Emma Emma Kids

 

4.64 uit 5.00 (132)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

5 van 5 Sterren
Van Sarah E.
34 jaar
10 maart 2018

Goede matras

De matras is goed voor mij. Ik slaap veel beter als vroeger.

5 van 5 Sterren
Van Sabine
0 jaar
3 maart 2018

Aanrader

Aan te raden: ik heb de matras nu sinds 4 nachten. De eerste nacht heb ik super gelegen, het was erg aangenaam, ik kon echter niet slapen, omdat de matras erg sterk uitwasemde. In de tweede nacht was het na een dag intensief luchten voor de open deur al iets beter. Sinds de 4e nacht is het duidelijk beter. Ik slaap erg goed, vooral geen last van slapende armen en ik heb ‘s ochtends geen zin om op te staan, ik zou nog langer kunnen liggen...het was een goede beslissing en ook de eerste indruk, dat ze te zacht was, is niet bevestigd. De matras is super comfortabel... Duidelijke aanrader...

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Bjorn
47 jaar
2 maart 2018

Veel minder rugpijn

Sinds wij de Emma matras hebben zijn mijn rugklachten enorm verminderd. Bedankt Emma !!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Laura S.
21 jaar
2 maart 2018

Super tevreden

Ik koop heel veel dingen online, maar een matras vond ik toch niet vanzelfsprekend. Ik ben aangenaam verrast over de eenvoudige website en over de snelle levering. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van de matras, en die is super. Ik noem jullie bij veel vriendinnen die net als ik net het huis uitgaan. Bedankt Emma.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
4 van 5 Sterren
Van Soufian el
0 jaar
2 maart 2018

fijn matras

Ik heb nu een aantal weken de emma matras en ik slaap nu beter dan ooit ik heb altijd wat problemen gehad wmet slapen.

Mijn vrouw moest er wel de eerste weken erg aan wennen maar nu wij verder zijn slaap zij ook prima.

thnx Emma!

5 van 5 Sterren
Van Stephanie
0 jaar
1 maart 2018

Beetje getwijfeld

In het begin was ik erg onzeker of ik de juiste matras had gekocht. Toen de doos bezorgd werd en ik op de Emma lag, werd ik heel enthousiast. De Emma is zeker aan te bevelen!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Peter
35 jaar
27 februari 2018

Lange wachttijd maar dan heerlijk slapen

We hadden de gehele combinatie besteld, om maar gelijk de komende 20 jaar een goede investering te doen. De boxspring, matras, topper en smartsleeve. Alles werd los geleverd op verschillende datums. Eerst de sleeve, toen het matras, toen de boxspring (met verkeerde maten, 180 ipv 200) en pas na 2 maanden de topper. Vreemd dat ze niet meer in voorraad hebben, volgens mij verkoopt het best aardig, waarom zou je dan geen goede voorraad aanleggen. Tevens moeten ze wat aan het leveringsproces doen. Nu is overal te zien dat het een duits bedrijf is, je word doorgestuurd naar duitse leveringpartners waar duitse teksten staan.

De matras en topper en sleeve worden gewoon in een grote doos aan huis geleverd en kunnen ook door de buren worden ontvangen. De boxspring word door JP Haarlem geleverd, naar je slaapkamer gebracht en in elkaar gezet. Lof voor deze medewerkers, ze denken mee met de klant en als iets niet past door het trapgat dan gaat het door het raam. De planning van JP Haarlem laat wel te wensen over, ze zouden om 16:30 komen maar waren er al 2 uur eerder, dus ik moest me naar huis haasten.

Het is daarnaast erg vervelend om 5 keer thuis te moeten zijn voor 1 bed, en het is jammer dat alles los word geleverd.

De klantenservice begrijpt dit en denkt met je mee, ze hebben me een gratis kussen aangeboden (wat ik nog steeds niet heb ontvangen) ten compensatie van de verkeerde levering en het 5 keer thuis moeten blijven. Kleine moeite voor hun, maar fijn dat ze iets aanbieden. Anders voel je je toch niet gehoord.

Verder zag ik op valentijnsdag dat er 14% korting op de matras was in plaats van de standaard 10% (let op, die 10% korting staat altijd op de wesbite, als hij verloopt dan komt er weer een nieuwe 10% aanbieding, wees dus niet bang dat je te laat bent). Omdat ik nog 100 dagen retour garantie had, heb ik met de klantenservice contact opgenomen en die konden de 4% terug laten betalen.

Dan het matras, de boxspring en de topper zelf: Alles is geweldig, het slaapt helemaal super. We hebben de 200x200 combinatie. De eerste 6 weken hebben we op de matras zelf geslapen en vonden het beide niet te hard/zacht, maar precies zoals het zou moeten zijn. Sinds 2 nachten pas de topper erop, maar sindsdien ligt het toch net even ietsjes beter, iets zachter maar nog steeds stevig genoeg.

Mijn vrouw en ik zijn beide superblij met de aanschaf en slapen heerlijk, ondanks een kleine baby die ons om de 4 uur wakker maakt :-)

Kortom; de klantenservice is top, de kwalliteit is top, de levering en de status hiervan op de website laat te wensen over. Emma bedankt!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Kenneth S. en Femke D.
25 jaar
25 februari 2018

Geen slaapproblemen meer

Wij hadden echt een probleem toen we gingen samenwonen. Ik ( Femke ) slaap liever op een iets zachtere matras terwijl mijn vriend liever op een iets hardere matras slaapt. We hebben ook liever 1 grote matras om zo geen gleuf te hebben in het midden. Op een grote Emma-matras slapen we beide enorm goed en hebben we toch geen last van een irritante gleuf.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Eric
45 jaar
23 februari 2018

Goede hardheid

Hoewel ik een groot en zwaarder persoon ben zak ik niet te diep weg in de matras, wat bij andere matrassen wel vaker een probleem is. Ik ben heel tevreden.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
5 van 5 Sterren
Van Stefanie
0 jaar
21 februari 2018

minder pijn

Op mijn werk zit ik veel achter het bureau en dat merk ik ook elke dag als ik naar huis kom. Sinds ik Emma heb is mijn rug echt beter geworden. Op het matras lijkt mijn rug echt goed te ontspannen. Heb ook direct alle collega’s over Emma verteld!

11-20 of 133

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
    Hoe meld ik mij af?

    Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

    Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

    Ik ga akkoord