🐇🐰🥚🐣 PAAS ACTIE! Nu 20% Paaskorting op de Emma matras! Kortingscode: 🐇🐰🥚🐣 PAAS ACTIE! Nu 20% Paaskorting op de Emma matras! Kortingscode: PASEN Nu nog uur geldig Nog uur

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

4.64/5 (136)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • niet te zacht

  Van Dirk

  Absolute aanrader! Dacht eerst dat de Emma te zacht zou zijn, maar dat is ze echt niet.

  • Overdwars
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 39 jaar
 • Goed matras

  Van Stefanie

  Het was heel eenvoudig om de Emma uit de doos te pakken en het kostte maar een paar minuten. In het begin was er sprake van een lichte eigen geur, maar na 2 dagen doorluchten is die geur ook weer verdwenen. Kan Emma alleen maar aanraden!

  • Rugslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 38 jaar
 • 100 dagen testen

  Van Corinne

  Super !
  Net als ieder ander wist ik niet of ik een matras moest kopen waarop ik nog nooit gelegen heb en waarvan ik daarvoor ook nog nooit had gehoord. Toch ben ik niet teleurgesteld! Ik lig wat hoger dan eerst, maar dat maakt niets uit, daar wendt men aan. Ze is zachter dan mijn vorige matras (H3), maar die zorgen verdwenen na de eerste nacht meteen al. Je gaat in bed liggen en krijgt meteen het “knuffelgevoel”, niets drukt, en je ligt ook niet in een “kuil”. Gewoon super! Ik heb die 100 dagen testen niet nodig, ik houd mij Emma!!!!!!

  • 9 Uren slaap per nacht
  • 46 jaar
 • Hoes wassen: praktisch

  Van Olga P.

  Normaal gesproken schrijf ik geen beoordelingen, maar ik moet zeggen dat de Emma echt een geweldig matras is. Wat mij bijzonder bevalt aan de Emma is dat de hoes afneembaar is. Perfect geschikt voor mensen die allergisch zijn

 • Goede matras

  Van Sarah E.

  De matras is goed voor mij. Ik slaap veel beter als vroeger.

  • 34 jaar
 • Aanrader

  Van Sabine

  Aan te raden: ik heb de matras nu sinds 4 nachten. De eerste nacht heb ik super gelegen, het was erg aangenaam, ik kon echter niet slapen, omdat de matras erg sterk uitwasemde. In de tweede nacht was het na een dag intensief luchten voor de open deur al iets beter. Sinds de 4e nacht is het duidelijk beter. Ik slaap erg goed, vooral geen last van slapende armen en ik heb ‘s ochtends geen zin om op te staan, ik zou nog langer kunnen liggen...het was een goede beslissing en ook de eerste indruk, dat ze te zacht was, is niet bevestigd. De matras is super comfortabel... Duidelijke aanrader...

  • Overdwars
  • 10 Uren slaap per nacht
  • Alleen
 • Veel minder rugpijn

  Van Bjorn

  Sinds wij de Emma matras hebben zijn mijn rugklachten enorm verminderd. Bedankt Emma !!

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 47 jaar
 • Super tevreden

  Van Laura S.

  Ik koop heel veel dingen online, maar een matras vond ik toch niet vanzelfsprekend. Ik ben aangenaam verrast over de eenvoudige website en over de snelle levering. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van de matras, en die is super. Ik noem jullie bij veel vriendinnen die net als ik net het huis uitgaan. Bedankt Emma.

  • Buikslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 21 jaar
 • fijn matras

  Van Soufian el

  Ik heb nu een aantal weken de emma matras en ik slaap nu beter dan ooit ik heb altijd wat problemen gehad wmet slapen.

  Mijn vrouw moest er wel de eerste weken erg aan wennen maar nu wij verder zijn slaap zij ook prima.

  thnx Emma!

 • Beetje getwijfeld

  Van Stephanie

  In het begin was ik erg onzeker of ik de juiste matras had gekocht. Toen de doos bezorgd werd en ik op de Emma lag, werd ik heel enthousiast. De Emma is zeker aan te bevelen!

  • Zijslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Alleen
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.