U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

4.65/5 (142)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Fred

  Van Fred

  Ondanks aanvankelijke twijfel heb ik toch besloten om online een Emma te bestellen. Na een zeer informatief advies heb ik de matras besteld en die werd me 4 dagen later geleverd. De “opbouw” was simpel en in een mum van tijd gedaan. Nadat de Emma binnen zich binnen enkele minuten ontvouwde, kon ik voor het eerst gaan proefliggen. Ik was meteen helemaal weg van mijn nieuwe matras. Daarvoor heb ik bij na 10 jaar op een relatief hard matras geslapen en daarom voelde de Emma in het begin erg zacht. Maar zodra ik erop ging liggen kon ik die zachtheid meteen waarderen. Je zakt enkele millimeters in de matras weg en ligt daarna relatief vast en toch erg comfortabel. Ik heb de Emma ondertussen meer dan 2 maanden in mijn bezit en slaap sindsdien de nachten door en sta ‘s ochtends zonder problemen op. Ook met de prijs-/kwaliteitsverhouding ben ik erg tevreden, omdat ik me de aanschaf van een lattenbodem kon besparen.

  • Overdwars
  • 10 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 25 jaar
 • Marjan

  Van Marjan

  Totaal verrast, we dachten echt niet dat een online matras zo goed kon zijn.

  • Overdwars
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 34 jaar
 • Sari

  Van Sari

  Helaas was Emma niets voor mij. Ik kan niet precies zeggen wat het was, maar het mocht niet zo zijn. Het terugsturen had ik mij eerlijk gezegd veel lastiger voorgesteld. Eén telefoontje en mijn matras ook al na 7 dagen afgehaald. Oké, ik moest de matras in het folie doen, maar dat was geen groot probleem. Daarna kreeg ik het geld ook heel snel terug. Complimenten daarvoor.

  • Overdwars
  • 5 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 29 jaar
 • Sven

  Van Sven

  Mijn vriendin vond mijn oude matras veels te hard, maar sinds ik Emma heb slaapt ze weer graag bij mij.

  • Overdwars
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 32 jaar
 • Anass

  Van Anass

  De matras ruikt in het begin een beetje naar oplosmiddel. Gelukkig ging dat na een tijdje goed ventileren snel weg. Ik slaap echt goed en vind het bijna jammer dat ik ‘s ochtends op moet staan.

  • 27 jaar
 • Inessa

  Van Inessa

  Zeer goed matras.

  • Zijslaper
  • 5 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 44 jaar
 • Bor

  Van Bor

  Met de 100 dagen proefslapen loopt men als koper geen risico en het is echt de moeite waard. Een goed matras hoeft geen vermogen te kosten.

  • Rugslaper
  • 8 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 30 jaar
 • Bert

  Van Bert

  Ik heb er al over nagedacht om Emma mee te nemen op vakantie.

  • Overdwars
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 54 jaar
 • Ellen

  Van Ellen

  Zonder problemen geleverd. Als een kind zo blij toen ik uit mocht pakken en slapen doe ik ook nog eens een keertje fantastisch.

  • Buikslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 26 jaar
 • Loes

  Van Loes

  De hoogte van de matras is in het begin een beetje wennen, maar zo slaap je wel goed.

  • Overdwars
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 31 jaar
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Pin rotate icon

Het lijkt erop dat je Emma vanuit het buitenland bezoekt.

Ga naar 

Kies jouw land uit de onderstaande lijst: