Emma Emma Kids

 

4.64 uit 5.00 (132)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

4 van 5 Sterren
Van Mirjam
33 jaar
20 september 2016

Mirjam

Het is geen inderdaad geen ingewikkeld gedoe, maar dat heb je ook niet nodig voor een goede slaap.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Mark
32 jaar
15 september 2016

Mark

Ik wist het nog zo net niet met het „One-Size-Fits-All“-idee, maar ik merk nu eigenlijk geen verschil met de zogenaamde ‘Premium’ matrassen.

Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Sven
29 jaar
11 september 2016

Sven

Besteld, bezorgd, uitgerold en goed geslapen. Top.

Overdwars
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Sofie
25 jaar
6 september 2016

Sofie

Het matras is makkelijk te verplaatsen, ik slaap lekker en heb nu ˈs avonds nog meer zin om naar bed te gaan.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Robin
26 jaar
31 augustus 2016

Robin

Bedankt voor alle ontspannen nachten!

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
5 van 5 Sterren
Van Maarten
46 jaar
26 augustus 2016

Maarten

Mijn vriendin was euforisch over Emma, maar ik was zelf een beetje sceptisch. Ik heb het dan maar gewoon geprobeerd en ben direct in slaap gevallen. Nu ligt er ook een Emma in mijn slaapkamer.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
4 van 5 Sterren
Van Evelien
38 jaar
21 augustus 2016

Evelien

De geur is in het begin een beetje vreemd, maar gaat na 2-3 dagen weg. Het wassen van de cover helpt in ieder geval. Verder is het product top, ik slaap goed en kan het iedereen verder aanbevelen.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van Julian
31 jaar
17 augustus 2016

Julian

Ik heb Emma nu een week en mag niet klagen. Ik slaap goed en ook mijn poes is een grote fan.

Uren slaap 
per nacht
Alleen
3 van 5 Sterren
Van Paul
34 jaar
3 augustus 2016

Paul

Het matras zou hier maandag al hier zijn, maar is pas vandaag aangekomen. Vandaar 3 sterren.

Uren slaap 
per nacht
4 van 5 Sterren
Van Hanna
25 jaar
26 juli 2016

Hanna

Lang leve de luiheid! Ik ga geen zin om op alle matrassenwinkels af te gaan en heb gewoon maar een emma besteld. Ik ben nu blij dat ik soms zo lui ben.

Uren slaap 
per nacht

91-100 of 133

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
    Hoe meld ik mij af?

    Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

    Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

    Ik ga akkoord