Emma Emma Kids

Beoordelingen over de matras

 

4.64 uit 5.00 (404)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Beoordelingen over de matras

5 van 5 Sterren
Van gillie peeters
47 jaar
31 juli 2018

opstaan zonder rugpijn

hier voor hebben we en Nasa matras gehad, lag hard ik stond keer op keer gebroken op, rugpijn heup en schouder partij , we slapen nu sinds 5 dagen op een emma matras.......wat een fijne matras gelijk na 1 keer slapen merkte ik dat ik opstond zonder pijntjes, ik weeg zelf 55 kilo en zelfs voor mij ligt die eerlijk zacht.
de geur van deze matras ervaar ik niet echt als hinderlijk als ik het moet beschrijven is het een sterke muffe geur. Ook de levertijd was zoals ze beschrijven op de site 3 werkdagen ik ben super bij en uitgerust met deze emma matras
kan hem iedereen aanbevelen.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Piet Temming
63 jaar
22 juli 2018

Dhr.temming

Ik ben invaliede door een val van 12 meter.
Heb vanaf die tijd niet goed meer geslapen maar met het Emma matras heerlijk.
Ben nu aan het sparen voor het kussen had ook me nek gebroken me rug me been verbrijzeld en me arm bijna alles was gebroken.
Lag eerst op matrassen van Ikea ook wel goed maar wat ik nu meemaak ongelooflijk.
Ik ben een koning te rijk jullie moeten aan ziekenhuizen leveren.
Nu gauw sparen voor een kussen Emma bedankt ik heb me leven weer terug.
PB remming
Zegelstede 74.
3431xh Nieuwegein.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
4 van 5 Sterren
Van M.C.M. van Baar
63 jaar
28 juni 2018

Minpuntje

Ik vind Emma fijn omdat mijn rugklachten na drie weken een stuk minder zijn.
Een minpuntje is wel het bed verschonen. Emma heeft een behoorlijk gewicht! Wij hebben twee eenpersoons Emmamatrassen in een tweepersoonsbed liggen en dan is het heel hard werken om een hoeslaken over De beide Emma’s te trekken. Maar nogmaals ..... slapen op Emma is heerlijk. Als het verschonen een fluitje van een cent geweest was dan waren het 5 sterren geweest.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van pg groenendijk
63 jaar
27 juni 2018

emma orginal

wij hebben er nu een nacht op geslapenen en bevalt ons nu al uitstekend wij kwamen zonder nek en rug pijn uit bed

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Tommy €
38 jaar
24 juni 2018

Inderdaad beste koop!

Overtuigd geraakt door het 100 dagen proef proberen, anders geld terug, en totaal geen spijt van m'n keuze:
Ondanks het feit dat het boekje spreekt van 3 tot 6 weken wennen, was ik na 1 nacht al verkocht. De matras is zacht, maar absoluut niet te zacht, iets waar ik wel bang voor was. Ik ben bijna 2 meter, weeg 90 kg, en slaap vooral op mijn zij, en ze ondersteunt meer dan voldoende.
Hier en daar lees je op fora dat de matras kan ruiken (lees: stinken), maar dit is hier hoegenaamd niet het geval. De doos geopend om 17u, en reeds dezelfde nacht voor de eerste maal beslapen.
De service is fantastisch, na een paar dagen reeds alles geleverd.
Daags na de bestelling, zag ik dat er een (grotere) korting werd aangeboden, en na een eenvoudig telefoontje naar de support, kreeg ik dit bedrag terugbetaald in amper 5 dagen. Toen de terugbetaling gebeurd was, kreeg ik nog een telefoontje ter bevestiging. De mensen bij EMMA zijn mensen met een missie: ons aan een goede nachtrust helpen, en dit tegen een faire prijs.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
5 van 5 Sterren
Van E. Schiele
39 jaar
18 juni 2018

Nog nooit zo een fijn matras gehad

I.v.m. allergieën, lichaamsklachten en na vele positieve verhalen, zijn wij aan het Emma matras begonnen. Inmiddels zijn we uitgebreid met meerdere matrassen. De eerste nacht was natuurlijk even wennen, het lijkt alsof je in het matras zakt en het voelt heel anders aan dan de meeste merk matrassen die wij geprobeerd hebben. Met een dag waren wij de matras gewend. Geen enkele lichaamsklachten meer en met de dagen, namen allergieën ook af. Emma biedt de mogelijkheid tot verschillende maten, dat was fijn voor ons gezien wij allemaal erg lang zijn. De extra tijk is helaas nog niet in het assortiment, maar daarover berichten zij zodra deze er is. De service is fijn. Je krijgt snel antwoord op je vragen en ze helpen je graag verder met eerlijk antwoord. Geen verkoop verhaal of onzin. Zo ook over het wassen van de bovenste tijk van het matras. Inmiddels 1x gedaan i.v.m. een ongelukje van ons kleine zoontje. Perfect! De kwaliteit blijft ontzettend mooi en de tijk krimpt niet. Zeer makkelijk er weer aan te ritsen. Wij zijn ontzettend blij met Emma en houden geregeld de site in de gaten over nieuwe producten. We zien dat Emma groeiende is en gezien onze ervaring, niet zo gek. Voor ons geen ander merk matras meer. Het aanbod van proef proberen biedt twijfelaars de mogelijkheid om toch het matras te proberen zonder verplichtingen. Dat is echt fijn, want zo zaten wij ook. Alweer proberen? Straks bevalt het weer niet en voor een pittig bedrag… Het bestellen, leveren en betalen gaat heel netjes. Wij zijn dik tevreden en raden iedereen Emma aan.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Hanane
32 jaar
8 juni 2018

Beste matras ooit

het beste matras waar ik ooit op heb geslapen. jeetje wat heb ik moeite moeten doen om het juiste matras vinden. ik ben zeker wel 2,5 jaar bezig om gewoon een goed matras te vinden. eindelijk! Ik ben en er blij mee en heb het ook aan iedereen in mijn omgeving aangeraden.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
5 van 5 Sterren
Van M. Lopez
41 jaar
2 juni 2018

Heerlijke matras en kussens!

Vanacht de eerste nacht slapen we beiden heerlijk. Ik ben een zijslaper mijn man een buikslaper, maar het bevalt ons goed.Zo goed, dat ik geen last meer heb van mijn rug.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
5 van 5 Sterren
Van Martin van beek
0 jaar
30 mei 2018

heerlijk

Voor het eerst uitgeprobeert bij vrienden van mij. Toen ze op vakantie waren heb ik namelijjk 2 weken om hun huis gepast. En wat was het heerlijk! Gelijk verliefd, me vriendin werd er zelf een beetje jaloers op. Maargoed, haar overgehaald om het toch te kopen, dat vind ik zo fijn aan die 100 dagen proefslapen. Dat wij het thuis ook kunnen uitproberen. Nou moet je zeggen dat zij ook wel in love was. We slapen er nu een paar maanden op, en het is als de dag van gisteren... wordt nooit telergesteld. Elke avond smacht ik om naar bed te gaan en opstaan wordt met de dag moeilijker. Lang verhaal kort. Het is gewoon een heerlijk matras!!!!!

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Aede Oostra
66 jaar
30 mei 2018

Emmaland

Sinds drie weken slapen wij op een Emmamatras op een Emmaboxspring met een Emma topper. We zijn dus in en op Emma.
We hebben gekozen voor 2 aparte bedden (180 x 80), met daarbovenop een topper van 180 x 160, zodat we in de toekomst bij verhuizen flexibel zijn.
Mijn rug en schouderklachten zijn na 1 week verdwenen. Je krijgt ondersteuning van de matras en topper over je hele lichaam. Als senioren is de overgang naar een boxspring natuurlijk helemaal ideaal, want je staat met 1 draai naast je bed.
Het mooiste is nog dat Emma kans ziet om binnen 1 week te leveren, waar dat elders meer dan 12 weken duurt. Daarbij gezien zijn klasse zeer redelijk geprijsd.
Het ontwerp van boxspring en matras is tijdloos en past prima in ons interieur. Emma mag dus blijven!

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner

1-10 of 405

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 41

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
Hoe meld ik mij af?

Afmelden is mogelijk door in je account onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen' te kliken op afmelden. Heb je geen account bij Emma, dan kan je je afmelden door op de link 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Om je de beste ervaring op onze website te geven, gebruiken we cookies, inclusief derde partij-cookies, verbonden met ons strikte privacy beleid. Door verder te lezen, ga je akkoord met het gebruik van onze cookies. Lees meer of wijzig je voorkeursinstellingen hier.

Ik ga akkoord