Emma Emma Kids

 

4.64 uit 5.00 (132)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

5 van 5 Sterren
Van Paul
48 jaar
14 mei 2016

Paul

In de speciaalzaak heb ik meerdere matrassen uitgeprobeerd en was volledig overweldigd. Een vriend raadde me toen Emma aan. Besteld, afgeleverd en alles is super.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
4 van 5 Sterren
Van Jaap
0 jaar
14 mei 2016

Jaap

Gelukkig had ik nog nooit rugproblemen vanwege een matras, maar sinds ik Emma heb slaap ik merkbaar dieper en ben ik overdag meer ontspannen.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
4 van 5 Sterren
Van Daniel
0 jaar
2 december -1

Netjes in orde

Twee weken geleden matrassen en kussens besteld en alles is helemaal netjes in orde. De kwaliteit van de producten is goed. We zijn met de emails goed op de hoogte gehouden over de levering. Niet alles kwam in één keer met één bezorger, maar dat is tegenwoordig wel vaker zo.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner

131-133 of 133

 1. 1
 2. ...
 3. 10
 4. 11
 5. 12
 6. 13
 7. 14

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
  Hoe meld ik mij af?

  Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

  Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

  Ik ga akkoord