🌞 SOLDEN 🌞 Nu 30% korting op de Emma matras! Kortingscode: 🌞 SOLDEN 🌞 Nu 30% korting op de Emma matras! Kortingscode: SOLDEN30 Nu nog uur geldig Nog uur

U hebt geen artikelen in het winkelmandje.

4.65/5 (139)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 Ster
 • Lineth

  Van Lineth

  Ik ben erg tevreden. Geweldig product.

  • Buikslaper
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 31 jaar
 • Hans

  Van Hans

  Ik sliep zelfs in een 5-sterren hotel niet beter als nu.

  • Buikslaper
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 48 jaar
 • Richard

  Van Richard

  Ik ben echt blij. Geweldig design. Geweldige kwaliteit.

  • Overdwars
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 24 jaar
 • Stijn

  Van Stijn

  Bedankt voor de tip met de pallets. Het ziet er super stijlvol uit en je slaapt ook nog eens erg goed.

  • Overdwars
  • Met partner
  • 28 jaar
 • Sylvia

  Van Sylvia

  Met Emma begin je de dag ontspannen.

  • 5 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 30 jaar
 • Myrthe

  Van Myrthe

  Emma is klasse. Ik slaap goed en hoefde geen vermogen uit te geven.

  • Overdwars
  • 6 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 36 jaar
 • Kim

  Van Kim

  Minder rugpijn en daardoor een betere slaap.

  • Rugslaper
  • 9 Uren slaap per nacht
  • Met meerdere partners
  • 62 jaar
 • Fred

  Van Fred

  Ondanks aanvankelijke twijfel heb ik toch besloten om online een Emma te bestellen. Na een zeer informatief advies heb ik de matras besteld en die werd me 4 dagen later geleverd. De “opbouw” was simpel en in een mum van tijd gedaan. Nadat de Emma binnen zich binnen enkele minuten ontvouwde, kon ik voor het eerst gaan proefliggen. Ik was meteen helemaal weg van mijn nieuwe matras. Daarvoor heb ik bij na 10 jaar op een relatief hard matras geslapen en daarom voelde de Emma in het begin erg zacht. Maar zodra ik erop ging liggen kon ik die zachtheid meteen waarderen. Je zakt enkele millimeters in de matras weg en ligt daarna relatief vast en toch erg comfortabel. Ik heb de Emma ondertussen meer dan 2 maanden in mijn bezit en slaap sindsdien de nachten door en sta ‘s ochtends zonder problemen op. Ook met de prijs-/kwaliteitsverhouding ben ik erg tevreden, omdat ik me de aanschaf van een lattenbodem kon besparen.

  • Overdwars
  • 10 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 25 jaar
 • Marjan

  Van Marjan

  Totaal verrast, we dachten echt niet dat een online matras zo goed kon zijn.

  • Overdwars
  • 7 Uren slaap per nacht
  • Met partner
  • 34 jaar
 • Sari

  Van Sari

  Helaas was Emma niets voor mij. Ik kan niet precies zeggen wat het was, maar het mocht niet zo zijn. Het terugsturen had ik mij eerlijk gezegd veel lastiger voorgesteld. Eén telefoontje en mijn matras ook al na 7 dagen afgehaald. Oké, ik moest de matras in het folie doen, maar dat was geen groot probleem. Daarna kreeg ik het geld ook heel snel terug. Complimenten daarvoor.

  • Overdwars
  • 5 Uren slaap per nacht
  • Alleen
  • 29 jaar
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abonnementen' te klikken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.