U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

4.65/5 (139)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Eindelijk weer slapen als een roos

  Van Davy Kindt

  Dankzij Emma staan wij weer op zonder rugpijn. De lagen in de matras doen wat ze beloven en passen zich aan ons lichaam. Voorheen sliepen wij op een matras van ergosleep. Niet alleen was deze matras dubbel zo duur, de zoneringen in deze matras ondersteunden onze ruggen op de verkeerde plaatsen, waardoor wij ons moesten aanpassen aan de matras, in plaats van omgekeerd en dagelijks opstonden met erg veel rugpijn na een nacht op een zogenaamd ergonomische matras. Dankzij Emma is dit verleden tijd. Ik voel daadwerkelijk hoe Emma zich wél aanpast aan mijn lichaam. Ik weet nu al welke mijn volgende matras wordt.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 30 jaar
 • Heb goeie verwachtingen

  Van Saskia

  De stank is minder hele huis ruikt ernaar maar hij lijkt lekker te liggen moet even kijken hoe het zich ontwikkelt met mijn rugklachten maar hij lijkt beter te ondersteunen dan mijn oude coco mat matras

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
 • Levensduur

  Van Anika

  Ook ons matras heeft haar maximale levensduur bereikt. Toen we op het internet naar goede matrassen op zoek waren, liepen we tegen Emma aan. Na zoveel positieve beoordelingen hebben we voor de Emma gekozen. De eerste nacht moesten we wel wat wennen, maar na korte tijd sliepen we al veel beter in.

  • Zijslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 29 jaar
 • niet te zacht

  Van Dirk

  Absolute aanrader! Dacht eerst dat de Emma te zacht zou zijn, maar dat is ze echt niet.

  • Overdwars
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 39 jaar
 • Goed matras

  Van Stefanie

  Het was heel eenvoudig om de Emma uit de doos te pakken en het kostte maar een paar minuten. In het begin was er sprake van een lichte eigen geur, maar na 2 dagen doorluchten is die geur ook weer verdwenen. Kan Emma alleen maar aanraden!

  • Rugslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 38 jaar
 • 100 dagen testen

  Van Corinne

  Super !
  Net als ieder ander wist ik niet of ik een matras moest kopen waarop ik nog nooit gelegen heb en waarvan ik daarvoor ook nog nooit had gehoord. Toch ben ik niet teleurgesteld! Ik lig wat hoger dan eerst, maar dat maakt niets uit, daar wendt men aan. Ze is zachter dan mijn vorige matras (H3), maar die zorgen verdwenen na de eerste nacht meteen al. Je gaat in bed liggen en krijgt meteen het “knuffelgevoel”, niets drukt, en je ligt ook niet in een “kuil”. Gewoon super! Ik heb die 100 dagen testen niet nodig, ik houd mij Emma!!!!!!

  • 9 Uren slaap per nacht
  • 46 jaar
 • Hoes wassen: praktisch

  Van Olga P.

  Normaal gesproken schrijf ik geen beoordelingen, maar ik moet zeggen dat de Emma echt een geweldig matras is. Wat mij bijzonder bevalt aan de Emma is dat de hoes afneembaar is. Perfect geschikt voor mensen die allergisch zijn

 • Goede matras

  Van Sarah E.

  De matras is goed voor mij. Ik slaap veel beter als vroeger.

  • 34 jaar
 • Aanrader

  Van Sabine

  Aan te raden: ik heb de matras nu sinds 4 nachten. De eerste nacht heb ik super gelegen, het was erg aangenaam, ik kon echter niet slapen, omdat de matras erg sterk uitwasemde. In de tweede nacht was het na een dag intensief luchten voor de open deur al iets beter. Sinds de 4e nacht is het duidelijk beter. Ik slaap erg goed, vooral geen last van slapende armen en ik heb ‘s ochtends geen zin om op te staan, ik zou nog langer kunnen liggen...het was een goede beslissing en ook de eerste indruk, dat ze te zacht was, is niet bevestigd. De matras is super comfortabel... Duidelijke aanrader...

  • Overdwars
  • 10 Uren slaap per nacht
  • Alleen
 • Veel minder rugpijn

  Van Bjorn

  Sinds wij de Emma matras hebben zijn mijn rugklachten enorm verminderd. Bedankt Emma !!

  • Zijslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 47 jaar
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: