Emma Emma Kids

 

4.64 uit 5.00 (132)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

5 van 5 Sterren
Van Sandra
0 jaar
17 februari 2018

Top!

Het is echt een goed matras!
Ik heb nogal snel last van mijn rug en nek maar sinds wij het Emma matras hebben word ik wakker zonder pijn.
Dit hadden we echt veel eerder moeten doen, wij willen nooit meer een ander merk matras!!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Koen B.
32 jaar
12 februari 2018

Even wennen, maar nu tevreden.

In het begin was ik niet overtuigd van de matras en dit door de chemische geur en omdat hij voor mij te hard was. De geur verdween na het verluchten redelijk snel. Twee weken later merkte ik ook dat ik beter en beter sliep en ´s morgens ook echt uitgerust was. Ik ben blij dat ik het advies van de klantenservice heb gevolgd en niet heb geretourneerd.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Annelies B.
33 jaar
11 februari 2018

Het geld zeker waard

Na een lang gesprek met de customer service heb ik een matras besteld en ik slaap er nu ongeveer 4 weken op en ik ben echt tevreden. Ik sliep hiervoor op een goedkopere matras en dan werd ik vaak ´s nachts wakker en dit heb ik tot nu toe niet meer bij deze matras en dat is echt leuk.

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Charlotte
27 jaar
6 februari 2018

prima service

De matras was helaas niet helemaal wat ik zocht. Toen ik hem wilde retourneren ging dit enorm vlot. Hier was ik in het begin onzeker over maar ik werd verrast door de vlotte afhandeling. Bedankt Emma

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
4 van 5 Sterren
Van Elke C.
29 jaar
4 februari 2018

Matras is goed, alleen de geur was onprettig in het begin !

Over de matras ben ik heel tevreden. Alleen vond ik de geur echt heel onprettig in het begin. Na de tips en de geruststelling van de customer service werd het wel beter.

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Linda G.
41 jaar
3 februari 2018

Heel de familie is blij !!

Na de renovatie van ons huis hebben we voor mijn man en ik en ook voor onze 2 tienerdochters nieuwe matrassen besteld bij Emma. Wij wouden ze proberen door de 100 dagen proefslapen. We zijn allemaal tevreden met onze nieuwe matrassen. Wel moest 1 van mijn dochters lang aan het matras wennen maar nu slaapt ze ook heel goed.

Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van Michiel H.
34 jaar
3 februari 2018

Bedankt voor de toplaag

De emma matras was voor mij en mijn partner een beetje te zacht. De gratis toplaag die wij later kregen toegestuurd was een zeer goede oplossing. Bedankt Emma.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van David
33 jaar
1 februari 2018

Goede nachtrust

Ik moest even wennen aan de nieuwe matras maar nu slaap ik elke avond goed en voel me altijd uitgerust. Zeker aan te bevelen

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Kelly
36 jaar
28 januari 2018

Wij zijn tevreden !

ik heb lang met mijn man overlegd voordat wij de matras hebben gekocht, omdat het toch wel een aardige aankoop is !

Wij zijn er super tevreden mee, en zouden ons graag bij de klantenservice willen bedanken omdat zij de tijd hebben genomen om ons uit te leggen wat de retourprocedure is.
Maar wij willen de matras niet meer weggeven, we slapen er zo goed op!!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Evy
20 jaar
28 januari 2018

Super matras !!

Ik heb een heel druk leven door een combinatie van 2 jobs. Daarom is het enorm belangrijk dat ik een goede nachtrust heb. Dit heb ik ook op de Emma matras. Ook ideaal voor een kleine powernap.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen

21-30 of 133

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
    Hoe meld ik mij af?

    Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

    Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

    Ik ga akkoord