Emma Emma Kids

Beoordelingen over de matras

 

4.63 uit 5.00 (389)
Filteren
Vertel ons jouw mening over dit product. Schrijf een beoordeling

Beoordelingen over de matras

Van J.W. Smith
82 jaar
24 mei 2018

prima keuze

Het was tijd voor een nieuw matras, dus kijken op internet, in eerste instantie naar een latexmatras omdat dat nooit een miskoop is geweest. Als alternatief kwam het Emma-matras in beeld met een uitstekende beoordeling door de Consumentenbond en ettelijke goede reviews. De gok gewaagd, mede door de proefperiode van 100 dagen. Na 30 dagen was de conclusie: toch te zacht, maar de oplossing kwam dmv een extra verstevigende laag. Slaap nu geheel naar het zin en zelfs dieper dan voorheen. Aldus is Emma een aanrader, met een geweldige service.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
Van Joshua
34 jaar
16 mei 2018

Super snel

Ik ben echt onder de indruk van hoe snel het matras thuisbezorgd werd. Maandag besteld en Woensdag avond sliep ik er al op! Dikke pluim Emma.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Alleen
Van Juliette
0 jaar
15 mei 2018

Wist ik het maar eerder

Ik wou dat ik eerder wist hoe lekker het Emma matras ligt. Sinds we het matras hebben zijn onze nachten veel rustiger geworden en worden mijn man en ik beide veel uitgeruster wakker. Ook heeft mijn man veel minder last van nachtelijkzweten. Kortom onze slaap is veel beter geworden met het Emma matras. Het enige minpuntje is wel dat het er een matras eerder werd thuisbezorgd dan de andere. Daarom moest mijn man nog een nachtje op het oude matras slapen terwijl ik al kon genieten van de nieuwe Emma.

Van Adriaan Parel
45 jaar
14 mei 2018

Beste matras!

Dit is het eerste kwaliteitsmatras dat we hebben gekocht en zowel mijn vrouw als ik zijn absoluut verbaasd over het verschil dat dit matras maakt. We worden 's morgens niet meer wakker met die oude vertrouwde pijn in onze gewrichten. Ik kan dit matras gewoon aan iedereen sterk aanbevelen. We genieten nu van de super kingsize matras waardoor we zoveel ruimte en comfort hebben.

Buikslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
Van Sven
41 jaar
13 mei 2018

Super vriendelijk

Hallo allemaal,
Ik ben normaal niet zo van het schrijven van reviews, maar het emma matras is zo goed, het moet wel.
Ik wil graag al het personeel van Emma prijzen en bedanken!
Het vriendelijke en deskundige advies hier is echt een voorbeeld voor veel bedrijven !!!!
Ik kan echt geen kritiek punten bedenken en kan alleen maar emma aanraden.
Ik vind het matras, beter dan mijn oude.
Of het nu voor iedereen de juiste matras is, moet je zelf maar uitvinden.
Het matras ligt echt heerlijk en de medewerkers blinken uit in service en vriendelijkheid.
Nogmaals hartelijk dank

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
Van Mary
63 jaar
12 mei 2018

Verrassend comfortabel!

We kochten deze matras na enig overleg. Ons oude matras was ongemakkelijk geworden en we wilden een matras die zowel comfortabel als ondersteunend was. Het Emma-matras was het perfecte matras hiervooer. Eenvoudig te bestellen en de oorspronkelijke, geur die we verwachten bij het uitpakken was licht en ging zeer snel weg. We zijn erg blij met de aankoop en hebben er nu ook een besteld voor onze dochter.

Rugslaper
Uren slaap 
per nacht
5 van 5 Sterren
Van Herlinde Jacobs
62 jaar
11 mei 2018

Eindelijk de juiste matras

's Nachts wakker worden van pijn in de rug is niet fijn.Emma heeft mij hierbij geholpen.Mijn nachtrust is duidelijk van betere kwaliteit.' s Morgens geen rugpijn meer. Ik heb een eenpersoonsmatras besteld (2 persoonsbed met 2 aparte matrassen).Mijn echtgenoot wil nu ook deze matras! Dus heb ik een nieuwe bestelling geplaatst.
Ik heb slechts 1 opmerking: ik had zowel matras als matrasbeschermer tegelijk besteld en betaald.Toch zijn ze op een andere dag geleverd.Er is de laatste tijd zoveel over te doen: te veel bestelwagens die rijden voor de online bestellingen zo snel mogelijk thuis te krijgen.Slechts voor milieu.Wegen geraken overbelast.Ik zou het niet erg vinden wat langer te moeten wachten om de beide bestellingen samen thuis geleverd te krijgen. Met dank voor uw aandacht hiervoor.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
Van Denise Snijders
35 jaar
8 mei 2018

Heerlijk matras

De 100 dagen proefslapen is ideaal! Na diverse miskopen durfde ik het alleen aan om een Emma matras te bestellen vanwege deze gunstige uitprobeer voorwaarden (mijn ervaring na diverse miskopen is dat in de winkel eigenlijk alles wel lekker ligt en dat je er met 5 minuten proefliggen nooit achter kunt komen wat nu écht een fijn matras is).
Maar het Emma matras bleek echt een schot in de roos. Wat een fijn matras! Zacht maar toch met voldoende ondersteuning. De bovenlaag is heel bijzonder: je zakt er lekker in, maar het heeft geen overdreven traagschuim-effect. Ik vind het een uniek matras en zowel

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
5 van 5 Sterren
Van Davy Kindt
30 jaar
8 mei 2018

Eindelijk weer slapen als een roos

Dankzij Emma staan wij weer op zonder rugpijn. De lagen in de matras doen wat ze beloven en passen zich aan ons lichaam. Voorheen sliepen wij op een matras van ergosleep. Niet alleen was deze matras dubbel zo duur, de zoneringen in deze matras ondersteunden onze ruggen op de verkeerde plaatsen, waardoor wij ons moesten aanpassen aan de matras, in plaats van omgekeerd en dagelijks opstonden met erg veel rugpijn na een nacht op een zogenaamd ergonomische matras. Dankzij Emma is dit verleden tijd. Ik voel daadwerkelijk hoe Emma zich wél aanpast aan mijn lichaam. Ik weet nu al welke mijn volgende matras wordt.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner
Van Arie Koops
52 jaar
5 mei 2018

Perfecte service, ook bij retour

Wij hebben twee Emma matrassen besteld. Mijn vrouw lag er echter niet prettig op. Of een bed wel of niet goed ligt is immers heel persoonlijk. Wij hebben de matrassen dus na ongeveer 6 weken terug gegeven. De service daarbij was uitstekend. Emma maakte helemaal waar wat beloofd was. Een telefoontje van ons naar Emma was voldoende. De bedden werden opgehaald. Het geld werd keurig teruggestort. Complimenten.

Zijslaper
Uren slaap 
per nacht
Met partner

1-10 of 390

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 39

Jouw beoordeling

Hoeveel uur slaap je per nacht?
Wat is je favoriete slaaphouding?
Slaap je alleen, of met een partner(s)?
Beoordelen
Sterren
 
Hoe meld ik mij af?

Je kan je afmelden door op de betreffende link in de nieuwsbrief te klikken. Afmelden is ook mogelijk om in het klantenaccount onder het menu 'Nieuwsbrief abbonnementen'. Je kan tenslotte ook contact opnemen met de klantenservice.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aan- of afmelden.