🎉 TOT 50% KORTING OP DE GEHELE SITE. KLIK HIER 🎉

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

4.65/5 (142)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • De perfecte matras voor de perfecte prijs...

  Van Christian Buysschaert

  Dit is een van de beste matrassen die er momenteel zijn! Ik heb bij de meeste winkelketens langs geweest en besloot uiteindelijk toch bij Emma te bestellen vanwege hun proefperiode. Na 3 maanden het zelf geprobeerd te hebben, heb ik direct alle andere matrassen vervangen thuis! Ik heb van niemand hier thuis klachten gehoord, enkel grote verbazing dat een goede matras niet een volledige slaapkamer moet kosten en best betaalbaar kan zijn. Ik ben fan!

  • Zijslaper
  • 5 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 48 jaar
 • Inderdaad beste koop!

  Van Tommy €

  Overtuigd geraakt door het 100 dagen proef proberen, anders geld terug, en totaal geen spijt van m'n keuze:
  Ondanks het feit dat het boekje spreekt van 3 tot 6 weken wennen, was ik na 1 nacht al verkocht. De matras is zacht, maar absoluut niet te zacht, iets waar ik wel bang voor was. Ik ben bijna 2 meter, weeg 90 kg, en slaap vooral op mijn zij, en ze ondersteunt meer dan voldoende.
  Hier en daar lees je op fora dat de matras kan ruiken (lees: stinken), maar dit is hier hoegenaamd niet het geval. De doos geopend om 17u, en reeds dezelfde nacht voor de eerste maal beslapen.
  De service is fantastisch, na een paar dagen reeds alles geleverd.
  Daags na de bestelling, zag ik dat er een (grotere) korting werd aangeboden, en na een eenvoudig telefoontje naar de support, kreeg ik dit bedrag terugbetaald in amper 5 dagen. Toen de terugbetaling gebeurd was, kreeg ik nog een telefoontje ter bevestiging. De mensen bij EMMA zijn mensen met een missie: ons aan een goede nachtrust helpen, en dit tegen een faire prijs.

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 38 jaar
 • Eindelijk de juiste matras

  Van Herlinde Jacobs

  's Nachts wakker worden van pijn in de rug is niet fijn.Emma heeft mij hierbij geholpen.Mijn nachtrust is duidelijk van betere kwaliteit.' s Morgens geen rugpijn meer. Ik heb een eenpersoonsmatras besteld (2 persoonsbed met 2 aparte matrassen).Mijn echtgenoot wil nu ook deze matras! Dus heb ik een nieuwe bestelling geplaatst.
  Ik heb slechts 1 opmerking: ik had zowel matras als matrasbeschermer tegelijk besteld en betaald.Toch zijn ze op een andere dag geleverd.Er is de laatste tijd zoveel over te doen: te veel bestelwagens die rijden voor de online bestellingen zo snel mogelijk thuis te krijgen.Slechts voor milieu.Wegen geraken overbelast.Ik zou het niet erg vinden wat langer te moeten wachten om de beide bestellingen samen thuis geleverd te krijgen. Met dank voor uw aandacht hiervoor.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 62 jaar
 • Eindelijk weer slapen als een roos

  Van Davy Kindt

  Dankzij Emma staan wij weer op zonder rugpijn. De lagen in de matras doen wat ze beloven en passen zich aan ons lichaam. Voorheen sliepen wij op een matras van ergosleep. Niet alleen was deze matras dubbel zo duur, de zoneringen in deze matras ondersteunden onze ruggen op de verkeerde plaatsen, waardoor wij ons moesten aanpassen aan de matras, in plaats van omgekeerd en dagelijks opstonden met erg veel rugpijn na een nacht op een zogenaamd ergonomische matras. Dankzij Emma is dit verleden tijd. Ik voel daadwerkelijk hoe Emma zich wél aanpast aan mijn lichaam. Ik weet nu al welke mijn volgende matras wordt.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 30 jaar
 • Heb goeie verwachtingen

  Van Saskia

  De stank is minder hele huis ruikt ernaar maar hij lijkt lekker te liggen moet even kijken hoe het zich ontwikkelt met mijn rugklachten maar hij lijkt beter te ondersteunen dan mijn oude coco mat matras

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
 • Levensduur

  Van Anika

  Ook ons matras heeft haar maximale levensduur bereikt. Toen we op het internet naar goede matrassen op zoek waren, liepen we tegen Emma aan. Na zoveel positieve beoordelingen hebben we voor de Emma gekozen. De eerste nacht moesten we wel wat wennen, maar na korte tijd sliepen we al veel beter in.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 29 jaar
 • niet te zacht

  Van Dirk

  Absolute aanrader! Dacht eerst dat de Emma te zacht zou zijn, maar dat is ze echt niet.

  • Overdwars
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 39 jaar
 • Goed matras

  Van Stefanie

  Het was heel eenvoudig om de Emma uit de doos te pakken en het kostte maar een paar minuten. In het begin was er sprake van een lichte eigen geur, maar na 2 dagen doorluchten is die geur ook weer verdwenen. Kan Emma alleen maar aanraden!

  • Rugslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 38 jaar
 • 100 dagen testen

  Van Corinne

  Super !
  Net als ieder ander wist ik niet of ik een matras moest kopen waarop ik nog nooit gelegen heb en waarvan ik daarvoor ook nog nooit had gehoord. Toch ben ik niet teleurgesteld! Ik lig wat hoger dan eerst, maar dat maakt niets uit, daar wendt men aan. Ze is zachter dan mijn vorige matras (H3), maar die zorgen verdwenen na de eerste nacht meteen al. Je gaat in bed liggen en krijgt meteen het “knuffelgevoel”, niets drukt, en je ligt ook niet in een “kuil”. Gewoon super! Ik heb die 100 dagen testen niet nodig, ik houd mij Emma!!!!!!

  • 9 Uren slaap per nacht
  • 46 jaar
 • Hoes wassen: praktisch

  Van Olga P.

  Normaal gesproken schrijf ik geen beoordelingen, maar ik moet zeggen dat de Emma echt een geweldig matras is. Wat mij bijzonder bevalt aan de Emma is dat de hoes afneembaar is. Perfect geschikt voor mensen die allergisch zijn

Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: