan om eraan te wennen, maar deze periode kon mij niet overtuigen. Ik werd wel vriendelijk geholpen met de retour.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
4 van 5 Sterren
Van Chancelle 87
30 jaar
2 januari 2018

goede service

In het begin zijn er problemen geweest met de levering. Er was iets mis gegaan met de bestelling. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice ze waren heel behulpzaam en hebben mij toen een korting aangeboden. Daar ben ik akkoord mee gegaan. Na enkele dagen kreeg ik het matras dan eindelijk binnen ik ben er heel tevreden mee en heb het ook zeker aangeraden bij mijn vrienden en familie. Vooral omdat ze het goed hebben opgepakt na de vertraging. Bedank Emma!

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
5 van 5 Sterren
Van Ingmar
0 jaar
21 december 2017

Dit matras hadden we veel eerder moeten bestellen

Geweldig matras, niet te hard of te zacht. We hebben allebei een eigen 1 persoonsmatras omdat mijn vriend een harder matras fijner vindt slapen ivm zijn rug. Nu slapen we beide op de Emma matras en beide slapen we veel beter.
Echt een aanrader...en bevalt matras niet dan kan je het binnen 100 dagen retourneren. Hoe geweldig is dat!

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Met partner

31-40 of 133

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 14

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
    Hoe meld ik mij af?

    Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

    Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

    Ik ga akkoord